HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. március 17., péntek 21:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 17., péntek 13:53
"tévébe'.... biztos, hogy igaz"gutihaz14 írta:ismet egy gyonyoru kep. "sztereotipiat" ez a video is megerositi. mint kb mindegyikferni írta: Fú bazdmeg, pár agysejtem oda, de ez nagyon kemény![]()
![]()
”Lemondunk a luxuscikkekről, mint a banán meg a ruha”![]()
-“Önök kitöltötték a Nemzeti Konzultációt?”
-“Persze”
-“És mit szólnak hozzá, hogy ennek ellenére a kormány minden szankciót megszavazott? Ez nem zavarja Önöket?”
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 17., péntek 11:27
ismet egy gyonyoru kep. "sztereotipiat" ez a video is megerositi. mint kb mindegyikferni írta: Fú bazdmeg, pár agysejtem oda, de ez nagyon kemény![]()
![]()
”Lemondunk a luxuscikkekről, mint a banán meg a ruha”![]()
-“Önök kitöltötték a Nemzeti Konzultációt?”
-“Persze”
-“És mit szólnak hozzá, hogy ennek ellenére a kormány minden szankciót megszavazott? Ez nem zavarja Önöket?”
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 17., péntek 10:16
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. március 16., csütörtök 14:06
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 16., csütörtök 13:59
valszeg hogy nem is ertik es instant downvoteSierra írta:Annyira kíváncsi lennék, hogy akik downolnak, azok mivel nem értenek egyet? A stílussal, vagy azzal hogy mekkora féreg az origo stábja?gutihaz14 írta: de rafutottak ezek a nyomorultak![]()
https://telex.hu/zacc/2023/03/14/origo- ... no-galeria
"Igy jarnak, akik egyik nap szeretik az oroszokat, masnap mar nem, tovabba temetik a nyugatot, de Berlinbe meg Parizsba küldik gyerekeiket tovabb tanulni Taskent es Szamarkand helyett."
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. március 16., csütörtök 11:28
Annyira kíváncsi lennék, hogy akik downolnak, azok mivel nem értenek egyet? A stílussal, vagy azzal hogy mekkora féreg az origo stábja?gutihaz14 írta: de rafutottak ezek a nyomorultak![]()
https://telex.hu/zacc/2023/03/14/origo- ... no-galeria
"Igy jarnak, akik egyik nap szeretik az oroszokat, masnap mar nem, tovabba temetik a nyugatot, de Berlinbe meg Parizsba küldik gyerekeiket tovabb tanulni Taskent es Szamarkand helyett."
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. március 16., csütörtök 10:19
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 14., kedd 13:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 14., kedd 8:46
Igen, igazabol ennyi. Mondjuk az M7-es/7-es parhouzamosan nem mukodik es eletveszelyes nyaron, szoval ott nincs nagyon menekulout. Ott a megfelelo idosav valasztasa ajanlott.nmate írta:Best practice nálam. Persze, ha mondjuk épp Passauba vagy Miskolcra megyek, nem fogom végigszopni magamat kis utakon, de ilyen hosszú túrákra amúgy is időben indulok. Horvátországba pl. rendszeresen én hajnal 2-kor startoltam, úgy még Zágráb elkerülő is barátságos.Realista24 írta:1. Lemesz az autopalyarol.
Ez meg megint a mentalitása az embereknek, amit off-ban írtam. Ezen is lehetne pénz és energiabefektetéssel segíteni, de akkor megutálnak az emberek.Realista24 írta: Ez csak a problema egyik forrasa.
Mert lehet kis autod, ha ugy kozlekedsz, mintha versenyen lennel![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. március 14., kedd 8:23
A vilag veszelyes hely, a jardan is meg tud olni egy gyalogos, otthon meg tud olni egy vizfolt a jarolapon, vagy a mezon egy rovar aminek a csipesere allergias vagy. A felelemre alapozni, hogy na most akkor en szabalyosan vezetek, de majd vmi idiota meg tud olni, felesleges. Es ha ezert vesz mindenki buzi nagy tank szarokat, akkor az nagyon nagy problema. Egyebkent a modern uatok torestesztjeit ha megnezed, egy nem SUV fosban is sok eselyed van tulelni (ha nem tobb, a magas sulypontu auto nem egy tul nagy elony a fizikaval szemben). Ez nem ugy mukodik, hogy minel nagyobb, annal jobb.Anthony írta:
Hiába vezetsz szabályosan, ha megölnek az idióták.
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. március 14., kedd 8:11
Best practice nálam. Persze, ha mondjuk épp Passauba vagy Miskolcra megyek, nem fogom végigszopni magamat kis utakon, de ilyen hosszú túrákra amúgy is időben indulok. Horvátországba pl. rendszeresen én hajnal 2-kor startoltam, úgy még Zágráb elkerülő is barátságos.Realista24 írta:1. Lemesz az autopalyarol.
Ez meg megint a mentalitása az embereknek, amit off-ban írtam. Ezen is lehetne pénz és energiabefektetéssel segíteni, de akkor megutálnak az emberek.Realista24 írta: Ez csak a problema egyik forrasa.
Mert lehet kis autod, ha ugy kozlekedsz, mintha versenyen lennel
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 14., kedd 7:55
Több lehetoseged is van.Anthony írta: Sajnos igaza van gknikhtnak.
Hiába vezetsz szabályosan, ha megölnek az idióták. Lásd autópálya baleset: most kezdik a sajtóban a hülyeséget, hogy minden autós hibás volt. Ami igaz is lenne, csak kérdem én hogyha az autópályán mindenki megy mind a 2 sávban mint az őrült te mit tudsz tenni? Ha nem haladsz a forgalommal állandóan a nyakadban lesz valaki, jobbról-balról előzgetnek, a tavaly is halálfélelmem volt az M7-esen.
Az a baj ezekben a nagy batárokban egyrészt nem is érzed a sebességet, másrészt azért is mennek mint az őrültek, mert biztonságban érzik magukat, nem félnek.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. március 14., kedd 7:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 14., kedd 7:37
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. március 14., kedd 7:13
HozzászólásSzerző: Professore » 2023. március 14., kedd 7:09
Tudtam hogy erre megy ki a játékhehetheoriginal írta: Akkor vegyen mindenki kamiont![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 14., kedd 6:42
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. március 14., kedd 6:24
De nem az a celja, hogy te legyel az uralkodo, hanem hogy kiegyenlitodjenek a viszonyok es ne te legyel a kiscsicska, akit csak szivatnak. Hogy ez osszessegeben mennyire jo dolog, az persze mar mas kerdes.hehetheoriginal írta:Ez olyan akkor, hogy 1 elkezd fegyverkezni, akkor mindenki osszefossa magat es o is elkezd fegyverkezni, aztan az egésznek a vegen semmi ertelme.Gknight007 írta:
Hogy miért tettem egy modern és több mint másfél tonnás vasat az asszony meg a gyerek alá? Egyszerű; sosem költöttünk sokat autóra másra fordítottuk a pénzünket. Megfelelt egy jól karbantartott Hyundai Accent. Volt légkondi, ment télen-nyáron, nem rohadt, kényelmes volt, elfértünk. Aztán egy szép napon egy szőke hölgy egy Q7-ben nem bírta kivárni a városi dugót, csinált magának egy harmadik sávot, és felcsapott reflektorral érkezett szemből, városban, 70-80-as tempóval, mi mentünk 55 körül. Kitértünk, amit jól is tettünk, mert érzésre ő nem tért volna ki. Akkor gyorsan kiszámoltam, az Accent velünk együtt volt kb. 1000kg, az Audi mennyi lehet, 2500 kg ? Ott haltunk volna meg, városban 50-es tempónál, mert amíg ő lelassul 80-ról 50-re, mi elindulunk hátrafelé, vagyis mintha falnak mentünk volna 80-al. Nem éltük volna túl. A magyar utakon, még a városban is, az autó puszta súlya passzív védelem a baromarcúak ellen, megtoldva modern ütközésvédelemmel ad némi esélyt túlélni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 14., kedd 6:04
Ugyanezt írtam...nokedli írta:Nem. Ez olyan,hogy rádlőnek fegyverrel,ezért veszel te is. Nem azért mert másnak van.hehetheoriginal írta: Ez olyan akkor, hogy 1 elkezd fegyverkezni, akkor mindenki osszefossa magat es o is elkezd fegyverkezni, aztan az egésznek a vegen semmi ertelme.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem