De mi tortenik ott, komolyan?Realista24 írta: Negyedik gyep csere in progress![]()

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. március 23., csütörtök 18:22
De mi tortenik ott, komolyan?Realista24 írta: Negyedik gyep csere in progress![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 23., csütörtök 18:16
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 23., csütörtök 17:36
HozzászólásSzerző: ghost » 2023. március 23., csütörtök 14:17
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. március 23., csütörtök 13:40
krisz24 írta:Na de ha ezek a nevek hülyeségek kíváncsi vagyok kiket hoznál, jobb opciókat. Kíváncsi vagyok ki az a fiatal akit olcsóbban szerzel meg náluk. Csak mert hogy ha figyeled a piacot látod hogy 1 jó szezonos senkikert is repkednek a 100 millak akik vagy bevalnak vagy nem. Természetesen ez fennáll Salaheknal is.wZoLee7 írta: Olyan neveket írtok, hogy a hideg kiráz tőlük. Dalot, Kane, meg Salah...az a Salah akit Nacho 2 meccsen levett a pályárólElfogadom, hogy nem tudunk a legfelsőbb polcról igazolni, de akkor miért kellene nekünk a középmezőnyből valaki drágán, ilyen teljesítményeket lehet fele annyiért is szerezni fiatalabban.
Amúgy annyira nem volt rossz Salah folyamatosan termeli a gólokat, BL döntőn mondjuk nem sokon múlt, hogy több gólt is lőjön.
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2023. március 23., csütörtök 13:19
Na de ha ezek a nevek hülyeségek kíváncsi vagyok kiket hoznál, jobb opciókat. Kíváncsi vagyok ki az a fiatal akit olcsóbban szerzel meg náluk. Csak mert hogy ha figyeled a piacot látod hogy 1 jó szezonos senkikert is repkednek a 100 millak akik vagy bevalnak vagy nem. Természetesen ez fennáll Salaheknal is.wZoLee7 írta: Olyan neveket írtok, hogy a hideg kiráz tőlük. Dalot, Kane, meg Salah...az a Salah akit Nacho 2 meccsen levett a pályárólElfogadom, hogy nem tudunk a legfelsőbb polcról igazolni, de akkor miért kellene nekünk a középmezőnyből valaki drágán, ilyen teljesítményeket lehet fele annyiért is szerezni fiatalabban.
HozzászólásSzerző: ghost » 2023. március 23., csütörtök 12:47
persze az eredmények tudatában ezt írjuk, de azért én kíváncsi lettem volna, ha a mi kötelékünkben marad, mit hozott volna ki magából. nála egyértelműen a párizsi kaland lett a karrierende, előtte barcával komoly szintet hozott. elvitte a párizsi iccaka, kár érte mert tényleg az utóbbi 10-15 év legnagyobb tehetsége volt.ferni írta: Nem kár érte utólag, bármilyen vicces is a vadlóval jobban jártunk.
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. március 23., csütörtök 12:41
De kár.ferni írta: https://www.marca.com/en/football/real- ... b45de.html
Ott volt már a neve, hogy játszani fog Infantil A meccsen Carvajallal![]()
De itt azt írják hogy nem volt ez még lepapírozva és a végén lett kioffolva mikor már mindenki elhitte.
Nem kár érte utólag, bármilyen vicces is a vadlóval jobban jártunk.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 23., csütörtök 12:22
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 23., csütörtök 12:07
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. március 23., csütörtök 12:06
Így van.hehetheoriginal írta:gondolom a haland para 2024re gondolNálam egy arab sejk mosolyog vissza, ha megnyitom![]()
nyilvan![]()
HozzászólásSzerző: Impostor » 2023. március 23., csütörtök 11:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 23., csütörtök 11:24
gondolom a haland para 2024re gondolNálam egy arab sejk mosolyog vissza, ha megnyitom![]()
HozzászólásSzerző: Reteti » 2023. március 23., csütörtök 11:24
A Bayern kiárusít Sanét meg GnabrytwZoLee7 írta: Olyan neveket írtok, hogy a hideg kiráz tőlük. Dalot, Kane, meg Salah...az a Salah akit Nacho 2 meccsen levett a pályárólElfogadom, hogy nem tudunk a legfelsőbb polcról igazolni, de akkor miért kellene nekünk a középmezőnyből valaki drágán, ilyen teljesítményeket lehet fele annyiért is szerezni fiatalabban.
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. március 23., csütörtök 11:21
Nálam egy arab sejk mosolyog vissza, ha megnyitomp.csabi1 írta: https://as.com/
Most nyitottam meg az oldalt.![]()
![]()
Legelső cikk.
Nyugi van srácok azzal a csatár igazolással.![]()
Bayernes barátom azt mondta, hogy Cancelora (is) gyanakodnak, hogy megszellőztette a taktikákat. Egyelőre valóban nehéz személyiségnek tűnik, de sajnos nem vagyunk abban a luxushelyzetben, hogy válogassunk. Most még azt mondom, hogyha hozható 50-60-70 millióért, akkor hozzuk el nyáron. De addig még könnyen változhat sokak véleménye, meglátjuk miképp végződik a német kalandja.Realista24 írta: Ha bevalik ebben a fel evben, akkor megveszi a Bayern. Ha nem, akkor folosleges kuzdeni vele azert az 50-70millios arert szerintem.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 23., csütörtök 11:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 23., csütörtök 10:31
Ha bevalik ebben a fel evben, akkor megveszi a Bayern. Ha nem, akkor folosleges kuzdeni vele azert az 50-70millios arert szerintem.realistahuni írta: Canceloról nem mondanék le. Carlo szerintem helyre tudná tenni fejben. A Bayernnek ott van még Pavard, Stanisic, Mazraoui.
Szerintem mozdítható a portugál.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. március 23., csütörtök 9:54
De nem o lesz az edzo.realistahuni írta: Canceloról nem mondanék le. Carlo szerintem helyre tudná tenni fejben. A Bayernnek ott van még Pavard, Stanisic, Mazraoui.
Szerintem mozdítható a portugál.
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2023. március 23., csütörtök 9:52
Meg Gvardioltubatibi írta: Amúgy Pedro Porro-ra miért nem mentünk rá télen? A fórum 80 %-a hozta volna, a PL-ben elvileg jól is tolja.
Olcsó, spanyol és fiatal. Túl egyértelmű lett volna megszerezni, hihetetlen.![]()
Jöjjön egy jobbhátvéd, Fran Garcia, Salah és Firmino, legyenek új impulzusok, legyen végre jobboldalunk. Bár gondolom jön Fran Garcia meg Bellingham.![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. március 23., csütörtök 9:51
Jelenlévő fórumozók: 38 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem