Ez azért túlzás, stegen mellett kapásból Araujo, Koundé, Frenkie, Lewa és Pedri is eléggé top játékosok.rashidm írta:Ezzel mindenki tisztában van sztem. Ilyen gyenge barca keretet nem tudom latott e valaki, full középszer mindenhol, kiveve ter stegen. Aztan így se sikerul megruhazni oket… bár gondolom le se szarjak, megpróbálják a BL-t még behúzni aztan visszavonul a fel csapat.Faust írta: Szerintem meg kurva gaz hogy itt sarga lapokon vitatkozunk mikozben 5 percet voltunk kepesek nem tele gatyaval jatszani ilyen bunszar jatekosok ellen.![]()
Gavinak objektíven instant piros és 3 meccs eltiltás, már ha nem spanyolföldön járnánk. Nacho szájbacsapása is lehetett volna sárga de ne hasonlítsuk már egy labdáért menő küzdelmet ahhoz ahogy leverte ez az antifocista Gagyi Ceballost, úgy hogy a labda a pálya totál másik felén pattogott. A varnak ki kellett volna hívnia a bírót potential red card szitu volt. Nem lep meg persze már senkit, hogy ilyet nem látnak meg. Bezzeg a Bilbao gólnál kiszúrták fél perccel a gól elötti szabálytalanságot.
Ps. Grat a bajnoki címhez, megérdemelt.