OFF
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Kedves uraim, járt már valaki úgy, hogy bútorszállítók leverték a falat a lakásban? Gardróbszekrényt hozták ikea vmelyik fuvarpartnerének kifinomult munkatársai ma, és egy kb 5 centis gyönyört hagytak maguk után az egyik sarkon. Megpanaszolom vevőszolgálaton visszafizetik legalább a 30ezres szállítást ilyenkor vagy mi a tapasztalat?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
nmate írta:Ez a "ha a feleségem egyetért, akkor én is" eset?ANDS írta: Feleségem hazajött ebédelni, felolvastam neki ezt.
Azt mondta: minden szavaddal teljesen egyetért, ő is így látja.![]()

Mindannyian belefutunk.

Lehet en vagyok a feleseged, ki tudja.
Ezt egy hangoskonyvvel, vagy a vizualizacios kepesseg fejlesztesen kivul, egy barmilyen ismeretterjeszto videoval, vagy csak siman barmilyen videoval (itt most gondolok barmilyen video formatumra, rovidre, sorozatra, hosszu filmre) ki lehet valtani. Azokbol is tanulhatsz uj szavakat, es tagithatjak a latokort. Persze videobol tobb a trash, mert egy gyorsabban keszitheto formatum, mint egy konyv. De szerencsere konyvbol is van jonehany trash hazug cuccANDS írta:
Sajnos, megvannak az olvasásnak az előnyei. Bővíti a szókincset. Tágítja a látókört.
Fejleszti a vizualizációs képességet. Ezt például nem tudom, mivel lehet kiváltani, mert ha elolvasok valamit, azt el kell képzelnem.

-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
no, a cancel culture-t nem a baloldal tolja, hanem a libsik, utálom, hogy a kettőt mindig összemossák, pedig olyan, hogy balliberális sosem létezettFaust írta:Bocsi a duplaert.realfan írta:
csak erre reagálnék, mert ez hülyeség, ennyi erővel mentsük fel Sztálint is, mert nélküle se élnénk, mert hitlerék kiírtották volna fél Európátazért, mert valaki tesz jót is, had lehessen márt a negatív dolgokat is feleleveníteni, főleg, hogy ahhoz a búr háborúhoz kötődnek a koncentrációs táborok is, amelyben a jó Winston is résztvett...
(a cancel culture-rel én sem értek egyet, de a történelmi tényeket akkor sem lehet telibe szarni....)
Alapvetoen igazad van, tavol alljon tolem hogy mosdassam az oreget (le se irom inkabb, mi a velemenyem a haboru kimenetele es a mai vilag osszefuggeseben), de pont az a problema, hogy ezek a radikalis “progressziv” ujbalosok minden hasonlo tenyt egy szintre emelnek, vagy eppen - szerintem - rosszul sulyoznak, mikozben ha nincs Churchill, velhetoen ma nem is beszelhetne ilyesmirol, hogy rasszizmus, mert a baloldal, mint olyan, nem letezne. Ennek a relaciojaban ugy gondolom kurvara mindegy, hogy Churchill utalta-e a feketeket, vagy sem. Csak pont az van, amirol beszeltem: tagabb spektrumban nem gondolkodnak, mert nem divat, nem elvaras, nem alap, csak a kulturharc. A tortenelem sem fekete es feher, mint ahogy semmi sem. Pl itt van zsuninnyo, nem olvas de ertelmes arc.
Kar, hogy o szerintem a szabalyt erosito kivetel, de remenykedem, hogy nincs igazam.
Sztalinnal kapcsolatban meg pl kurva meredek, ahogy Oroszorszagban (tehat nemsokara nalunk is) egyre komolyabban tor elo a resztalinizacio, ezt is csak olyan neppel lehet megtenni, akit szandekosan kodben tartanak.

a többiben egyetértünk kb, szerintem sem lehet valakit csak feketén-fehéren megítélni és csupán egyik oldalát kiemelni. pl Sztálin, oroszoknál a II. vh. miatt ugyanolyan hős, mint angoléknál Winston, teljesen jogosan, szovjetek nélkül Churchill ha fejreállítja a brit-szigeteket sem kerüli el a vereséget

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem az audiobook szinte ugyanaz, marmint vizualis szempontbol ugyanugy neked kell elkepzelni mindent, de legalabb tudod kozben pihentetni a szemeid es szepen bele lehet aludni ha lefekves elott inditod el.

Semmivel. Nezzel videot, minek gondolkodni.ANDS írta: Fejleszti a vizualizációs képességet. Ezt például nem tudom, mivel lehet kiváltani, mert ha elolvasok valamit, azt el kell képzelnem.

Szerencsere a rajzorakat meg nem szuntettek meg, de mar pedzegetik azt is.
Bocsi a duplaert.realfan írta:Faust írta: nekimentek Churchillnek, hogy rasszista, javareszt olyan gyokerek, akiknek mar az apja sem szuletett volna meg, ha a ven pias nem ugy politizal anno, ahogy.
csak erre reagálnék, mert ez hülyeség, ennyi erővel mentsük fel Sztálint is, mert nélküle se élnénk, mert hitlerék kiírtották volna fél Európátazért, mert valaki tesz jót is, had lehessen márt a negatív dolgokat is feleleveníteni, főleg, hogy ahhoz a búr háborúhoz kötődnek a koncentrációs táborok is, amelyben a jó Winston is résztvett...
(a cancel culture-rel én sem értek egyet, de a történelmi tényeket akkor sem lehet telibe szarni....)
Alapvetoen igazad van, tavol alljon tolem hogy mosdassam az oreget (le se irom inkabb, mi a velemenyem a haboru kimenetele es a mai vilag osszefuggeseben

Sztalinnal kapcsolatban meg pl kurva meredek, ahogy Oroszorszagban (tehat nemsokara nalunk is) egyre komolyabban tor elo a resztalinizacio, ezt is csak olyan neppel lehet megtenni, akit szandekosan kodben tartanak.
Dont fuck with Dr. Madridom.füst írta: Rendben, kapituláltam. Örülök hogy ilyen éles vagy, mint a tű.![]()

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Igazából az összes orvosi tű ilyen, de csak a S1-esnél látványos, a mérete miatt.füst írta:Bocs, nem tudtam hogy a szérum 1-es szupertűre gondoltál, nyertél.hehetheoriginal írta:
Boom bitch nesze füst erre rágjál rá kispajtas![]()
Nyilvan madridomos szavazast akarok, ahol legalabb ket harom relevans valasztasi opcio alapbol kimarad a listabol![]()
![]()
![]()
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Bocs, nem tudtam hogy a szérum 1-es szupertűre gondoltál, nyertél.hehetheoriginal írta:Boom bitch nesze füst erre rágjál rá kispajtasNika91127 írta:
Ezzel vitatkoznék. A szérum 1-es tű félferdén van levágva, így nem csak hegye, de éle is van![]()
![]()
Nyilvan madridomos szavazast akarok, ahol legalabb ket harom relevans valasztasi opcio alapbol kimarad a listabol![]()
![]()

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
van igazsag abban is, amit faust ir, de hozzam a zsuninnyo allaspontja all kozelebb.
erre reagalnek :
nagyon sokmindent olvasok igy is, peldaul cikkek vagy a forum, de ezek kisebb, konnyebben abbahagyhato muveletek.
de ugyanez, ha leulok egy 40 percet fifazni, amig jon a futar vagy el kell menjek csontkovacshoz stb.
persze, hogy tudnek konyvet olvasni, de mire megteremtem a nyugis kozeget es belemelyednek, addigra hagyhatom is abba, szerintem a konyvolvasasnak meg pont az a varazsa, hogy akkor raszanod az idot es nem zavar kulso tenyezo.
vagyis pl en repulon, vonaton sosem tudtam igazan "minosegi" olvasast veghezvinni, mert zavarnak a korulmenyek.
ez amugy valoszinuleg abbol fakad, hogy nekem is csokken a figyelmem x ido utan, igy kisebb, folyamatos ingerekkel epitettem korbe magam plusz mivel korulmenyes vagyok olvasas teren, de peldaul ha nyugdijas lennek, biztos 3x ennyit olvasnek.
erre reagalnek :
hat egyenileg nalam ez pont nem igy van, a szabadidom tobb de kisebb "slotbol" all ossze.az meg hogy nincs ra ido egyszeruen vicc, amikor mindenki napi 3-4 orat baszogatja a telefonjat, aminek a fele scrollozas, vagy egy hetvege alatt ledaralsz egy evad valamit, ami minimum 8-12 ora. Akkor inkabb mondja az ember hogy nem akar olvasni, az tiszta sor.
nagyon sokmindent olvasok igy is, peldaul cikkek vagy a forum, de ezek kisebb, konnyebben abbahagyhato muveletek.
de ugyanez, ha leulok egy 40 percet fifazni, amig jon a futar vagy el kell menjek csontkovacshoz stb.
persze, hogy tudnek konyvet olvasni, de mire megteremtem a nyugis kozeget es belemelyednek, addigra hagyhatom is abba, szerintem a konyvolvasasnak meg pont az a varazsa, hogy akkor raszanod az idot es nem zavar kulso tenyezo.
vagyis pl en repulon, vonaton sosem tudtam igazan "minosegi" olvasast veghezvinni, mert zavarnak a korulmenyek.
ez amugy valoszinuleg abbol fakad, hogy nekem is csokken a figyelmem x ido utan, igy kisebb, folyamatos ingerekkel epitettem korbe magam plusz mivel korulmenyes vagyok olvasas teren, de peldaul ha nyugdijas lennek, biztos 3x ennyit olvasnek.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Boom bitch nesze füst erre rágjál rá kispajtasNika91127 írta:Ezzel vitatkoznék. A szérum 1-es tű félferdén van levágva, így nem csak hegye, de éle is vanfüst írta: Nincs éle, csak hegye. De amúgy csak kötekedni akartam.![]()
![]()

Nyilvan madridomos szavazast akarok, ahol legalabb ket harom relevans valasztasi opcio alapbol kimarad a listabol

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tiszta szavazast akarsz vagy madridomost?hehetheoriginal írta: szavazas kiirasat kernem a cenzura eltorlese erdekeben![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mindjart ranezekhehetheoriginal írta:Ertem en, ÉN nem vagyok retardaltfüst írta: Nincs éle, csak hegye. De amúgy csak kötekedni akartam.![]()
![]()
Sztem jol irtam![]()
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Ertem en, ÉN nem vagyok retardaltfüst írta: Nincs éle, csak hegye. De amúgy csak kötekedni akartam.![]()

Sztem jol irtam

thereisonly1ronaldo