üdvözöllek barlanglakoHalfkey írta: Sí sí!
Esetleg vki összefoglalja magyarul?![]()

annyi, hogy a real tv-sek szerint a biro hibat hibara halmozott a madrid karara, es gavi is tobbszor lapot kellett volna kapjon szandekos durvasagert, de semmi
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 21., kedd 13:26
üdvözöllek barlanglakoHalfkey írta: Sí sí!
Esetleg vki összefoglalja magyarul?![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. március 21., kedd 13:20
HozzászólásSzerző: csala » 2023. március 21., kedd 13:18
HozzászólásSzerző: jack95hun » 2023. március 21., kedd 12:47
Na ezen jót nevettem.hehetheoriginal írta:wait a second.ThePilgrim írta: Völner is csak azért fogadta el Schadltől a hármasokat meg a viszonylag normális piákat, hogy egálba hozza magát azokkal, akik többet keresnek. Nincs ezzel semmi baj.
hol van bizonyitek meg egyaltalan barmilyen alapja annak, hogy a madridot segitettek a birok?
sot. pont az ellenkezoje.
ez az egalba hozza, meg az egyenlo banasmodert fizettek kurvanagy ferdites es hazugsag, csak konnyu visszaköpdösni, meg visszatamadni, a sarokba szoritott kutya is agressziv lesz es harapni fog, nem kulonb ez a halom cigany se ott a spanyol tengerparton.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 21., kedd 12:44
wait a second.ThePilgrim írta: Völner is csak azért fogadta el Schadltől a hármasokat meg a viszonylag normális piákat, hogy egálba hozza magát azokkal, akik többet keresnek. Nincs ezzel semmi baj.
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2023. március 21., kedd 11:45
HozzászólásSzerző: BarcaUdi » 2023. március 21., kedd 11:40
Igen, ez a védekezés! De nem az én védekezésem, ezt fogadjátok már el, hogy egy másodpercig sem mosdattam a Barcat! Lehet, hogy a 99 százaléka az idetévedt szurkolóknak ezt tette, de én nem! Nekem szerencsére nem kell védekeznem, személyesen nem vagyok érintett! Annyit írtam, hogy a klubnak a hivatalos kommunikációja ez! A valóságtartalmát, a hihetőségét megkérdőjelezheti bárki, magánvélemény, hogy elég gyenge kifogás ez!ANDS írta: Szóval, most az a védekezés, hogy egyenlő bánásmódért fizetett a Barca több, mint 7 millió eurót egy játékvezető cégének….
Valahol ez is a bírók befolyásolása, csak itt megfordul szerintem a bizonyítási kötelezettség, és a Barcanak kell bebizonyítani az egyenlőtlen bíráskodást.
Elég érdekes így védekezni, hogy kaptak ugyan pénzt a bírók, csak nem lefizetés volt.
A büntetés miatt szerintem ne aggódj, ilyen esetekben dícséretet nem szoktak adni.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 21., kedd 11:18
Persze, mert ezt olvasta a neten.Szóval, most az a védekezés, hogy egyenlő bánásmódért fizetett a Barca több, mint 7 millió eurót egy játékvezető cégének….
HozzászólásSzerző: BarcaUdi » 2023. március 21., kedd 8:28
Az írásoddal teljes egészében egyet értek, de ez nem is volt vita tárgya. Elég szomorú, hogy egyáltalán felvetődött! Elmondtam, hogy bárki is csinál ilyet, amennyiben megáll a vád, példásan meg kell büntetni!ANDS írta: Ebben igazad van (szerintem). Amíg nincs ítélet, addig az FC Barcelona ártatlan.
Amiben nem adok neked igazat, az az ügy állása.
Nagyon rosszul néz ki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 21., kedd 8:20
Ha mar nagyon objektivek akarunk lenni, akkor Gavi eppen a masodik vagy harmadik eltiltasat toltotte volna az El Clasico alatt a korabbi patkanykodasai es amokfutasai miatt.h3x0r írta:Szerintem meg Ceballost kellett volna kiallitani, mert megzavarta kicsi Gavi gondolatait!!!Pad'em írta: Gavinak objektíven instant piros és 3 meccs eltiltás, már ha nem spanyolföldön járnánk.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. március 21., kedd 8:18
Szerintem meg Ceballost kellett volna kiallitani, mert megzavarta kicsi Gavi gondolatait!!!Pad'em írta: Gavinak objektíven instant piros és 3 meccs eltiltás, már ha nem spanyolföldön járnánk.
HozzászólásSzerző: SzB » 2023. március 21., kedd 7:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 21., kedd 4:41
Olvasd el a kérdést és ertelmezd. Ha nem megy, az sem baj, több karaktert nem pazarolok rad, maximum majd amikor kirakunk.BarcaUdi írta:Úgy gondolom, már válaszoltam, de akkor mégegyszer: Jelenleg csak a hivatalos kommunikációt ismered te is és én is, miszerint tanácsadásért és egyenlő bánásmódért fizettek. Mielőtt azzal vágsz vissza, hogy ez kamu, meg terelés: én a hivatalosról beszélek! Meg azt tudjuk, hogy mivel vádolják őket, de arra, hogy bírói ténykedés befolyásolására használták volna még konkrét bizonyíték nincs.Realista24 írta: Kérdeztem valamit, majd ha válaszolsz, talán elolvasom amit írsz.
Csak vigyázz, nehogy tulfeszitsd a húrt.
Arra van, hogy ennek a "jó" embernek sok éven keresztül fizettek, állításuk szerint azért, amit fentebb írtam. Ezt elismerték, számlák is bizonyítják!
Igazából mire vagy kíváncsi? Hogy én magánszemélyként, az eddigi ismereteim alapján mit gondolok? Vagy ha teljesen semleges lennék, kívülállóként mire enged következtetni a történet? Mert az nem feltétlen egyenlő a valósággal!
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 20., hétfő 22:13
Lehet messi rajta keresztül mondja el a véleményétFaust írta: Messi a legnagyobb cimbije, ennyi a baja.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 20., hétfő 22:05
Vigyaznia kell nehogy elvigye a szivroham a faszbaToti írta:Valaki tudja, h ennek a fasznak tulajdonkeppen mi baja? Vagy mi baja van a Real Madriddal?Pad'em írta: Sergio Agüero on stream after Kessie’s goal: “Cry, Madridistas, take this up your a*s.”
Igaz culé.
Mondjuk a vb-s oromkodese utan mar nem lepodok meg semmin.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. március 20., hétfő 22:02
HozzászólásSzerző: BarcaUdi » 2023. március 20., hétfő 22:02
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. március 20., hétfő 21:48
Úgy érzem magam, mint a viccben, hogy leírtam 200-szor a tanárnőnek..Realista24 írta:
Hopphopp.
The Prosecutor's Office is charging FC Barcelona with "continuous corruption" for their payments to referees VP Negreira and the club will be prosecuted.
@el_pais
FC Barcelona are also being charged with fraudulent administration and falsifying documents, on top of continuous corruption.
@La_SER
Aki erről tud valamit, írjon plz.. Igen, atmás volt, de hát Perez a citybe igazoláskor maga is kifizette volna érte a pénzt. csak akkor még élt a "meg nem támadásos" dolog a két klub/elnök között.Toti írta:Valaki tudja, h ennek a fasznak tulajdonkeppen mi baja? Vagy mi baja van a Real Madriddal?Pad'em írta: Sergio Agüero on stream after Kessie’s goal: “Cry, Madridistas, take this up your a*s.”
Igaz culé.
Mondjuk a vb-s oromkodese utan mar nem lepodok meg semmin.
HozzászólásSzerző: Toti » 2023. március 20., hétfő 21:47
Valaki tudja, h ennek a fasznak tulajdonkeppen mi baja? Vagy mi baja van a Real Madriddal?Pad'em írta: Sergio Agüero on stream after Kessie’s goal: “Cry, Madridistas, take this up your a*s.”
Igaz culé.
HozzászólásSzerző: BarcaUdi » 2023. március 20., hétfő 21:45
Úgy gondolom, már válaszoltam, de akkor mégegyszer: Jelenleg csak a hivatalos kommunikációt ismered te is és én is, miszerint tanácsadásért és egyenlő bánásmódért fizettek. Mielőtt azzal vágsz vissza, hogy ez kamu, meg terelés: én a hivatalosról beszélek! Meg azt tudjuk, hogy mivel vádolják őket, de arra, hogy bírói ténykedés befolyásolására használták volna még konkrét bizonyíték nincs.Realista24 írta: Kérdeztem valamit, majd ha válaszolsz, talán elolvasom amit írsz.
Csak vigyázz, nehogy tulfeszitsd a húrt.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem