rá fog erre baszni keményen

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. március 20., hétfő 19:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 20., hétfő 19:30
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. március 20., hétfő 19:03
Ne viccelj már. Két hónapja 41 szabálytalankodásnál járt a bajnokságban. Míg a második nálatok Lewa volt 19-cel.lettherightonein92 írta: Ettől még Gavinak nyilván le ell nyugodnia, mert az elmúlt pár meccsén túlpörgött rendesen, és nem pályára való megmozduásai is voltak, már a kupa odavágón is. Azért ilyen durva korábban nem volt, csak kemény, remélem Xavi elkapja a srácot.
HozzászólásSzerző: lettherightonein92 » 2023. március 20., hétfő 18:35
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. március 20., hétfő 17:58
Semmi extra, tipikus Barca novendek aki fizikailag keves a sporthoz es fel van szopkodva a semmire. Babusgatjak meg hypeoljak ezerrel, 5 ev mulva meg kb a Rayoban lesz.'shutterisland írta: en nem tudom mi az isten baja van a gyereknek, de ranezesre is a tipikus kiskolyok aki kotozkodik a napkoziben a tobbivel aztan jol megruhazzak az udvaron.
ha kepes lenne csak a harcossagat megtartani, de kicsit lehiggadni es az on- es kozveszelyes kamikaze akcioit es gyokersegeit elengedni, akkor szerintem irtozatosan jo kp-s lehet belole, maskulonben megmarad majd egy kozutalatnak orvendo wish-es arturo vidalnak.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. március 20., hétfő 17:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 20., hétfő 17:42
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 20., hétfő 17:40
az a baj hogy azt a kis gecit meg senki nem ruhazta meg... igy szabadon tombol meg mindig'shutterisland írta: en nem tudom mi az isten baja van a gyereknek, de ranezesre is a tipikus kiskolyok aki kotozkodik a napkoziben a tobbivel aztan jol megruhazzak az udvaron.
ha kepes lenne csak a harcossagat megtartani, de kicsit lehiggadni es az on- es kozveszelyes kamikaze akcioit es gyokersegeit elengedni, akkor szerintem irtozatosan jo kp-s lehet belole, maskulonben megmarad majd egy kozutalatnak orvendo wish-es arturo vidalnak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. március 20., hétfő 17:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 20., hétfő 17:12
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 20., hétfő 17:11
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 20., hétfő 17:09
Mert egy transzvesztita, ezert ilyen frusztralt es ideg minden pillanata a létezésének, sosem lesz boldog.realbeckham írta: Azt tudja valaki, hogy gávinak miert ilyenek a kormei?
Buzi, gitározik, vagy kezmodell? Mindegyik jol hangzik, csak...na. Nem annyira foci téma, de feldobta ezt a videot. https://vm.tiktok.com/ZMYxkCcn7/ Külön ragugliztam es minden kepen olyanok a kormei, hogy a nők a fél veséjüket odadnák érte. Elnézést érte, csak ez a gyerek para. Van benne valami torzszulott kisugarzas
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 20., hétfő 17:06
HozzászólásSzerző: hej989 » 2023. március 20., hétfő 17:05
Gondolom teljesen véletlen, hogy most jöttél ide és nem a BL csoportkör kieséskor vagy az EL kieséskor.BarcaUdi írta:Neked is ugyanazt tudom válaszolni!raul 4 ever írta: Igen, a folytatás meg Gino volt a majális videóból. Aki bűnös szenvedjen..
Nem az van, hogy csak elnyomozgatnak, hanem vádat emeltek. Poénból azt nem szoktak. Ha ezt a részét nem rakjátok rendbe fejben, akkor 2 lefürdés után is izzadtság szagú bármilyen komment tőletek.
Igen, vádat emeltek, vizsgálódnak, de hol vontam ezt kétségbe? Mi volt az izzadságszagú?
Az a része tényleg érthetetlen, hogy miért vagytok ennyire ellenségesek? Utáljátok a Barcat, a szurkolóikat, lelketek rajta, nekem nincs vele bajom. Normális hangvételű írásom volt, nem vettem a lelkemre amúgy a reakciókat, mert nem vagyok nebántsvirág, csak azt hittem lehet máshogy is beszélgetni! Elnézést kérek akkor!
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. március 20., hétfő 16:45
az anyukája nem ér rá levágnirealbeckham írta: Azt tudja valaki, hogy gávinak miert ilyenek a kormei?
Buzi, gitározik, vagy kezmodell? Mindegyik jol hangzik, csak...na. Nem annyira foci téma, de feldobta ezt a videot. https://vm.tiktok.com/ZMYxkCcn7/ Külön ragugliztam es minden kepen olyanok a kormei, hogy a nők a fél veséjüket odadnák érte. Elnézést érte, csak ez a gyerek para. Van benne valami torzszulott kisugarzas
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 20., hétfő 16:09
https://twitter.com/rmanocontext/status ... sxT-_X3liwh3x0r írta:Ez is erdekes, hogy melyik pillanatot jelenti a "labdahoz eres". Amikor rugas elott 1 milimeter van a labda es a lab kozott (szabad szemmel ugy latod, ekkor er bele) vagy amikor 1mm-rel elhagyta a labda a labat? A ket pillanat kozott eltelik 100-150 milisecundum. (mar nem emlekszem a pontos szamra, de valahol a ketto kozott volt) Na most ha egy tamado csak 25 km/h-val szalad (ami meg csak nincs is a 35 feletti leggyorsabb sprintek kozott), mar az is 7 m/sec. 100 milisecundum alatt 70 cm. Kb azon mulik, hogy a VAR szobaban ulo epp melyik kepkockat hasznalta. A kezzel bevonalazas reszet inkabb hagyjuk is. Amig nem egy AI elemzi ezeket a kepkockakat minden meccsen, addig ez lesz. Amugy szemre szerintem is inkabb les, mint nem.Realista24 írta:
Nincs erzekelo, megallitjak, amikor a lab a labdahoz er.![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. március 20., hétfő 16:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 20., hétfő 16:05
Szerinted akkor mire van bizonyíték? Illetve az eddig bemutatott doksik, kifizetések mire szolgáltak?BarcaUdi írta:Mit nevezünk bizonyítéknak, vagyis a legfőbb kérdés inkább, hogy mire van bizonyíték???Toti írta: de ha mi elkezdjük az itteni véleményt akkor elpróbáljátok tusolni azzal, hogy nincs bizonyíték! így meg nehéz!
Amivel én nem értek egyet az, hogy néhányan úgy látják, hogy a bírók szisztematikus lefizetésére, mérkőzések megvételére, elcsalására vannak bizonyítékok, de ez nem igaz, ezen hiába vitatkozunk! Semmit nem próbálok eltusolni, jöjjön, aminek jönnie kell!
HozzászólásSzerző: BarcaUdi » 2023. március 20., hétfő 15:58
Mit nevezünk bizonyítéknak, vagyis a legfőbb kérdés inkább, hogy mire van bizonyíték???Toti írta: de ha mi elkezdjük az itteni véleményt akkor elpróbáljátok tusolni azzal, hogy nincs bizonyíték! így meg nehéz!
HozzászólásSzerző: Toti » 2023. március 20., hétfő 15:38
de ha mi elkezdjük az itteni véleményt akkor elpróbáljátok tusolni azzal, hogy nincs bizonyíték! így meg nehéz!BarcaUdi írta: Az itteni vélemény érdekelt csak!
Jelenlévő fórumozók: 55 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem