neked meg jó bulit.Galacticos írta:

HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. április 5., szerda 22:56
neked meg jó bulit.Galacticos írta:
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. április 5., szerda 22:50
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. április 3., hétfő 6:55
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. április 2., vasárnap 21:57
HozzászólásSzerző: Impostor » 2023. április 2., vasárnap 21:53
Köszi!raul 4 ever írta:Szerintem olyan 20 percig inkább 442 volt, Rodryval (telj. haszontalanul) elöl Benz.Impostor írta: Nem láttam a meccset, persze most volt gála![]()
Jól látom hogy 4-2-3-1-es felállás volt? Rodry vagy Asensio volt 10-es poszton, vagy árnyékék volt valamelyik?
Oké, látom hogy volt 6 gól, de kombinatívabb játék is volt?
Köszi, ha valaki ír pár sort..
Aztán 433, Rodry ment jobbra és foci is lett.
Rodry szépen lépett ki az első gólja előtt, Benzi gólja mindegyik ujjnyalogatósan finom fajta, az a félolló elképesztő volt, ahogy visszahúzta maga mögül.
Az utolsó 2 gól volt inkább a kigurigázós: Rodry nagyon szépen adta vissza bokából, Hazi meg faszán adta LV elé ütembe, szögbe, ahogy kell.
Tenni-venni, indítani, focizni még mindig nagyon tud a pufi, de nem mindig a valladolid az ellen, nem mindig lehet 4-0nál beállni és a kocogásnál több kell, de sztem nem tud.
Nézd vissza ncore-ról, de kezdheted a 20. perctől nyugodtan.![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. április 2., vasárnap 21:13
Szerintem olyan 20 percig inkább 442 volt, Rodryval (telj. haszontalanul) elöl Benz.Impostor írta: Nem láttam a meccset, persze most volt gála![]()
Jól látom hogy 4-2-3-1-es felállás volt? Rodry vagy Asensio volt 10-es poszton, vagy árnyékék volt valamelyik?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. április 2., vasárnap 20:55
Tipikus amúgy, az összes szenvedős meccset végig toltam, de ezt bezzeg nem láttamImpostor írta: Nem láttam a meccset, persze most volt gála![]()
HozzászólásSzerző: Impostor » 2023. április 2., vasárnap 20:29
HozzászólásSzerző: pheco » 2023. március 20., hétfő 18:57
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. március 20., hétfő 16:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 20., hétfő 12:30
Tovabbmegyek, tavaly is megvertek minket, 4-0-ra, pedig akkor meg szarabbak voltak.realistahuni írta:2 bajnoki+szuperkupa+ 1 kupa, az már 4ből 3.ha 4ből 3szor megver minket ez a Barca hanem az edzőé.
Ez jó eséllyel 5ből 4.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. március 20., hétfő 12:14
2 bajnoki+szuperkupa+ 1 kupa, az már 4ből 3.ha 4ből 3szor megver minket ez a Barca hanem az edzőé.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2023. március 20., hétfő 11:55
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. március 20., hétfő 11:35
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. március 20., hétfő 11:07
Az első 60 percben szerintem sokkal jobban játszottak, volt több helyzetük is, nekünk meg ugyanannyi közünk volt a gólszerzéshez, mint az előző clasicon. Momentumunk nem volt.Pad'em írta:Dehogy domináltak le, mi volt ezen dominancia? 60 percig lófütty volt mindkét csapat, kb mintha egy Eibar v Elchét néztem volna, aztán az utolsó 30 percben elfogytak fizikailag, mi meg elkezdtünk focizni a cseréknek meg gondolom Pintusnak köszönhetően. Csak olyan szinten amatőr, szar megoldásokat választottunk, pedig rengeteg jó támadóesélyünk volt, de vagy Vini elcsúszik az utolsó passznál, vagy megbotlik, vagy Benzema bénázta el, Rodrygo Asensio góljánál is rossz passzt választott, biztos nem Carvajalnak teszem le, etcetc. A végén ha nem vagyunk ilyen bénák simán meg kellett volna nyerni.ateeemadrid írta: Engem továbbra is az zavar, hogy a játék minden elemében jobbak kb. állandóan ellenünk, pedig alig van poszt, ahol minőségben jobbak lennének nálunk, és ebben azért Carlonak van felelőssége. A kupában egy visszaállós focival szopattak meg minket, 90 percen keresztül helyzetünk sem volt, megvertek, majd most meg támadófocival domináltak minket szarrá. Érdekes.
Aztán jött a szokásos makkjuk, ők belőtték a kontrát, míg mi elbasztuk mindet. A kérdés, hogy miért adunk 60 perc előnyt ezzel a lötyögéssel. Ez pedig a taktikánk, felfogás hibája (bár bejöhetett volna), Carlo ha a kupa meccset is bukja akkor szezon végén Arrivedercit mondanék, bármennyire is szeretem, mert ez nem a keret hibája lesz ha 4ből 3szor megver minket ez a Barca hanem az edzőé.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. március 20., hétfő 10:27
Dehogy domináltak le, mi volt ezen dominancia? 60 percig lófütty volt mindkét csapat, kb mintha egy Eibar v Elchét néztem volna, aztán az utolsó 30 percben elfogytak fizikailag, mi meg elkezdtünk focizni a cseréknek meg gondolom Pintusnak köszönhetően. Csak olyan szinten amatőr, szar megoldásokat választottunk, pedig rengeteg jó támadóesélyünk volt, de vagy Vini elcsúszik az utolsó passznál, vagy megbotlik, vagy Benzema bénázta el, Rodrygo Asensio góljánál is rossz passzt választott, biztos nem Carvajalnak teszem le, etcetc. A végén ha nem vagyunk ilyen bénák simán meg kellett volna nyerni.ateeemadrid írta: Engem továbbra is az zavar, hogy a játék minden elemében jobbak kb. állandóan ellenünk, pedig alig van poszt, ahol minőségben jobbak lennének nálunk, és ebben azért Carlonak van felelőssége. A kupában egy visszaállós focival szopattak meg minket, 90 percen keresztül helyzetünk sem volt, megvertek, majd most meg támadófocival domináltak minket szarrá. Érdekes.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. március 20., hétfő 9:22
Csabi írta:mi ez a nettó faszság állandóan? ha nyerünk 6 pont van közöttünk és még van 12 forduló. milyen elment?petiamadridista írta:
A liga már korábban elment.![]()
nyilván most már esélytelen, de eddig korántsem volt az.
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2023. március 20., hétfő 9:15
Ezt írtam pont a megy a meccs topicba, hogy egyszerűen a középpalya nem ér fel ilyenkor... Ha modric vagy kroos feljebb jön és labdát vesztünk akkor gatya van épp ezért Camavinga se tud feljebb lépni. Mikor tamadnunk kell akkor kell még egy olyan ember aki tud legalább a tamadasban segíteni (vagy valverde helyett egy rodrygo vagy asensio és akkor valverde fel tud lépni, vagy camavinga mint btb középpalyaskent esetleg Ceba a két öreg közül valamelyik helyett.)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 20., hétfő 9:03
Ami csak 5 lett volna, mert egyenloseg eseten mi kerulunk az elre.Csabi írta:mi ez a nettó faszság állandóan? ha nyerünk 6 pont van közöttünk és még van 12 forduló. milyen elment?petiamadridista írta:
A liga már korábban elment.![]()
nyilván most már esélytelen, de eddig korántsem volt az.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. március 20., hétfő 8:56
mi ez a nettó faszság állandóan? ha nyerünk 6 pont van közöttünk és még van 12 forduló. milyen elment?petiamadridista írta:
A liga már korábban elment.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem