Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 18., szombat 7:16

lettherightonein92 írta: Én még mindig nem látom a bizonyítékot. Ha valaki tud ilyet, kérem, linkelje. Arra vonatkozóan értem, hogy ténylegesen történt-e bármi, ami a meccseket törvénytelenül befolyásolta, nem arra, hogy valamelyik idióta elnökünk túlárazott szolgáltatást vett, amiből TALÁN, de inkább valószínűleg a saját zsebébe csepegtetett (vagy csak mert idióta, mint pl Coutinho meg Griezmann 300 milliós vásárlása plusz évi 60 körül gázsia is tanusítja), mert az egész más tészta, legyen meg szépen a jogi következménye, menjen börtönbe az elkövető, HA ez kiderül minden kétséget kizárólag, de a klubhoz és az eredményekhez az égvilágon semmi köze, szóval különválasztanám a két témát.

A túlárazott szolgáltatás meg nálunk nem újdonság, főleg a Barto-érában. Most nincs kedvem előszedni, de nem is tudom hány milliót kapott valami latin-amerikai játékosmegfigyelő is. Gázos, de nem a bajnokság, a kupák, a játék, meg bármi szurkolói szemmel releváns témában.

Szóval akinek van bármiféle bizonyítéka arra, hogy bírókat vettünk, kiváncsian várom. Mert amennyire én félig-meddig követem, egyre inkább az derül ki, hogy szó nincs ilyesmiről. Innentől kezdve meg szerintem undorítóbb a lejáratókampány. Mint ahogy egy pedofil vagy bármilyen más vádaskodásnál, ha kiderül, hogy kamu, az majdnem akkora bűn a "vádló" részéről, mint amivel vádolták volna az elkövetőt.

Ezt a leveling the playing field témát meg lehet rögtön úgy érteni, mint Ti (vettünk bírókat, hogy a vélt ellenszelet ellensúlyozzuk), vagy hogy legális keretek közt próbálták kitalálni, mit hogyan tegyünk, x bírók esetén pl.
Azt amugy minek nevezned, hogy a Barca mar 2 vagy 3 honappal a Kiraly-kupa donto elott tudta, hogy ki lesz a meccs jatekvezetoje? Miert lehetett ez fontos a Barcanak? Miert nem tudott rola a masik erintett fel?

Vagy miert kellett olyan tanacsot adni egy El Clasico elott, amikor kiderult, hogy ki lesz a biro, hogy minel tobbszor menjetek le a foldre, ezzel kikenyszeritve a szabalytalansagok befujasat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 18., szombat 4:10

lettherightonein92 írta: Én még mindig nem látom a bizonyítékot. Ha valaki tud ilyet, kérem, linkelje. Arra vonatkozóan értem, hogy ténylegesen történt-e bármi, ami a meccseket törvénytelenül befolyásolta, nem arra, hogy valamelyik idióta elnökünk túlárazott szolgáltatást vett, amiből TALÁN, de inkább valószínűleg a saját zsebébe csepegtetett (vagy csak mert idióta, mint pl Coutinho meg Griezmann 300 milliós vásárlása plusz évi 60 körül gázsia is tanusítja), mert az egész más tészta, legyen meg szépen a jogi következménye, menjen börtönbe az elkövető, HA ez kiderül minden kétséget kizárólag, de a klubhoz és az eredményekhez az égvilágon semmi köze, szóval különválasztanám a két témát.

A túlárazott szolgáltatás meg nálunk nem újdonság, főleg a Barto-érában. Most nincs kedvem előszedni, de nem is tudom hány milliót kapott valami latin-amerikai játékosmegfigyelő is. Gázos, de nem a bajnokság, a kupák, a játék, meg bármi szurkolói szemmel releváns témában.

Szóval akinek van bármiféle bizonyítéka arra, hogy bírókat vettünk, kiváncsian várom. Mert amennyire én félig-meddig követem, egyre inkább az derül ki, hogy szó nincs ilyesmiről. Innentől kezdve meg szerintem undorítóbb a lejáratókampány. Mint ahogy egy pedofil vagy bármilyen más vádaskodásnál, ha kiderül, hogy kamu, az majdnem akkora bűn a "vádló" részéről, mint amivel vádolták volna az elkövetőt.

Ezt a leveling the playing field témát meg lehet rögtön úgy érteni, mint Ti (vettünk bírókat, hogy a vélt ellenszelet ellensúlyozzuk), vagy hogy legális keretek közt próbálták kitalálni, mit hogyan tegyünk, x bírók esetén pl.
De minek neked bármilyen bizonyíték? Meg, hogy szeretnél nson meg skysporton bizonyítékokat kapni? Hírek vannak innen onnan elég sok, hogy jónagy szarban van a barsza.

Meg ha bizonyítják is meg megbüntetnek titeket akkor jön a frankotábornok meg a perez meg a szuperliga miatt kiakarnak csinálni titeket.

De egyébként aranyos hogy ennyi pofára esés után is ennyire bíztok a mindenkori barsza vezetőség ártatlanságában pedig az elmúlt években éppenhogy csak gyilkosságokat nem bízonyítottak még rájuk.

Már a krumpliorru csávó is óvatosabban fogalmazott tegnap.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

lettherightonein92
Kedvenc játékosaid: Messi, Raphinha, Ben Yedder, Modric, Leao, Maignan
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, AC Milan, Leicester

HozzászólásSzerző: lettherightonein92 » 2023. március 18., szombat 0:33

Én még mindig nem látom a bizonyítékot. Ha valaki tud ilyet, kérem, linkelje. Arra vonatkozóan értem, hogy ténylegesen történt-e bármi, ami a meccseket törvénytelenül befolyásolta, nem arra, hogy valamelyik idióta elnökünk túlárazott szolgáltatást vett, amiből TALÁN, de inkább valószínűleg a saját zsebébe csepegtetett (vagy csak mert idióta, mint pl Coutinho meg Griezmann 300 milliós vásárlása plusz évi 60 körül gázsia is tanusítja), mert az egész más tészta, legyen meg szépen a jogi következménye, menjen börtönbe az elkövető, HA ez kiderül minden kétséget kizárólag, de a klubhoz és az eredményekhez az égvilágon semmi köze, szóval különválasztanám a két témát.

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2023. március 17., péntek 22:21

Te tanulj meg olvasni! Én az ügyről nem is írtam, csak téged véleményeztelek. :lol:

Amugy hol voltál eddig te no.1 Milan és Arsenal fan?
Hogyhogynem éppen most jelentél meg, és egy afféle "külsős" védőügyvédet játszol?

Te most vagy nem töltötted még be a 18-at, vagy az iq-d szintje nem éri el az itt elvárt minimumot, de hogy egy óriási bohóc vagy az 100%.

Amugy igazad is van, ne menj sehova, a hülyéken mindig lehet nevetni. :lol:

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2023. március 17., péntek 22:20

Egyébként te ehhez a sok hülyeséghez megizzadsz,vagy jön reflexből? Egyik se egészséges.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

csala

HozzászólásSzerző: csala » 2023. március 17., péntek 22:05

csala írta:
filatáska írta:

Menj már te bohóc! Szánalmas vagy! :lol:
Van ám színvonal iqnindzsa.
Olvasd már vissza hogy mit írtam.Ugyan azt írtam én is hogy mennek a 2-3 osztályba mert bevalltta negreira a fizetést.Az mindegy hogy miért történt,és mit komunkál a barsza a fizetés megtörtént ezért büntetés lesz,és jogosan.Értelmezni kéne először

csala

HozzászólásSzerző: csala » 2023. március 17., péntek 22:01

filatáska írta:
csala írta: Milan Arsenal.Szeretem nézni a Spanyol focit,bár az utőbbi időben már inkább csak a két nagy meccseit nézem ha időm engedi.
Van ám színvonal iqnindzsa.

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2023. március 17., péntek 21:56

Csala az teljesen mindegy hogy milyen tévképzet miatt történt a lefizetés és az eredmények szándékos manipulációja. Bármibe mertem volna fogadni hogy ez lesz a Barca narratíva mert ők mindig áldozatoknak látják magukat. Annyira toltak a bírók hogy konkrétan bajnoki címe(ek) ment(ek)el rajta. Vagy ritka volt az olyan direkt összecsapás ahol a piros+tízi kombó ne lett volna garantált stb.
De még ha minden bíró vagy legalább a többségük szerelmetes is lett volna és ezért könnyű síppal fújták volna nekünk a mérkőzéseket akkor sem jogszerű sem etikus a Barcagate akárhogy is vesszük. Ez még enyhítő körülmények sem állja meg a helyét. Szánalmas magyarázkodás és vagdalkozás 0 kézzelfogható bizonyíték alapján semmi több.

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2023. március 17., péntek 21:50

csala írta: Milan Arsenal.Szeretem nézni a Spanyol focit,bár az utőbbi időben már inkább csak a két nagy meccseit nézem ha időm engedi.

csala

HozzászólásSzerző: csala » 2023. március 17., péntek 21:48

filatáska írta:
csala írta: Én nem vagyok Katalán.
hungarokatalán, hogy a gyengék is értsék.
Milan Arsenal.Szeretem nézni a Spanyol focit,bár az utőbbi időben már inkább csak a két nagy meccseit nézem ha időm engedi.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. március 17., péntek 21:44

A Real konkretan negativban van piroslapokat nezve az utobbi 2 evtizedben. A Madrid aki ezalatt az idoszak alatt annyi BL-t nyert mint a masodik legeredmenyesebb klub osszesen. :lol: A Barca meg tizenegyeseket, piros lapokat tekintve is IRREALISAN az egesz kontinens felett all.

Szaraz statisztikaval bizonyithato hogy a Barcat toljak, a Real meg SEMMIBEN nem emelkedik ki. Ennyi.

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2023. március 17., péntek 21:44

csala írta: Én nem vagyok Katalán.
hungarokatalán, hogy a gyengék is értsék.

csala

HozzászólásSzerző: csala » 2023. március 17., péntek 21:42

Realista24 írta: Azért írtam, mert ti, katalánok meg azt is tagadtatok jogy létezett ilyen megállapodás, mert nincs szerződés.

Közben az is kiderült hogy a jóember fia is kapott utalást a Barcatol.
Én nem vagyok Katalán.

csala

HozzászólásSzerző: csala » 2023. március 17., péntek 21:39

Pad'em írta:
csala írta:
Mondjuk elég gáz ez az egész ha egy ligában ilyenhez kell folyamodni hogy legalább meglegyen az esélyed.
Valahogy a 2000es évek elején indultak a lefizetések ugyebár. 2000-ben a Depor, 2002-ben és 2004-ben a Valencia lett bajnok. Nekik, hogy volt esélyük? Hogyan sikerülhetett korrupció nélkül is legyűrniük minket? :O

Hihetetlen, hogy vannak ilyenek akik bekajálják ezt a szánalmas katalán maszlagot.
Nyilván vannak kivételes szezonok,de nagy átlagban mindig segítették a két nagyot.Hú azok mekkora csapatok voltak,nem is csodállom hogy nyertek akkoriban.Diego Tristan Makay,Mendieta.Régi szép idők.Na mindegy én az eltelt huszonpárév alatt úgy tapasztaltam hogy,Jócskán Madrid felé billen a mérleg,de a Barcelonát is tolták elég nagy mértékben.Annyi a különbség hogy az egyiknek fizetni kellett a másiknak nem,így mennek a sülyesztőbe.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. március 17., péntek 21:35

Hat akkor ez kb igy el is dolt, a fo vadlott
beismerte a buncselekmenyt. :lol: Az teljesen mindegy az ugy kimenetele szempontjabol, hogy a Barcelona milyen uldozesi mania miatt gondolta legitimnek a lefizeteseket.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. március 17., péntek 21:34

Realista24 írta:
Pad'em írta:

Valahogy a 2000es évek elején indultak a lefizetések ugyebár. 2000-ben a Depor, 2002-ben és 2004-ben a Valencia lett bajnok. Nekik, hogy volt esélyük? Hogyan sikerülhetett korrupció nélkül is legyűrniük minket? :O

Hihetetlen, hogy vannak ilyenek akik bekajálják ezt a szánalmas katalán maszlagot.
Volt amúgy három fizetésmentes év, pont ekkor :kalapos:

Laporta két év után indította újra a kifizetéseket.
De mivel minket tolnak a bírók más eleve nem nyerhetett volna bajnokságot csak mi, nem? Katalán narratíva szerint :D Látva ezt a hatalmas elnyomást (ami mellett simán nyert bajnokságot más csapat is ugye) kellett elindítani a katalán, felzárkóztató, edukációs bírói továbbképzéseket.

Adja az ég, hogy kibasszák őket.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 17., péntek 21:31

Azért írtam, mert ti, katalánok meg azt is tagadtatok jogy létezett ilyen megállapodás, mert nincs szerződés.

Közben az is kiderült hogy a jóember fia is kapott utalást a Barcatol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 17., péntek 21:30

Pad'em írta:
csala írta:
Mondjuk elég gáz ez az egész ha egy ligában ilyenhez kell folyamodni hogy legalább meglegyen az esélyed.

Nem akarom még tovább kavarni az ügyet, de kinézem barszáékból,hogy azért is képesek fizetni,hogy pl ne mi legyünk bajnokok akkor se ha nekik nincs esélyük. Legalábbis az a '21es matrac bajnoki cím még mindig bassza a csőröm.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 17., péntek 21:28

csala írta:
Akkor ez végülis bizonyíték,annyi különbséggel hogy nem azért fizettek hogy előnybe részesüljenek,hanem azért hogy ne legyenek nagy hátrányban.
Hát az ugyanaz faszom :lol: Én fizetek a rendőrnek zsebre, hogy ne büntessen meg mert mondjuk tudok róla, hogy egyszer valakit nem büntetett meg az szerinted jólvan úgy? :mrgreen:

csala

HozzászólásSzerző: csala » 2023. március 17., péntek 21:28

Halfkey írta: Amikor ilyet írsz hogy ez 'bizonyíték', ezt vajon komolyan is gondolod?
És eddig a nagy Barca fanok a megállapodás létezését sem ismertek el, és követeltek hogy legyen bebizonyítva. Ez is pipa :mrgreen:
hát akkor ez nem bizonyíték hogy elismerte hogy fizettek neki hogy ne legyenek hátrányba?
Realista is írta hogy pipa

Vissza: