HozzászólásSzerző: BarcaUdi » 2023. március 20., hétfő 10:34
Kedves Real szurkolók! Gyakran benézek ide, mert érdekel, hogy "a másik oldal" miként látja az aktuális történéseket. Leszögezem, nagyon nem értek egyet azzal, ha a vendég (értsd nem Real szurkoló) ágaskodik és provokál! Én igyekszem nem ilyen lenni. Ha valaki a minimum elvárható szintet és stílust nem hozza, azt simán dobjátok ki!
A tegnapi mérkőzésről: örülök, hogy a többség úgy látja, a Barca megérdemelten nyert, ugyanezt gondoltam az őszi meccsről, amikor ti győztetek. Negreira-ügy: megértem, hogy szerintetek példásan meg kell büntetni a csaló, bíróvevő mocskos klubot, de amin vitázik itt a két oldal: számotokra egyértelmű a helyzet, nem is lehet kérdés, de azért maradjunk annyiban, hogy jelenleg folyik egy vizsgálat, amiben ARRA semmilyen bizonyíték nincs, hogy ezek bíróvásárlásra, befolyásolásra lettek felhasználva. Az erkölcsi oldala bármilyen jogcímű kifizetésnek számomra is aggályos persze. Azért vannak a hatóságok, hogy kiderítsék az igazságot. Amennyiben bűnös a csapat, az büntetést kell maga után vonjon, súlyának megfelelően. De bármennyire is szeretnétek, egyelőre ne vegyétek készpénznek, hogy itt súlyos csalássorozat feltárására fog sor kerülni. Ha igen, annak viszont legyenek következményei! És akkor a magánvéleményem: inkább hajlok afelé, hogy túl nagy dolog nem lesz belőle, hogy miért, az egy másik kérdés. Várjuk meg a hivatalos bizonyítékokat és utána ítélkezzen mindenki!