Mondjuk ez a verzio jobb, mint a fekete Hermione es a meleg Potter.'shutterisland írta: szerintem maga az otlet nem lenne rossz, lehetne benne fantazia (szo szerint) de ha fekete lesz harry vagy hermione a lanyokat preferalja majd...
![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 4., kedd 14:41
Mondjuk ez a verzio jobb, mint a fekete Hermione es a meleg Potter.'shutterisland írta: szerintem maga az otlet nem lenne rossz, lehetne benne fantazia (szo szerint) de ha fekete lesz harry vagy hermione a lanyokat preferalja majd...
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. április 4., kedd 14:39
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. április 4., kedd 14:26
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. március 31., péntek 16:41
Bad Batch s2 nagyon jó volt.csababarca írta: Engem a bad batch köt le leginkább.
Nézem a Mandot is de semmi értelme.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. március 27., hétfő 22:23
A Yellowstone az eredeti sorozat, az 1883 es az 1923 a ket spin-off.reeed_ati írta: Na szòval 1883 kivègezve kèt nap alatt.
Hát srácok, got első 5 èvad òta nem èrintett meg ìgy sorozat, pedig elèg sokfèlèt daráltam azèrt azòta is ès már egyre nehezebben hoznak.lázba..
Nálam nincs ilyen, hogy első helyezett, de ez a top10be biztos, hogy bekerült.![]()
A zene is annyira erős benne, már kb. attòl libabőr az ember, na meg az átvezető monològok, a kèpi világ.., nagyon ütős lett minden tekintetben.
Aki kèpben van, segìtsen, melyikkel folytassam yellowstone, vagy 1923?
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. március 27., hétfő 20:54
Elkezdtük a másodikat. Most ugrott be, hogy William Fichtner mekkora király benne.'shutterisland írta: en tovabbra sem ertem, a sona-s evadot miert huzzak le sokan, szerintem az nagyon adja, legalabbis en bele tudtam elni magam.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. március 27., hétfő 9:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. március 26., vasárnap 20:56
Mondjuk ezt most együtt néztük, neki kimaradt anno.ziro4vr írta:Nőd ilyenkor mit csinál, mikor rád jön az inger és letolsz 22x40 perc szökést vagy 10 halálos irambant?Remy írta: Hát, első évad lement a szökésből, de nem tudom abbahagyni. 3. évad végéig letolom, aztán úgyis kaszálni kell.![]()
![]()
Pfú, de kibaszottul jólesett.![]()
De amúgy az első évad nagy klasszikus, a sorozatok forradalmának egyik első élharcosa.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. március 26., vasárnap 20:53
Nőd ilyenkor mit csinál, mikor rád jön az inger és letolsz 22x40 perc szökést vagy 10 halálos irambant?Remy írta: Hát, első évad lement a szökésből, de nem tudom abbahagyni. 3. évad végéig letolom, aztán úgyis kaszálni kell.![]()
![]()
Pfú, de kibaszottul jólesett.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 26., vasárnap 19:31
Nehez lenne egy egy hszbe nem belefogalmazni a baszott szó valamelyik formáját? Nagyon raszoktal mostanában.Remy írta: Hát, első évad lement a szökésből, de nem tudom abbahagyni. 3. évad végéig letolom, aztán úgyis kaszálni kell.![]()
![]()
Pfú, de kibaszottul jólesett.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. március 26., vasárnap 18:41
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. március 25., szombat 22:08
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. március 25., szombat 21:09
Engel nem zavarnak a rövidebb epizódok, kevesebb a filler. Inkább az zavar, hogy nem látni mi lesz ennek az évadnak a konfliktusa / története. Szépen csorgedeznek a szálak de inkább olyan barátok közt szerűen egyelőre. Félek, hogy rövid lesz az évad, és mire kialakul, vége. (Már csak 4 rész van).ziro4vr írta: Mandalorian nagyon hektikus, akárcsak az epizód hosszok, egyik 1 óra, másik 30 perc.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. március 25., szombat 20:39
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 25., szombat 19:41
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. március 23., csütörtök 17:36
Igazabol ez attol fugg, meddig van egy sorozat eredetileg megirva. Egyertelmuen erezheto mindenhol meddig terveztek, es onnan erzekelheto a visszaeses.'shutterisland írta: mondjuk az azert nagy altalanossagban a legtobb sorozatra elmondhato, hogy az evadok minosege nem ugyanaz, altalaban visszaeses jellemzo, ritkabban erosodes, de nem mindegy, hogy mi a kiindulo pont.
lehet pont ezert is szoktam at az egy vagy max 2 evados minisorikra.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2023. március 23., csütörtök 16:54
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. március 19., vasárnap 10:41
Volt par nagyon kiraly ev, amikor az orszagos tv csatornaktol a kabel tv-k (es a korai netflix) atvettek az uralmat, hoztak ki a jobbnal jobb sorozatokat, amik meg siman tobb evadosak voltak.'shutterisland írta:
lehet pont ezert is szoktam at az egy vagy max 2 evados minisorikra.
Nekem anno a Person of Interest kimaradt, pedig mar legalabb egy evtizede ott van a watchlistem elejen. Par hete kezdtem el, nemreg fejeztem be a masodik evadot. Azt tudtam, hogy jo sorozat, de arra nem szamitottam, hogy a mai sorozatok utan ennyire feludules lesz a 42-43 perces reszeket nezni. Meg akkor is, ha van benne jo par filler epizod, azok is konnyebben lecsusznak, mint az 1 oras last of us-nal.Remy írta: Igazából az a legszebb, hogy itt ugye nem 6-10 részes évadok voltak, hanem jóval hosszabbak. A jól bevált 20+ részes évadok. És mégis, ennyire erősre sikerült megírni az elsőt.
22 részen keresztül folyamatosan fenntartani maxon a tempót, sztorit, karaktereket. Elképesztő.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 19., vasárnap 10:34
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. március 19., vasárnap 10:14
Ha jol emlekszem, a streames jogdijak miatt az irok honapokig sztrajkoltak. Konkret neveket igy fejbol nem tudnek mondani, de anno jo par sorozat elegge megszivta.Galacticos írta: A harmadiknal volt valami balhe vagy sztrajk vagy ilyesmi es azert lett ugy osszecsapva. Amugy az is 20resz korul lett volna.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem