Ez szerintem nagyon gáz.

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. április 9., vasárnap 8:12
HozzászólásSzerző: cart » 2023. április 3., hétfő 23:19
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 2., vasárnap 18:13
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 2., vasárnap 16:05
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. április 1., szombat 16:24
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. március 21., kedd 11:33
Hirdetésben is folyamatosan jöttek ki képek olyan oldalakról a meccs másnapján, hogy kövessem be őket, kimondottan ezzel foglalkoznak, 2 egyforma nem volt.wZoLee7 írta:épp ezért én azóta sem értem azokat akik reklamálnak...annyira egyértelmű volt, a vonalakat nem tudom hová húzták, de aki nézte, látta és nem csak azt várta mikor lehet utálkozni, annak ez egyértelmű les volt sajnosHalfkey írta: Az élő lassításon is lesnek tűnt Asensio gólja, még nagyobbnak mint amit behúzgáltak utána.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 21., kedd 10:47
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 21., kedd 10:39
épp ezért én azóta sem értem azokat akik reklamálnak...annyira egyértelmű volt, a vonalakat nem tudom hová húzták, de aki nézte, látta és nem csak azt várta mikor lehet utálkozni, annak ez egyértelmű les volt sajnosHalfkey írta: Az élő lassításon is lesnek tűnt Asensio gólja, még nagyobbnak mint amit behúzgáltak utána.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 21., kedd 10:36
Hja, nekem is. Egy pillanatra sem tudtam örülni, annyira egyertelmunek tunt.Halfkey írta: Az élő lassításon is lesnek tűnt Asensio gólja, még nagyobbnak mint amit behúzgáltak utána.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. március 21., kedd 10:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 21., kedd 10:07
Igazabol, amit masik topicban fejtegettunk, azt taglaljak az okosok is.gutihaz14 írta:nekem tobb bajom is van a spanyol var leshuzogatasavalHalfkey írta: Mondjuk én kézzel behúzkodva is talán max egy Pukki gólt láttam ami nem volt tényleg les. Az más kérdés, hogy észreveszi az ilyen 1 cm-eket is, amiket eddig szabad szem nem feltétlen vett észre és ez nem feltétlen támogatja a támadó focit, de nem gondolom hogy a döntések minősége szempontjából rosszul működik a VAR a leshelyzeteknél.
Viszont lassú, ezért jobb lesz az automata technológia.
1. kibaszott lassuak
1.a azert lassuak mert nyomorekok
1.b azert lassuak mert manipulaljak a kepet
2. tobb olyan eset volt mikor szerintem siman nem volt les valami es tobb perc jatek utan megmutattak egy allokepet amin mar les van es ha nincs a tamado korul vedo csak zold fu akkor oda teszik ahova akarjak.. fel sem tunik csak elhiszed hogy les.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 21., kedd 9:54
nekem tobb bajom is van a spanyol var leshuzogatasavalHalfkey írta: Mondjuk én kézzel behúzkodva is talán max egy Pukki gólt láttam ami nem volt tényleg les. Az más kérdés, hogy észreveszi az ilyen 1 cm-eket is, amiket eddig szabad szem nem feltétlen vett észre és ez nem feltétlen támogatja a támadó focit, de nem gondolom hogy a döntések minősége szempontjából rosszul működik a VAR a leshelyzeteknél.
Viszont lassú, ezért jobb lesz az automata technológia.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. március 21., kedd 9:45
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. március 21., kedd 9:35
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 21., kedd 9:09
sokkal jobb.nzooli93 írta: Hat amennyire en láttam, jobban bizok benne,mint ezekkel a behuzott vonalakkal, aztan ki tudja![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. március 21., kedd 9:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 21., kedd 7:35
De jo is?nzooli93 írta:Gondolom az,ami Katarban volt. Seria A ban az van január óta kb. Gyors el is vannak döntve a les szituációk.Realista24 írta: Következő szezontól bevezetésre kerül elvileg egy félautomata les rendszer a bajnokságban.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. március 21., kedd 7:24
Gondolom az,ami Katarban volt. Seria A ban az van január óta kb. Gyors el is vannak döntve a les szituációk.Realista24 írta: Következő szezontól bevezetésre kerül elvileg egy félautomata les rendszer a bajnokságban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 21., kedd 5:34
HozzászólásSzerző: Toti » 2023. március 20., hétfő 5:35
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem