Szerintem amugy Nacho pirosa (marmint masodik sargaja) es Gagyi pirosa is adhato lett volna.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. március 20., hétfő 19:59
HozzászólásSzerző: rashidm » 2023. március 20., hétfő 19:56
Nem tudlak komolyan venni… attól hogy nem lattal ilyenert lapot adni, attól még járt. De csak hogy ne a levegőbe beszéljek: 2014, vb, horvát-kamerun meccs, kameruni csavo belekonyokolt a játékos hátába, labda sehol, villant a piros.lettherightonein92 írta:Én ezért nem sűrűn láttam még pirosat adni. Második sárgát a Nacho féle esetre viszont annál inkább. De még ha el is fogadom, hogy Gavi piros, akkor is Nacho is az, és semmiképp nem volt részlehajlás, ami a mondandóm lényege, mivel mindkét oldalon elmaradt egy.Realista24 írta:
Gavinak nem járt volna piros csak sárga?Ne idegesits már fel. Labda közelben sem volt és telibeverte Ceballost.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. március 20., hétfő 19:55
+ Egy Robertonál. Első félidőben volt egy sima sárgás eset, amire semmit nem kapott.lettherightonein92 írta:
Sárga, aztán vagy lenyugodott volna, vagy nem, és akkor piros. Nachonak viszont mindenképp piros járt volna, és még a szabit sem kaptuk meg rá. Emiatt mondom, hogy bőven kiegyenlített volt a bíráskodás.
HozzászólásSzerző: lettherightonein92 » 2023. március 20., hétfő 19:51
Én ezért nem sűrűn láttam még pirosat adni. Második sárgát a Nacho féle esetre viszont annál inkább. De még ha el is fogadom, hogy Gavi piros, akkor is Nacho is az, és semmiképp nem volt részlehajlás, ami a mondandóm lényege, mivel mindkét oldalon elmaradt egy.Realista24 írta:Gavinak nem járt volna piros csak sárga?lettherightonein92 írta:
Sárga, aztán vagy lenyugodott volna, vagy nem, és akkor piros. Nachonak viszont mindenképp piros járt volna, és még a szabit sem kaptuk meg rá. Emiatt mondom, hogy bőven kiegyenlített volt a bíráskodás.Ne idegesits már fel. Labda közelben sem volt és telibeverte Ceballost.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2023. március 20., hétfő 19:50
Ha fordítva lett volna, mit mondanál?lettherightonein92 írta:Sárga, aztán vagy lenyugodott volna, vagy nem, és akkor piros. Nachonak viszont mindenképp piros járt volna, és még a szabit sem kaptuk meg rá. Emiatt mondom, hogy bőven kiegyenlített volt a bíráskodás.Realista24 írta: Gavinak piros kellett volna menjen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 20., hétfő 19:48
Gavinak nem járt volna piros csak sárga?lettherightonein92 írta:Sárga, aztán vagy lenyugodott volna, vagy nem, és akkor piros. Nachonak viszont mindenképp piros járt volna, és még a szabit sem kaptuk meg rá. Emiatt mondom, hogy bőven kiegyenlített volt a bíráskodás.Realista24 írta: Gavinak piros kellett volna menjen.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 20., hétfő 19:45
Pad'em írta: Sergio Agüero on stream after Kessie’s goal: “Cry, Madridistas, take this up your a*s.”
Igaz culé.
HozzászólásSzerző: lettherightonein92 » 2023. március 20., hétfő 19:45
Sárga, aztán vagy lenyugodott volna, vagy nem, és akkor piros. Nachonak viszont mindenképp piros járt volna, és még a szabit sem kaptuk meg rá. Emiatt mondom, hogy bőven kiegyenlített volt a bíráskodás.Realista24 írta: Gavinak piros kellett volna menjen.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. március 20., hétfő 19:41
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. március 20., hétfő 19:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 20., hétfő 19:30
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. március 20., hétfő 19:03
Ne viccelj már. Két hónapja 41 szabálytalankodásnál járt a bajnokságban. Míg a második nálatok Lewa volt 19-cel.lettherightonein92 írta: Ettől még Gavinak nyilván le ell nyugodnia, mert az elmúlt pár meccsén túlpörgött rendesen, és nem pályára való megmozduásai is voltak, már a kupa odavágón is. Azért ilyen durva korábban nem volt, csak kemény, remélem Xavi elkapja a srácot.
HozzászólásSzerző: lettherightonein92 » 2023. március 20., hétfő 18:35
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. március 20., hétfő 17:58
Semmi extra, tipikus Barca novendek aki fizikailag keves a sporthoz es fel van szopkodva a semmire. Babusgatjak meg hypeoljak ezerrel, 5 ev mulva meg kb a Rayoban lesz.'shutterisland írta: en nem tudom mi az isten baja van a gyereknek, de ranezesre is a tipikus kiskolyok aki kotozkodik a napkoziben a tobbivel aztan jol megruhazzak az udvaron.
ha kepes lenne csak a harcossagat megtartani, de kicsit lehiggadni es az on- es kozveszelyes kamikaze akcioit es gyokersegeit elengedni, akkor szerintem irtozatosan jo kp-s lehet belole, maskulonben megmarad majd egy kozutalatnak orvendo wish-es arturo vidalnak.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. március 20., hétfő 17:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 20., hétfő 17:42
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 20., hétfő 17:40
az a baj hogy azt a kis gecit meg senki nem ruhazta meg... igy szabadon tombol meg mindig'shutterisland írta: en nem tudom mi az isten baja van a gyereknek, de ranezesre is a tipikus kiskolyok aki kotozkodik a napkoziben a tobbivel aztan jol megruhazzak az udvaron.
ha kepes lenne csak a harcossagat megtartani, de kicsit lehiggadni es az on- es kozveszelyes kamikaze akcioit es gyokersegeit elengedni, akkor szerintem irtozatosan jo kp-s lehet belole, maskulonben megmarad majd egy kozutalatnak orvendo wish-es arturo vidalnak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. március 20., hétfő 17:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 20., hétfő 17:12
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 20., hétfő 17:11
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem