Daniel Carvajal - 2
Re: Daniel Carvajal - 2
Tamadasban ugyan ugy 0 ez a paros is. Nachot is siman elveri mar egy Raphinha sebessegre a szelen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ezt irjak pont egyebkent. Ha Mendy tud jatszani, akkor Nacho megy jobbra, Marca szerint.dzsi91 írta:Mendyt valahogy összekapni nacho meg mehetne jobbra.ateeemadrid írta: Sosem fogom megérteni, hogy tudott így leépülni, meg nem mondaná senki, hogy egyszer a legjobb jhv volt Európában.
Viccen kívül lehet inkább Lucast vagy Odrit kéne erőltetni.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mendyt valahogy összekapni nacho meg mehetne jobbra.ateeemadrid írta: Sosem fogom megérteni, hogy tudott így leépülni, meg nem mondaná senki, hogy egyszer a legjobb jhv volt Európában.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
őket inkább el kéne takarítani, hogy legyen igazolás Carvajal eléateeemadrid írta: Sosem fogom megérteni, hogy tudott így leépülni, meg nem mondaná senki, hogy egyszer a legjobb jhv volt Európában.
Küzd, akár, hajt. Ez oké.jack95hun írta: Én nem bántanám Danit. Tény, elfogyott már, sok neki ez a szint, de hát nincs helyette senki. Viszont ő még küzd, akar, hajt... Nekem pl ez hiányzik több játékosból is..
Nekem nem is ezzel van a bajom, hogy elfogy vagy nem ér oda. Ez benne van, "ki lett sajtolva" az elmúlt 10 évben.
A legnagyobb baj a passzjátéka. Még csak nem is a beadási. Bent egy szem Benzema, oké, nehéz úgy golpasszt adni hogy a másikat 5en veszik körbe.
De mezőnyben, földön-levegőben tökmindegy, olyan necces helyeken annyira idióta passzokad ad hogy az sok esetben ziccer vagy kontra az ellenfélnek úgy hogy totál kiejti a saját csapatát.
Én ezt nem tudom arra fogni, hogy öreg vagy elfogyott.
Ergo úgy passzol kapkodva össze-vissza, mint egy ifiből felhozott izgulós kisgyerek.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
inkább legyen jövőre is kroos-modric, csak vegyünk már egy jobb-bekket.
amúgy tegnap a barszá cserekapusa (tenas) meg akarta verni a jó öreg carvajalunkat. azt nem tudja valaki hogy miért? mármint ha a mi cserekapusunk akarta volna megverni azt megérteném.
amúgy tegnap a barszá cserekapusa (tenas) meg akarta verni a jó öreg carvajalunkat. azt nem tudja valaki hogy miért? mármint ha a mi cserekapusunk akarta volna megverni azt megérteném.
- Mester77
Dani Carvajal lost the ball 23 times against Barcelona last night. Only Raphinha has lost more (25) than Carvajal.
Players who lost the fewest balls are:
Kroos (2),
Christensen (3) and
Modrić (6)
[AS]
Players who lost the fewest balls are:
Kroos (2),
Christensen (3) and
Modrić (6)
[AS]
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
-
- Kedvenc játékosaid: Mindenki, aki megdöglik a pályán a címerért
Én nem bántanám Danit. Tény, elfogyott már, sok neki ez a szint, de hát nincs helyette senki. Viszont ő még küzd, akar, hajt... Nekem pl ez hiányzik több játékosból is..
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ahogy a 88-ban ott 2 kézzel a térdén kapkodott a levegőért, annyira RC/2006-os VB, brazil-francia meccs feelingem volt. A kis kopasz is ugyanígy a seggén vette a levegőt és kb. csak az nem verte már meg, aki nem akarta.
Ez a szélsővédő poszt egy ribi. Ha fizikailag elfogysz, akkor csúnya a vége (Salgado, Marcelo, stb..), sajna arany Carvajalt is elérte. Nem fogom köpködni, mert amikor meg jó volt, akkor imádtam. A tavalyi egy szép hattyúdal volt, de most már csak akarata van..
Az ilyen Odri/LV-ket viccnek se dobjátok be. Egyedül Nacho aki jobbra alternatíva, vagy Rüdi. Mendy ha betonba tért vissza (vagy nem..), lehet nyomatni: Nacho-Eder-Rüdi-Mendyt, aztán meglátni mire elég..
Senor Szőkeszakáll, nekem ez marad örökre
Ez a szélsővédő poszt egy ribi. Ha fizikailag elfogysz, akkor csúnya a vége (Salgado, Marcelo, stb..), sajna arany Carvajalt is elérte. Nem fogom köpködni, mert amikor meg jó volt, akkor imádtam. A tavalyi egy szép hattyúdal volt, de most már csak akarata van..

Az ilyen Odri/LV-ket viccnek se dobjátok be. Egyedül Nacho aki jobbra alternatíva, vagy Rüdi. Mendy ha betonba tért vissza (vagy nem..), lehet nyomatni: Nacho-Eder-Rüdi-Mendyt, aztán meglátni mire elég..
Senor Szőkeszakáll, nekem ez marad örökre

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
köszi. köszi. köszi
Püföld emberbe. Az a játék.
Dr Agy
Püföld emberbe. Az a játék.
Dr Agy
- ateeemadrid
Tény, csak nekem ez komolytalan, hogy valaki hónapok óta nettó emberhátrány, mégis hétről-hétre kezd. Ennyi lehetőséggel lehet, hogy kevésbé lenne szar valamelyik.Realista24 írta:Egyik sem jobb, ezert tartunk itt.ateeemadrid írta: Sosem fogom megérteni, hogy tudott így leépülni, meg nem mondaná senki, hogy egyszer a legjobb jhv volt Európában.
Egyébként ott lehetne még a párszor már említett 352, nyilván úgyse lesz ilyen, de a keret adott lenne hozzá, nincs 1 db értelmes szélsővédőnk sem, viszont középhátvédeknél megvan a minőség, + kpn szintén.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyik sem jobb, ezert tartunk itt.ateeemadrid írta: Sosem fogom megérteni, hogy tudott így leépülni, meg nem mondaná senki, hogy egyszer a legjobb jhv volt Európában.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Sosem fogom megérteni, hogy tudott így leépülni, meg nem mondaná senki, hogy egyszer a legjobb jhv volt Európában.
Viccen kívül lehet inkább Lucast vagy Odrit kéne erőltetni.
Viccen kívül lehet inkább Lucast vagy Odrit kéne erőltetni.

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
egyre inkább látszik, hogy elé kéne igazolni és nem mellé egy játékost
ami nagy feladat lesz a nyáron, kiszórni mögüle LV-t és Odriozolát...
van egy sejtésem, hogy nem nagyon kellenek jelen állapotukban senkinek sem

ami nagy feladat lesz a nyáron, kiszórni mögüle LV-t és Odriozolát...
van egy sejtésem, hogy nem nagyon kellenek jelen állapotukban senkinek sem

Tavalyi BL kiesésesre összekapta magàt, azon kívül nagyon gyenge évek óta.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem az volt a kedvenc jelenetem tőle amikor kivezette a labdát a vonalon túlra aztán leakarta támadni ter stegent aki eg ymásik labdával kirúgást szeretett volna elvégezni.
Az mindent elmondott róla, hogy mennyire nincs ott fejben.

Az mindent elmondott róla, hogy mennyire nincs ott fejben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
kicseszett gyenge volt ma is
tobb eve mar lejton van igy ertheto hogy a vezetosegnek fel sem merul hogy szerezzunk valakit a helyere. idiota keretmendedzseles
tobb eve mar lejton van igy ertheto hogy a vezetosegnek fel sem merul hogy szerezzunk valakit a helyere. idiota keretmendedzseles
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Fityóra ha adnál egy kettes fehér mezt és nem néznél arcot észre sem vennéd a különbséget.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Légyszíves, csomagolj.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”