De minek neked bármilyen bizonyíték? Meg, hogy szeretnél nson meg skysporton bizonyítékokat kapni? Hírek vannak innen onnan elég sok, hogy jónagy szarban van a barsza.lettherightonein92 írta: Én még mindig nem látom a bizonyítékot. Ha valaki tud ilyet, kérem, linkelje. Arra vonatkozóan értem, hogy ténylegesen történt-e bármi, ami a meccseket törvénytelenül befolyásolta, nem arra, hogy valamelyik idióta elnökünk túlárazott szolgáltatást vett, amiből TALÁN, de inkább valószínűleg a saját zsebébe csepegtetett (vagy csak mert idióta, mint pl Coutinho meg Griezmann 300 milliós vásárlása plusz évi 60 körül gázsia is tanusítja), mert az egész más tészta, legyen meg szépen a jogi következménye, menjen börtönbe az elkövető, HA ez kiderül minden kétséget kizárólag, de a klubhoz és az eredményekhez az égvilágon semmi köze, szóval különválasztanám a két témát.
A túlárazott szolgáltatás meg nálunk nem újdonság, főleg a Barto-érában. Most nincs kedvem előszedni, de nem is tudom hány milliót kapott valami latin-amerikai játékosmegfigyelő is. Gázos, de nem a bajnokság, a kupák, a játék, meg bármi szurkolói szemmel releváns témában.
Szóval akinek van bármiféle bizonyítéka arra, hogy bírókat vettünk, kiváncsian várom. Mert amennyire én félig-meddig követem, egyre inkább az derül ki, hogy szó nincs ilyesmiről. Innentől kezdve meg szerintem undorítóbb a lejáratókampány. Mint ahogy egy pedofil vagy bármilyen más vádaskodásnál, ha kiderül, hogy kamu, az majdnem akkora bűn a "vádló" részéről, mint amivel vádolták volna az elkövetőt.
Ezt a leveling the playing field témát meg lehet rögtön úgy érteni, mint Ti (vettünk bírókat, hogy a vélt ellenszelet ellensúlyozzuk), vagy hogy legális keretek közt próbálták kitalálni, mit hogyan tegyünk, x bírók esetén pl.
Meg ha bizonyítják is meg megbüntetnek titeket akkor jön a frankotábornok meg a perez meg a szuperliga miatt kiakarnak csinálni titeket.
De egyébként aranyos hogy ennyi pofára esés után is ennyire bíztok a mindenkori barsza vezetőség ártatlanságában pedig az elmúlt években éppenhogy csak gyilkosságokat nem bízonyítottak még rájuk.
Már a krumpliorru csávó is óvatosabban fogalmazott tegnap.