csababarca írta:
Az a jó, hogy barcásként valaki keni a szart, mellébeszél, ráadásul nem azzal a névvel amit "otthon" használ. Elég könnyen rá lehet jönni egyes itteni barcás fórumozók mögött ki van.
Tényleg nem értem mi értelme Titeket ITT győzködni, hogy nincs itt semmi látnivaló.
Van bizony látnivaló, mert már a vádemelés is iszonyat ciki.
Majd ha kifut az ügy, kíváncsi vagyok milyen kimenetellel történik, de hogy ezt nem mossuk le magunkról soha az fix.
Engem mint barcás végtelenül elszomorít, hogy egyáltalán a vád megfogalmazódott, nem hogy még azóta mik derültek és derülnek ki.
Ha esetleg rám (is) gondoltál, akkor tévedsz, mert sajnos ugyanígy gondolom, maga a vád is szégyen ránk nézve, bármi is lesz a kimenetele! Azzal, hogy a "a hazaiak" mindenáron azt akarták kiolvasni az írásomból, hogy védeni szeretném vakon a Barcát, nem tudok mit tenni.
A nevemmel semmi extra nincs, a regisztrációnál is szerettem volna egyértelműsíteni, hogy kinek szurkolok, eszerint bíráljanak el.
Senkit nem bántottam, sem fórumozót, sem a Real-t, mint klubot, pedig voltak piszkálódások, de nem is vártam persze, hogy puszi pajtásként fogadjatok, és egymás nyakába ugorjunk, ettől lehet tisztelettel beszélni a másik féllel.