tubatibi írta:
Amúgy Pedro Porro-ra miért nem mentünk rá télen? A fórum 80 %-a hozta volna, a PL-ben elvileg jól is tolja.
Olcsó, spanyol és fiatal. Túl egyértelmű lett volna megszerezni, hihetetlen.
Jöjjön egy jobbhátvéd, Fran Garcia, Salah és Firmino, legyenek új impulzusok, legyen végre jobboldalunk. Bár gondolom jön Fran Garcia meg Bellingham.
Meg Gvardiol

és le is tudjuk a nyári atigazolasi időszakot.
Így tudnám elkepzelni: jön : Fran Garcia, Hakimi(ő nyilván nem úgyhogy Dalot vagy Cancelo), Gabri Veiga vagy Bellingham ( bár ide én nem igazolnék.), előre meg én Kanet, Sakat hoznám esetleg Salah a jobbra és meg is volnánk. Ez elég drága kis kör lenne az biztos de ennyi verfrissites kéne.
Eladni elengedni:
Odriozola, Lucas vasquez( helyére Tóbiás a keretbe), Vallejo( úgy se játszik), Modric ( nagy szivfajdalommal, de fiatalitas miatt), Mariano, Hazard, Asensio (amennyiben nem fogadja el a korrekt fizetést)
És így nézne ki a keret: Courtois/Lunin- Carvajal/Dalot-Militao/Nacho-Alaba/Rudiger-Fran Garcia/ Mendy-Tchuameni/Camavinga-Kroos/Ceballos-Bellingham/Valverde-Salah/Saka/Asensio-Benzema/Kane-Vini/Rodrygo
Kanet azért írtam, mert Haaland és Műbappe idén nyáron úgy se fog jönni és talán ő a legjobb arra a 2 évre amikor át kell vezetni a Benzema utáni időszakot.
Aztán most hogy fel ébredtem nyáron érkezik 100 millaert Gvardiol meg Bellingham 200ert többi poszton meg erolkodunk