Én ezért nem sűrűn láttam még pirosat adni. Második sárgát a Nacho féle esetre viszont annál inkább. De még ha el is fogadom, hogy Gavi piros, akkor is Nacho is az, és semmiképp nem volt részlehajlás, ami a mondandóm lényege, mivel mindkét oldalon elmaradt egy.Realista24 írta:Gavinak nem járt volna piros csak sárga?lettherightonein92 írta:
Sárga, aztán vagy lenyugodott volna, vagy nem, és akkor piros. Nachonak viszont mindenképp piros járt volna, és még a szabit sem kaptuk meg rá. Emiatt mondom, hogy bőven kiegyenlített volt a bíráskodás.Ne idegesits már fel. Labda közelben sem volt és telibeverte Ceballost.

Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Messi, Raphinha, Ben Yedder, Modric, Leao, Maignan
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, AC Milan, Leicester
Re: Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha fordítva lett volna, mit mondanál?lettherightonein92 írta:Sárga, aztán vagy lenyugodott volna, vagy nem, és akkor piros. Nachonak viszont mindenképp piros járt volna, és még a szabit sem kaptuk meg rá. Emiatt mondom, hogy bőven kiegyenlített volt a bíráskodás.Realista24 írta: Gavinak piros kellett volna menjen.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gavinak nem járt volna piros csak sárga?lettherightonein92 írta:Sárga, aztán vagy lenyugodott volna, vagy nem, és akkor piros. Nachonak viszont mindenképp piros járt volna, és még a szabit sem kaptuk meg rá. Emiatt mondom, hogy bőven kiegyenlített volt a bíráskodás.Realista24 írta: Gavinak piros kellett volna menjen.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pad'em írta: Sergio Agüero on stream after Kessie’s goal: “Cry, Madridistas, take this up your a*s.”
Igaz culé.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Sárga, aztán vagy lenyugodott volna, vagy nem, és akkor piros. Nachonak viszont mindenképp piros járt volna, és még a szabit sem kaptuk meg rá. Emiatt mondom, hogy bőven kiegyenlített volt a bíráskodás.Realista24 írta: Gavinak piros kellett volna menjen.
- Pad'em
Sergio Agüero on stream after Kessie’s goal: “Cry, Madridistas, take this up your a*s.”
Igaz culé.
Igaz culé.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
gavit egyszer valaki szépen eltiporja majd, aztán mehet amerre lát, másik karrierbe kezdhet
rá fog erre baszni keményen
rá fog erre baszni keményen

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gavinak piros kellett volna menjen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ne viccelj már. Két hónapja 41 szabálytalankodásnál járt a bajnokságban. Míg a második nálatok Lewa volt 19-cel.lettherightonein92 írta: Ettől még Gavinak nyilván le ell nyugodnia, mert az elmúlt pár meccsén túlpörgött rendesen, és nem pályára való megmozduásai is voltak, már a kupa odavágón is. Azért ilyen durva korábban nem volt, csak kemény, remélem Xavi elkapja a srácot.
Jelenleg 58-cal a második a ligában. Egy takony a gyerek. Nála irritálóbb focista nincs. Minden második szabálytalankodása után kaphatná a sárgát. Alig lenne meccs, amit be tudna fejezni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
Én mondjuk nem nagyon értem, hogy lehet kihozni, hogy a bíró nekünk fújt. Gavi kaphatott volna hamar sárgát, meg ha jól rémlik, Roberto is, ezt nem vitatom. Nálatok meg egy full egyértelmű második sárgás arcbaverést le sem fújtak, ha jól emlékszem, Nachonál, 10 emberrel azért ez elég durva meccs is lehetett volna, nem beszélve arról, hogy komoly helyzetet akadályozott meg.
Gavi ellen sem fújtak be amúgy semmit, felrúgták, elkaszálták, visszarántották végig, és talán a végén egyszer lefújták.
A les meg az egyetlen objektív téma kb a szabályrendszerben a gólvonaltechnológia mellett, szabad szemmel és vonalakkal is az volt, ha egy dologgal nem lehet vitatkozni, akkor az egy ilyen lesszituáció.
Ettől még Gavinak nyilván le ell nyugodnia, mert az elmúlt pár meccsén túlpörgött rendesen, és nem pályára való megmozduásai is voltak, már a kupa odavágón is. Azért ilyen durva korábban nem volt, csak kemény, remélem Xavi elkapja a srácot.
Gavi ellen sem fújtak be amúgy semmit, felrúgták, elkaszálták, visszarántották végig, és talán a végén egyszer lefújták.
A les meg az egyetlen objektív téma kb a szabályrendszerben a gólvonaltechnológia mellett, szabad szemmel és vonalakkal is az volt, ha egy dologgal nem lehet vitatkozni, akkor az egy ilyen lesszituáció.
Ettől még Gavinak nyilván le ell nyugodnia, mert az elmúlt pár meccsén túlpörgött rendesen, és nem pályára való megmozduásai is voltak, már a kupa odavágón is. Azért ilyen durva korábban nem volt, csak kemény, remélem Xavi elkapja a srácot.
- BlancoMark
Semmi extra, tipikus Barca novendek aki fizikailag keves a sporthoz es fel van szopkodva a semmire. Babusgatjak meg hypeoljak ezerrel, 5 ev mulva meg kb a Rayoban lesz.'shutterisland írta: en nem tudom mi az isten baja van a gyereknek, de ranezesre is a tipikus kiskolyok aki kotozkodik a napkoziben a tobbivel aztan jol megruhazzak az udvaron.
ha kepes lenne csak a harcossagat megtartani, de kicsit lehiggadni es az on- es kozveszelyes kamikaze akcioit es gyokersegeit elengedni, akkor szerintem irtozatosan jo kp-s lehet belole, maskulonben megmarad majd egy kozutalatnak orvendo wish-es arturo vidalnak.
Mielott elfogultsaggal vadoltok, Pedrirol az ellenkezojet gondolom, jo esze van nagyon es neha clutchol is. De o is az a jatekos, aki mellett ha nincs ket zongoracipelo fizikailag top ember, akkor keves onmagaban.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A sunyisága az, amitől az egész embert legszívesebben hátba vágnám, egy szeneslapáttal. Nem térek magamhoz, hogy ezt a millió "late hit"jét sem élőben, sem visszanézve nem veszik észre..
Amíg ez nem változik..
Amíg ez nem változik..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az a baj hogy azt a kis gecit meg senki nem ruhazta meg... igy szabadon tombol meg mindig'shutterisland írta: en nem tudom mi az isten baja van a gyereknek, de ranezesre is a tipikus kiskolyok aki kotozkodik a napkoziben a tobbivel aztan jol megruhazzak az udvaron.
ha kepes lenne csak a harcossagat megtartani, de kicsit lehiggadni es az on- es kozveszelyes kamikaze akcioit es gyokersegeit elengedni, akkor szerintem irtozatosan jo kp-s lehet belole, maskulonben megmarad majd egy kozutalatnak orvendo wish-es arturo vidalnak.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en nem tudom mi az isten baja van a gyereknek, de ranezesre is a tipikus kiskolyok aki kotozkodik a napkoziben a tobbivel aztan jol megruhazzak az udvaron.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezekkel tud meg serulest okozni, amikor eppen hatulrol probal fellokni, karmolni, stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Mondjuk én azt nem érzem, hogy a mi meccseinken engednék jobban. Kb minden meccsen amit láttam mint egy veszett kutya és ugyanúgy hagyják.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mert egy transzvesztita, ezert ilyen frusztralt es ideg minden pillanata a létezésének, sosem lesz boldog.realbeckham írta: Azt tudja valaki, hogy gávinak miert ilyenek a kormei?
Buzi, gitározik, vagy kezmodell? Mindegyik jol hangzik, csak...na. Nem annyira foci téma, de feldobta ezt a videot. https://vm.tiktok.com/ZMYxkCcn7/ Külön ragugliztam es minden kepen olyanok a kormei, hogy a nők a fél veséjüket odadnák érte. Elnézést érte, csak ez a gyerek para. Van benne valami torzszulott kisugarzas
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
Nelegyetek már ilyenek. És ha pont most ereszkedett le közénk a gránátvöröskék szentlélek?
Gonosz öregemberek vagytok simán lehet, hogy ő nemkezd el anyázni meg hasonlók a10ik hozzászólás környékén

Gonosz öregemberek vagytok simán lehet, hogy ő nemkezd el anyázni meg hasonlók a10ik hozzászólás környékén

Gondolom teljesen véletlen, hogy most jöttél ide és nem a BL csoportkör kieséskor vagy az EL kieséskor.BarcaUdi írta:Neked is ugyanazt tudom válaszolni!raul 4 ever írta: Igen, a folytatás meg Gino volt a majális videóból. Aki bűnös szenvedjen..
Nem az van, hogy csak elnyomozgatnak, hanem vádat emeltek. Poénból azt nem szoktak. Ha ezt a részét nem rakjátok rendbe fejben, akkor 2 lefürdés után is izzadtság szagú bármilyen komment tőletek.
Igen, vádat emeltek, vizsgálódnak, de hol vontam ezt kétségbe? Mi volt az izzadságszagú?
Az a része tényleg érthetetlen, hogy miért vagytok ennyire ellenségesek? Utáljátok a Barcat, a szurkolóikat, lelketek rajta, nekem nincs vele bajom. Normális hangvételű írásom volt, nem vettem a lelkemre amúgy a reakciókat, mert nem vagyok nebántsvirág, csak azt hittem lehet máshogy is beszélgetni! Elnézést kérek akkor!