OFF
Re: OFF
Alapvetően egyébként egy PMÁP is visszatermeli az 1%-os visszaváltási díjat igen hamar.
Persze abban van annyi kockázat hogy az 1% nincs kőbe vésve, 2%-nál több még sosem volt, de jogilag lehetne.
Persze abban van annyi kockázat hogy az 1% nincs kőbe vésve, 2%-nál több még sosem volt, de jogilag lehetne.
-
Impostor
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Abszolút!Realista24 írta:Lehet az sem lenne rossz dolog amúgy hogy ami nem szavidos anyag, azt megvenni ha van hova rakni.Impostor írta:
Köszi mindenkinek az eddigieket!
Igen, a Cetelemét nézegettem én is "Látra szóló" futamidővel.
Szimpatikusnak tűnik, bár nem írja mennyi a kamatadó, amit a végén leszednek belőle, tehát a 9% sem 9%
(Nálunk is mint Nika-nál egy majdani felújítás, bővítés a cél, ami legalább 1 év múlva esedékes, de lehet több is, mert akivel csináltatni akarjuk, eléggé be van táblázva, de megéri rá várni...
De közben azt mondta, ha valaki út közben lemondja akár hamarabb is sorra kerülünk, de akkor mindjárt virítani kell a lét az anyagra miegymásra...)
Tégla, cserép... ilyesmi megvan már, de faanyagot cementet, sódert, homokot stb. nem tudok tárolni sajnos..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Lehet az sem lenne rossz dolog amúgy hogy ami nem szavidos anyag, azt megvenni ha van hova rakni.Impostor írta:Köszi mindenkinek az eddigieket!Halfkey írta: DKJ a legjobb hozam valóban, írtam itt korábban hogy abba hitelkártya keretet is érdemes rakosgatni.
De a teljes rugalmasság tekintetében a Cetelemnek van 9%-os, a Gránintnak 8%-os kamatozású bankszámlája, azok is jók ilyen szempontból.
Szimpatikusnak tűnik, bár nem írja mennyi a kamatadó, amit a végén leszednek belőle, tehát a 9% sem 9%
(Nálunk is mint Nika-nál egy majdani felújítás, bővítés a cél, ami legalább 1 év múlva esedékes, de lehet több is, mert akivel csináltatni akarjuk, eléggé be van táblázva, de megéri rá várni...
De közben azt mondta, ha valaki út közben lemondja akár hamarabb is sorra kerülünk, de akkor mindjárt virítani kell a lét az anyagra miegymásra...)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Impostor
Köszi mindenkinek az eddigieket!Halfkey írta: DKJ a legjobb hozam valóban, írtam itt korábban hogy abba hitelkártya keretet is érdemes rakosgatni.
De a teljes rugalmasság tekintetében a Cetelemnek van 9%-os, a Gránintnak 8%-os kamatozású bankszámlája, azok is jók ilyen szempontból.
DKJ a legjobb hozam valóban, írtam itt korábban hogy abba hitelkártya keretet is érdemes rakosgatni.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Pluszegy.Norbi90 írta:dkj-t tudom ajánlani, elég jó a kamat és rövid.Impostor írta: Hali
Nem értek ezekhez, ne kövezzetek meg.
Olvastam már ebben a topikban, biztos van aki foglalkozik ezzel ezért:
Milyen lehetőségei vannak egy halandónak akinek van egy kis spórolt pénze, amihez nem tudja mikor kell majd hozzányúlnia?
Gondolok itt takarékszámlára/befektetésre stb.
A feltétel a viszonylag gyorsan hozzáférhetőség, tehát évekre lekötés kizárva..
Nem akarok ebből milliókat kaszálni nyílván, de ha a számlán csücsül a lóvé évekig azzal csak is csak a bankot hízlalom..
Van valakinek javaslata, tapasztalata ebben?
Köszi
tehát rövid lejáratú diszkont kincstárjegy.
államkincstárban intézd, bankoknál vannak díjak stb.
Nekem is diszkont kötvényben vannak a pénzeim, amíg a felújítás el nem kezdődik...
Nagyobb összegnél az a havi 1,2% kamat is lehet látványos
-
Norbi90
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
dkj-t tudom ajánlani, elég jó a kamat és rövid.Impostor írta: Hali
Milyen lehetőségei vannak egy halandónak akinek van egy kis spórolt pénze, amihez nem tudja mikor kell majd hozzányúlnia?
Nem akarok ebből milliókat kaszálni nyílván, de ha a számlán csücsül a lóvé évekig azzal csak is csak a bankot hízlalom..
Köszi
tehát rövid lejáratú diszkont kincstárjegy.
államkincstárban intézd, bankoknál vannak díjak stb.
-
Impostor
Hali
Köszi
Köszi
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Amig draga a mosoporcsomagolo robot, addig ezek a dolgok sem fenyegetik orbanisztan derék rabszolgait.Marky írta:Parszor probaltam a 3.5-ot, de nem ijedtem meg. Nem letezo dolgokat akar hasznalni, egy komplexebb uzleti logikat nem tud leforditani.nmate írta: ChatGPT téma volt már? 4-es már elég ijesztő. Nem azt mondom, hogy holnap nem lesz munkám, de Self Development trello boardomon előre priorizáltam a Machine Learning Specialization kurzus folytatását.![]()
A kulimunkara viszont tokeletes, indian teszteseteket (pl. 1=1, 6x2=12) tokeletesen legeneral![]()
Nem lennek amugy ma junior, mert emiatt hirtelen sokkal magasabb lett a beugro a technikai poziciokra. Nem lehet majd csak ezekre a kulimunkakra embert foglalkoztatni, muszaj lesz az emberi logikat, intuiciot es kommunikaciot eroltetnie mindenkinek.
thereisonly1ronaldo
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Parszor probaltam a 3.5-ot, de nem ijedtem meg. Nem letezo dolgokat akar hasznalni, egy komplexebb uzleti logikat nem tud leforditani.nmate írta: ChatGPT téma volt már? 4-es már elég ijesztő. Nem azt mondom, hogy holnap nem lesz munkám, de Self Development trello boardomon előre priorizáltam a Machine Learning Specialization kurzus folytatását.![]()
A kulimunkara viszont tokeletes, indian teszteseteket (pl. 1=1, 6x2=12) tokeletesen legeneral
Nem lennek amugy ma junior, mert emiatt hirtelen sokkal magasabb lett a beugro a technikai poziciokra. Nem lehet majd csak ezekre a kulimunkakra embert foglalkoztatni, muszaj lesz az emberi logikat, intuiciot es kommunikaciot eroltetnie mindenkinek.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ja, ez az OFF topik mindent visz.nmate írta: Én egyelőre még semmire. Alapvetően azt látom, hogy rövidtávon lehet segítene dolgokban, de félek, hogy elbutulok tőle.Google is már alapvetően csinálja ezt, mert az ember lusta elolvasni valami eszközről egy dokumentációt, használati útmutatót, inkább kérdezi a Google-t.
Egyébként izgi, hogy hova növi ki magát. De információban a madridom off topikot nem tudja helyettesíteni, az fix.![]()
- hehetheoriginal
- Süti
Pedig mit menne egy AI bot ahol választhatod hogy hehe kamionos stílusban foglalja össze neked a témakört.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én egyelőre még semmire. Alapvetően azt látom, hogy rövidtávon lehet segítene dolgokban, de félek, hogy elbutulok tőle.
Google is már alapvetően csinálja ezt, mert az ember lusta elolvasni valami eszközről egy dokumentációt, használati útmutatót, inkább kérdezi a Google-t.
Egyébként izgi, hogy hova növi ki magát. De információban a madridom off topikot nem tudja helyettesíteni, az fix.
Egyébként izgi, hogy hova növi ki magát. De információban a madridom off topikot nem tudja helyettesíteni, az fix.
- hehetheoriginal
en azzal szoktam irni, ha vmi study-t kell csinalni vmi projekten belül, vagy egy dokumentaciohoz bevezetest kell szerkeszteninmate írta: ChatGPT téma volt már? 4-es már elég ijesztő. Nem azt mondom, hogy holnap nem lesz munkám, de Self Development trello boardomon előre priorizáltam a Machine Learning Specialization kurzus folytatását.![]()
nyilvan nem túl részletes es melysegekbe menő, nem ad full specific valaszokat adott temahoz, de osszefoglalasra vagy egy tema felvezetesere eddig bevalt
thereisonly1ronaldo
- RealMadridFanatic
Az egyik (illetve egyetlen) tanacsado a cegnel ezzel foglalkozik a sajat vallalkozasaban (par eve csinaljak es nagyon szepen nonek), o mondta, hogy arra a reszre is erdemes ramenni, hogy hogyan kell "jol" kerdezni az AI-tol, nagy igeny lesz ra, illetve annyira gyerekcipoben van meg ez a resz, hogy nincs konkurencia.nmate írta: ChatGPT téma volt már? 4-es már elég ijesztő. Nem azt mondom, hogy holnap nem lesz munkám, de Self Development trello boardomon előre priorizáltam a Machine Learning Specialization kurzus folytatását.![]()
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
3.5-os verziot en mar rengeteget hasznaltam, nagyon jo tippeket meg otleteket adott tobb temaban is. Viszont a 4-est meg nem sikerutl kiprobalnom, ahogy latom ez egyelore csak azoknak elerheto, akik elofizettek.nmate írta: ChatGPT téma volt már? 4-es már elég ijesztő. Nem azt mondom, hogy holnap nem lesz munkám, de Self Development trello boardomon előre priorizáltam a Machine Learning Specialization kurzus folytatását.![]()
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
ChatGPT téma volt már? 4-es már elég ijesztő. Nem azt mondom, hogy holnap nem lesz munkám, de Self Development trello boardomon előre priorizáltam a Machine Learning Specialization kurzus folytatását.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Viagogo-rol meg 5 eve vettem jegyet F1-re.Gonzi írta: Sziasztok,
Lett egy random utam Milánóba, és pont lesz Inter-Juve meccs vasárnap, elgondolkoztam hogy elnéznék rá. Na de persze már csak resellereken keresztül vehetnék jegyet, ezek mennyire biztonságosak? Viagogo-t nézegettem, de bármi tanácsotok, tapasztalatotok van, szívesen várom
köszi
Kicsit fostam toluk de vegul semmi baj nem volt.
Minden lement ugy ahogy kell.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48