Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 20

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. április 6., csütörtök 11:23

ferni írta: Azért miközben ugatott valamelyik eseténél a 10ből az menő volt mikor ott mutogatta a Klub VB címert az EL huszároknak.... :lol:
Gól után leporolta nekik, leperegnek róla. :mrgreen:
ziro4vr írta: Az a baj megint nem a játékáról lehet beszélni
Nem lehet beszélni a játékáról? :lol:
4/3 gólban volt csak benne. :roll:
hehetheoriginal írta: akiben egy darab tartas nincs, es csak csapkodni kiabalni meg magat a foldhoz verdesni tudja, mint egy kislany.
Ott ha nem fogják vissza az öregek, akkor nem hiszem, csak a levegőt csapkodta volna, meg a földet verdeste volna, kiállt magáért, mert látta, hogy ismét gyökér a kiküldött "játékvezető" a legtöbb esetben. Remélem egyszer ezek ellen fog elkattanni, de akkor tényleg jogosan, egy ettől is nagyobb alázás végén, amikor majd indokolatlanul fognak beleállni, és kijön belőle majd a sok összegyűlt méreg, majd a célpontja Gavika lesz. :ike:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. április 6., csütörtök 9:57

Azért miközben ugatott valamelyik eseténél a 10ből az menő volt mikor ott mutogatta a Klub VB címert az EL huszároknak.... :lol:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. április 6., csütörtök 8:57

Araujoval elég tom és jerry volt az a párharc, vagy 10x izomból nekifutott Vini. :lol:

Az a baj megint nem a játékáról lehet beszélni hanem a durcás vergődéseiről, most már a csapattársakkal is ez megy.
Nem illik.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 6., csütörtök 8:54

arra gondoltam hogy esetleg az apja koran meghalt volna-e... nyilvan van apja.

egyaltalan nem oke hogy igy viselkedik mint egy barcas furdoskurva. nagyon idegesito hogy ennyire gyerekes. meg kell tanulnia hogyan kezelje ezeket. CR7 mindig a palyan valaszolt ezekre. ez a vini meg gol golpassz utan is neki all vergodni...
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 6., csütörtök 8:50

ha van, nyilvan van :lol: csak nem laborbol tenyesztettek :lol: , akkor is o nevelte e, normalis apja volt e, stb. de erted a temat sztem, nem kell megint kezdeni a bolondozast :coffee:

tegye fel a kezet, aki szerint ez normalis viselkedes, hogy vergodik, mint egy furdoskurva.
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 6., csütörtök 8:48

hehetheoriginal írta: az nekem se tetszett, lökdösi/elüti kroos kezet, ennyire nem vesztheti el a fejet, egy ilyen gyoztes meccsen idegenben ilyen ellenfel ellen. csak mutatja a vilagnak meg az ellenfeleknek, hogy mennyire gyenge fejben. csak ki kellett volna röhögni, ha beszoltak neki.
nem tudom van-e apja az eleteben, de megint elojon ez az apanelkul felnott gyerek gondolata, akiben egy darab tartas nincs, es csak csapkodni kiabalni meg magat a foldhoz verdesni tudja, mint egy kislany.
es ha van akkor egybol bukott az egesz jolmegalapozott gondolatod...

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 6., csütörtök 8:44

az nekem se tetszett, lökdösi/elüti kroos kezet, ennyire nem vesztheti el a fejet, egy ilyen gyoztes meccsen idegenben ilyen ellenfel ellen. ott kellett volna egy pofon tenyeressel, terj mar magadhoz hulyegyerek, csak akkor a fel vilag ki lenne emiatt is akadva :coffee: . csak mutatja a vilagnak meg az ellenfeleknek, hogy mennyire gyenge fejben. csak ki kellett volna röhögni, ha beszoltak neki.
nem tudom van-e apja az eleteben, de megint elojon ez az apanelkul felnott gyerek gondolata, akiben egy darab tartas nincs, es csak csapkodni kiabalni meg magat a foldhoz verdesni tudja, mint egy kislany.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2023. április 6., csütörtök 8:49-kor.
thereisonly1ronaldo

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. április 6., csütörtök 7:55

Én azok között voltam aki legyökérezte. Egyértelmű provokációnak ül fel a meccs végén, ahelyett hogy cinikusan mosolyogna. Abból látszik hogy lemegy ilyenkor nála a függöny hogy még Kroosnak is pampog miután elvitte onnan.

Magáról a teljesítményről: tipikus Vini performance: második félidőben asensio+benzema passz parádé, az első gólnál benzema ütempassz szintén, de hogy sikerült azt választani hogy jobb külsővel belepöccint azt nem tudom. Hálisten bepattant Koundéról.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. április 6., csütörtök 7:42

Kicsit mutogatott valamit a közönségnek, aztán oldalról földre dobta Araújo, ha Ramos csinálta volna, akkor piros lap...ezt nehezményezte ő is, hogy úgy tűnt semmi nem lesz belőle. Elvileg sárgát kapott érte az uru, de nem tudom egyértelműen, hogy erre az esetre mutatták fel neki, vagy csinált valamit ezen kívül/ezután. :ike:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

jack95hun
Kedvenc játékosaid: Mindenki, aki megdöglik a pályán a címerért

HozzászólásSzerző: jack95hun » 2023. április 6., csütörtök 7:33

Mi volt a balhé oka, mielőtt lehozta őt Ancelotti?

Azért az már elég nagy problémának tűnik hogy a csapattársaival is így ugat. Kroost még nem láttam ilyen idegesnek :D

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2023. április 6., csütörtök 5:28

Mi volt az a golpassz te elmebeteg :salute:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 26., vasárnap 18:31

gutihaz14 írta: Vinícius Jr. has turned down Real Madrid’s offer to wear the iconic ‘#7’ for next season, reports ESPN Brasil.

meghagyja bappénak :kalapos:
Én meg ezt nem hiszem, szerintem ha felajánlják neki simán elfogadja. Félig meddig presztizs, a viselkedéséből is látszik, hogy elhitte magáról, hogy Ő már nagy sztár, a másik, hogy többször már nem fér bele, hogy a 7-es mez a padon pihenjen. Nagyon meglepne, ha tényleg elutasítani és egyben nem sok jót jelentene, ha benne látnánk a kövi 7-est

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2023. március 26., vasárnap 18:12

Lehet a 10-est akarja átvenni majd
:mrgreen:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 26., vasárnap 17:32

Vinícius Jr. has turned down Real Madrid’s offer to wear the iconic ‘#7’ for next season, reports ESPN Brasil.

meghagyja bappénak :kalapos:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. március 26., vasárnap 9:17

Amrabat leradirozta nagyon. Tobbszor is elveszitette a fejet Vini, egyszer ki fogjak allitani, teljesen jogosan. Egyebkent a marokkoi nagyon brutal szezont hoz, meccs legjobbja volt megint.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. március 20., hétfő 12:32

dzsi91 írta:
jack95hun írta: Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem kurvára felbasz amikor beleviszi a védőbe a labdát és ahelyett hogy megpróbálná visszaszerezni a bogyót, megáll széttárt karokkal aztán magyaráz...
Státusz. Sztárjátékosok csinálják ezt akik adnak annyit támadásban, hogy ezt megengedhessék maguknak. Mivel rajta futnak át a támadásaink és nem ő a legnagyobb gondunk hagy csinálja :mrgreen:
Remélem a szellemeskedő üzimegfogalmazás legalább neked kellemes pillanatokat okozott, akkor már megérte :)

De az egyikből nem következik a másik, attól hogy a játékban a legnagyobb erősségünk (sajnos) még elő lehet venni és beszélni vele hogy hajtson, ne mutogasson. Ezt senki nem nézi el neki.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 20., hétfő 11:25

vegulis ceronaldo is azt csinalja mar 10 eve :D
thereisonly1ronaldo

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. március 20., hétfő 11:23

jack95hun írta:
dzsi91 írta:

Státusz. Sztárjátékosok csinálják ezt akik adnak annyit támadásban, hogy ezt megengedhessék maguknak. Mivel rajta futnak át a támadásaink és nem ő a legnagyobb gondunk hagy csinálja :mrgreen:
Ezt értem de nagyon nem tett még le annyit az asztalra mint pl CR, hogy ezt megtehesse..
Plusz ha nem 10-ből 3 csel jönne be, hanem fordítva, akkor még azt mondom oké, de ez így nagyon bassza a szemem :)
Ha azt vennénk alapul egy játékosnál hogy mikor tesz le annyit az asztalra mint CR akkor a világon senki ne merjen cselezgetni, inkább menjen a sablon hátrapassz, az a tuti :mrgreen:

jack95hun
Kedvenc játékosaid: Mindenki, aki megdöglik a pályán a címerért

HozzászólásSzerző: jack95hun » 2023. március 20., hétfő 11:12

dzsi91 írta:
jack95hun írta: Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem kurvára felbasz amikor beleviszi a védőbe a labdát és ahelyett hogy megpróbálná visszaszerezni a bogyót, megáll széttárt karokkal aztán magyaráz...
Ezt értem de nagyon nem tett még le annyit az asztalra mint pl CR, hogy ezt megtehesse..
Plusz ha nem 10-ből 3 csel jönne be, hanem fordítva, akkor még azt mondom oké, de ez így nagyon bassza a szemem :)

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 20., hétfő 11:07

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: