Az a baj megint nem a játékáról lehet beszélni hanem a durcás vergődéseiről, most már a csapattársakkal is ez megy.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. április 6., csütörtök 8:57
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 6., csütörtök 8:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 6., csütörtök 8:50
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. április 6., csütörtök 8:48
es ha van akkor egybol bukott az egesz jolmegalapozott gondolatod...hehetheoriginal írta: az nekem se tetszett, lökdösi/elüti kroos kezet, ennyire nem vesztheti el a fejet, egy ilyen gyoztes meccsen idegenben ilyen ellenfel ellen. csak mutatja a vilagnak meg az ellenfeleknek, hogy mennyire gyenge fejben. csak ki kellett volna röhögni, ha beszoltak neki.
nem tudom van-e apja az eleteben, de megint elojon ez az apanelkul felnott gyerek gondolata, akiben egy darab tartas nincs, es csak csapkodni kiabalni meg magat a foldhoz verdesni tudja, mint egy kislany.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 6., csütörtök 8:44
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. április 6., csütörtök 7:55
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. április 6., csütörtök 7:42
HozzászólásSzerző: jack95hun » 2023. április 6., csütörtök 7:33
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. április 6., csütörtök 5:28
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 26., vasárnap 18:31
Én meg ezt nem hiszem, szerintem ha felajánlják neki simán elfogadja. Félig meddig presztizs, a viselkedéséből is látszik, hogy elhitte magáról, hogy Ő már nagy sztár, a másik, hogy többször már nem fér bele, hogy a 7-es mez a padon pihenjen. Nagyon meglepne, ha tényleg elutasítani és egyben nem sok jót jelentene, ha benne látnánk a kövi 7-estgutihaz14 írta: Vinícius Jr. has turned down Real Madrid’s offer to wear the iconic ‘#7’ for next season, reports ESPN Brasil.
meghagyja bappénak![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2023. március 26., vasárnap 18:12
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 26., vasárnap 17:32
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. március 26., vasárnap 9:17
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. március 20., hétfő 12:32
Remélem a szellemeskedő üzimegfogalmazás legalább neked kellemes pillanatokat okozott, akkor már megértedzsi91 írta:Státusz. Sztárjátékosok csinálják ezt akik adnak annyit támadásban, hogy ezt megengedhessék maguknak. Mivel rajta futnak át a támadásaink és nem ő a legnagyobb gondunk hagy csináljajack95hun írta: Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem kurvára felbasz amikor beleviszi a védőbe a labdát és ahelyett hogy megpróbálná visszaszerezni a bogyót, megáll széttárt karokkal aztán magyaráz...![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 20., hétfő 11:25
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. március 20., hétfő 11:23
Ha azt vennénk alapul egy játékosnál hogy mikor tesz le annyit az asztalra mint CR akkor a világon senki ne merjen cselezgetni, inkább menjen a sablon hátrapassz, az a tutijack95hun írta:Ezt értem de nagyon nem tett még le annyit az asztalra mint pl CR, hogy ezt megtehesse..dzsi91 írta:
Státusz. Sztárjátékosok csinálják ezt akik adnak annyit támadásban, hogy ezt megengedhessék maguknak. Mivel rajta futnak át a támadásaink és nem ő a legnagyobb gondunk hagy csinálja![]()
Plusz ha nem 10-ből 3 csel jönne be, hanem fordítva, akkor még azt mondom oké, de ez így nagyon bassza a szemem![]()
HozzászólásSzerző: jack95hun » 2023. március 20., hétfő 11:12
Ezt értem de nagyon nem tett még le annyit az asztalra mint pl CR, hogy ezt megtehesse..dzsi91 írta:Státusz. Sztárjátékosok csinálják ezt akik adnak annyit támadásban, hogy ezt megengedhessék maguknak. Mivel rajta futnak át a támadásaink és nem ő a legnagyobb gondunk hagy csináljajack95hun írta: Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem kurvára felbasz amikor beleviszi a védőbe a labdát és ahelyett hogy megpróbálná visszaszerezni a bogyót, megáll széttárt karokkal aztán magyaráz...![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 20., hétfő 11:07
Státusz. Sztárjátékosok csinálják ezt akik adnak annyit támadásban, hogy ezt megengedhessék maguknak. Mivel rajta futnak át a támadásaink és nem ő a legnagyobb gondunk hagy csináljajack95hun írta: Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem kurvára felbasz amikor beleviszi a védőbe a labdát és ahelyett hogy megpróbálná visszaszerezni a bogyót, megáll széttárt karokkal aztán magyaráz...
HozzászólásSzerző: jack95hun » 2023. március 20., hétfő 10:56
HozzászólásSzerző: golrick » 2023. március 20., hétfő 0:15
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem