Igazabol, amit masik topicban fejtegettunk, azt taglaljak az okosok is.gutihaz14 írta:nekem tobb bajom is van a spanyol var leshuzogatasavalHalfkey írta: Mondjuk én kézzel behúzkodva is talán max egy Pukki gólt láttam ami nem volt tényleg les. Az más kérdés, hogy észreveszi az ilyen 1 cm-eket is, amiket eddig szabad szem nem feltétlen vett észre és ez nem feltétlen támogatja a támadó focit, de nem gondolom hogy a döntések minősége szempontjából rosszul működik a VAR a leshelyzeteknél.
Viszont lassú, ezért jobb lesz az automata technológia.
1. kibaszott lassuak
1.a azert lassuak mert nyomorekok
1.b azert lassuak mert manipulaljak a kepet
2. tobb olyan eset volt mikor szerintem siman nem volt les valami es tobb perc jatek utan megmutattak egy allokepet amin mar les van es ha nincs a tamado korul vedo csak zold fu akkor oda teszik ahova akarjak.. fel sem tunik csak elhiszed hogy les.
Hogy az ilyen 1-10 cm-es leseknel ugy dontenek, ahogy akarnak, mert ott allitjak meg a labda eltalalasanak pillanatat, ahol akarjak.
Most mondjuk a Real golja kapcsan kering ket kep, eleg trending is lett. Azt allitjak, hogy nem volt les, ha azt a pillanatot nezik, amikor Carvajal eltalalja a labdat, es nem azt amit a VAR mutatott.
A dolog szepseghibaja, hogy a ket kep kozott az ora szerint 3 mp difi van