Meg Gvardioltubatibi írta: Amúgy Pedro Porro-ra miért nem mentünk rá télen? A fórum 80 %-a hozta volna, a PL-ben elvileg jól is tolja.
Olcsó, spanyol és fiatal. Túl egyértelmű lett volna megszerezni, hihetetlen.![]()
Jöjjön egy jobbhátvéd, Fran Garcia, Salah és Firmino, legyenek új impulzusok, legyen végre jobboldalunk. Bár gondolom jön Fran Garcia meg Bellingham.![]()

Így tudnám elkepzelni: jön : Fran Garcia, Hakimi(ő nyilván nem úgyhogy Dalot vagy Cancelo), Gabri Veiga vagy Bellingham ( bár ide én nem igazolnék.), előre meg én Kanet, Sakat hoznám esetleg Salah a jobbra és meg is volnánk. Ez elég drága kis kör lenne az biztos de ennyi verfrissites kéne.
Eladni elengedni:
Odriozola, Lucas vasquez( helyére Tóbiás a keretbe), Vallejo( úgy se játszik), Modric ( nagy szivfajdalommal, de fiatalitas miatt), Mariano, Hazard, Asensio (amennyiben nem fogadja el a korrekt fizetést)
És így nézne ki a keret: Courtois/Lunin- Carvajal/Dalot-Militao/Nacho-Alaba/Rudiger-Fran Garcia/ Mendy-Tchuameni/Camavinga-Kroos/Ceballos-Bellingham/Valverde-Salah/Saka/Asensio-Benzema/Kane-Vini/Rodrygo
Kanet azért írtam, mert Haaland és Műbappe idén nyáron úgy se fog jönni és talán ő a legjobb arra a 2 évre amikor át kell vezetni a Benzema utáni időszakot.
Aztán most hogy fel ébredtem nyáron érkezik 100 millaert Gvardiol meg Bellingham 200ert többi poszton meg erolkodunk