Elektronika
Re: Elektronika
Elmegyek en is tuzoltonak.

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
tegnap megjött az új pc, végül ezeket választottam bele:
MSI PRO B760-P WIFI DDR4
INTEL Core i5-12400
ASUS GeForce RTX 3060 Ti 8GB GDDR6X TUF Gaming OC
FSP Hydro M Pro 800W
Kingston Fury 16GB Renegade DDR4 3600MHz
1 HDD, 2 SSD
BE QUIET! Pure Base 500 fekete ház
MSI PRO B760-P WIFI DDR4
INTEL Core i5-12400
ASUS GeForce RTX 3060 Ti 8GB GDDR6X TUF Gaming OC
FSP Hydro M Pro 800W
Kingston Fury 16GB Renegade DDR4 3600MHz
1 HDD, 2 SSD
BE QUIET! Pure Base 500 fekete ház

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat inkabb idegesito, mint ijeszto, foleg, hogy eleg hangosan indul meg.
nezelodtem google-ben, irnak hasonlo szitukrol, de mindegyik valamennyire kulonbozo, velhetoen az android baromsaga, csakugy, mint hogy evente tok veletlenszeruen 3-4 alkalommal egyszeruen nem ebreszt a telom, pedig mar tobb ebreszto ora alkalmazast is probaltam 3 telefonon is, neha mindig beleszaladtam.
a koran kelos hetemen nem is merek egy backup ebreszto karkoto nelkul elaludni.

nezelodtem google-ben, irnak hasonlo szitukrol, de mindegyik valamennyire kulonbozo, velhetoen az android baromsaga, csakugy, mint hogy evente tok veletlenszeruen 3-4 alkalommal egyszeruen nem ebreszt a telom, pedig mar tobb ebreszto ora alkalmazast is probaltam 3 telefonon is, neha mindig beleszaladtam.
a koran kelos hetemen nem is merek egy backup ebreszto karkoto nelkul elaludni.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A választ nem tudom, de tuti össze f*snám magam.'shutterisland írta: na ilyen tortent mar valakivel ?
az utobbi hetekben 2-3x is elofordult, hogy asszony teloja az ejszaka kozepen eletre kel, vagyis a youtube.
hirtelen elkezd egy tok random videot lejatszani (valami oreg dietetikus csoka beszelt a zoldsegekrol tegnap, elotte meg rock zene indult be) a semmibol.
azert is rohadt erdekes, mert mindig amazon prime-ra vagy audiobook-ra alszik el, ugy, hogy yt nincs is megnyitva es ra van csatlakozva a kis bluetoothos fulhallgatojara, szoval meg ha el is indulna valami random, akkor is csak azon kellene szoljon, nem a telo hangszorojan.
valami android/yt glitch agyf.sz ez vagy szellemek ?![]()

"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
na ilyen tortent mar valakivel ?
az utobbi hetekben 2-3x is elofordult, hogy asszony teloja az ejszaka kozepen eletre kel, vagyis a youtube.
hirtelen elkezd egy tok random videot lejatszani (valami oreg dietetikus csoka beszelt a zoldsegekrol tegnap, elotte meg rock zene indult be) a semmibol.
azert is rohadt erdekes, mert mindig amazon prime-ra vagy audiobook-ra alszik el, ugy, hogy yt nincs is megnyitva es ra van csatlakozva a kis bluetoothos fulhallgatojara, szoval meg ha el is indulna valami random, akkor is csak azon kellene szoljon, nem a telo hangszorojan.
valami android/yt glitch agyf.sz ez vagy szellemek ?
valami android/yt glitch agyf.sz ez vagy szellemek ?

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Ramos
Tud valaki ajánlani porszívót? 30-40k körül szánnék rá, nem kell, hogy megváltsa a világot 50nm két szoba minél jobb szívóerő és az sem árt ha nem túl hangos. Ha tudtok segíteni köszi
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
iPhone-ok sosem voltak jók makróban (nincs is bennük makró szenzor), most a 14 pedig visszalépés volt, mert 200mm-es fókusztáv lett 150mm helyett.
Legjobb fotókat egyértelműen a Pixelek csinálják. De amúgy egy dologban nehéz versenyezni iPhone-nal kamera terén, hogy mennyire elbaszott gyorsan tudsz fotót készíteni és kb. sosincs semmi elmosódás. (Csúcs Samsungokon sokszor mosódik, maga a kamera app is lassan tölt be.)
Sötétben meg nyilván túlexponált az iPhone-nak, hangolatos fotókat instára nem tudsz vele csinálni, de ha azt akarod meg azért Lightroommal lehet játszani pl.
Tldr: tapasztalataim alapján "point and shoot" és videó az iPhone mindenképpen, minden másban Pixel a tuti. Samsung szvsz semmiben
Ja, még a Xiaominak vannak ezek a Leica-s témái, de akkor már inkább fényképezőt veszek, mert a Xiaomi telefonként használhatatlan a hányás oprendszerével.
Legjobb fotókat egyértelműen a Pixelek csinálják. De amúgy egy dologban nehéz versenyezni iPhone-nal kamera terén, hogy mennyire elbaszott gyorsan tudsz fotót készíteni és kb. sosincs semmi elmosódás. (Csúcs Samsungokon sokszor mosódik, maga a kamera app is lassan tölt be.)
Sötétben meg nyilván túlexponált az iPhone-nak, hangolatos fotókat instára nem tudsz vele csinálni, de ha azt akarod meg azért Lightroommal lehet játszani pl.
Tldr: tapasztalataim alapján "point and shoot" és videó az iPhone mindenképpen, minden másban Pixel a tuti. Samsung szvsz semmiben

Ja, még a Xiaominak vannak ezek a Leica-s témái, de akkor már inkább fényképezőt veszek, mert a Xiaomi telefonként használhatatlan a hányás oprendszerével.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
13 minivel sem lehet jó közelít csinálni. Meg is lepődtem, hogy ilyen basic dolog nem megy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Sokszor mondtam mar, dobd ki a picsaba, vegyel rendes telefont.
Millios kacat.
En visszavinnem amugy, aztan penz vissza, soha meg se tortent, akarmennyire is hivatkoznak ra, hogy ez nem hardver vagy szoftverhiba
Millios kacat.
En visszavinnem amugy, aztan penz vissza, soha meg se tortent, akarmennyire is hivatkoznak ra, hogy ez nem hardver vagy szoftverhiba
thereisonly1ronaldo
Papíron 20 centitől tud fókuszàlni, ez a minimum fókusztávja a 14 Pro főkamerájának, kb 5 centivel hosszabb lett ez a táv, mint előtte, sokan is panaszkodnak rá.
Próbáld kb ilyen távból fotózni minimum, max levàgod ami nem kell
Próbáld kb ilyen távból fotózni minimum, max levàgod ami nem kell

hehetheoriginal írta:Settings - camera - macro control, ha bekapcsolod, akkor jo lesztubatibi írta: Sziasztok!
Adott egy iPhone 14 Pro mobiltelefon, szeretem imádom, de kiakaszt a kamerája.
Távoli fotók teljesen jók, videók is, viszont a közeli fotók botrányosak, komolyan az X-emet jobbnak éreztem, akár egy ételfotónál, egy órafotónál, kikell kapcsoljak valamit vagy mi a legjobb beállítás a fotózáshoz?
Jöhetnek a teló okosabb, mint Te kommentek.![]()
Ez sem oldotta meg.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Settings - camera - macro control, ha bekapcsolod, akkor jo lesztubatibi írta: Sziasztok!
Távoli fotók teljesen jók, videók is, viszont a közeli fotók botrányosak, komolyan az X-emet jobbnak éreztem, akár egy ételfotónál, egy órafotónál, kikell kapcsoljak valamit vagy mi a legjobb beállítás a fotózáshoz?
thereisonly1ronaldo
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
13mal nekem is ugyanez volt. Konkrétan nem élesedett ki a közeli kép. Hihetetlen volt. Semmit nem tudtam vele csinálni.tubatibi írta: Sziasztok!
Lecseréltem egy S Ultra 22re. Nem biztos, hogy jó ötlet volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tomi_b 2023. március 15., szerda 22:03-kor.
Sziasztok!
Jöhetnek a teló okosabb, mint Te kommentek.
Jöhetnek a teló okosabb, mint Te kommentek.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
Na akkor holnap bemegyek hozzájuk, köszönöm!

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekünk úgy van. Wi-fi aztán cső.Babinho írta: És okos tv-kkel elég lehet a parabola nélküli, online verzió is?
Spiler meg gyerek műsorok vannak abba is, más meg nem kell.
Korlátlan net, sík kártyás router, hibátlan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nálunk is ez a helyzet. Telekom nem tervez fejlesztés ahol a házunk van, vodafone az szerintem pláne nemBabinho írta: Direct one szolgáltatás tapasztalatok?
Új ház, egyelőre várni kell a vodafone optikai kábelre.
Yettel mobilnet+router és direct one tvre gondoltam...

Gondolom akkor valami korlátlan mobilnet csomagot kellene venni, és szétosztani a netet valahogy? Tv nem téma, legalábbis nem prioritás, de nem munkához elengedhetetlen.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
És okos tv-kkel elég lehet a parabola nélküli, online verzió is?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Patika.Babinho írta: Direct one szolgáltatás tapasztalatok?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Direct one szolgáltatás tapasztalatok?