Dupla D írta:
raul 4 ever írta:
Szoktam milan mecceket is nézni, legalább nem lefele lóg ki onnan. Az biztos, hogy nagyon kicsi, de legalább harapós, Asehoz képest meg értékelhető a mezőnymunkája. Ha nem jön értelmes jobbszêlső, kezdőnek kevés, egyértelmű, de nem is visszalépés. Egy James szintű fizikálisabb jh-del egyébként jó páros lehetne (mint Rodry).
Amikor játszogatott ZZ alatt, én next Modricot gondoltam bele (nyilván az már nem lesz), tetszett, meg tényleg nem gyengítene a csapaton, bár nem ő lesz jobbra a megoldás.
Te milyen meccset nem szoktál nézni? Múltkor valami spanyol alsóházi meccsről írtál. Azt hittem azokat senki nem nézi.
Ez nem támadás, sőt, csak meglep, hogy valakit mindenféle meccs le tud kötni.
Ket eve vagyok egyutt a baratnommel, azota par Real meccs is hatterbe kerult, persze kisebb csapatok ellen. Viszont elotte minden la liga meccset megneztem, amit adtak. Lehet mazochista vagyok, de nalunk kiskoromban ugy teltek a hetvegek, hogy edesanyam fozott mar kora reggel, hogy delre kesz legyen a szokasos husleves, rantotthus ebed, edesapammal addig kint fociztunk. Majd jottek a spanyol, olasz, nemet, angol meccsek es egesz estere odatapasztott minket a tv ele. Akarmilyen rossz meccsek voltak, fel sem tuntek, kozben szokasos txt nezesek nemet csatornakon, mert ott a golszerzoket is irta.
Egy szo, mint szaz, nekem lehet Almeria - Elche meccs is, en ugyan olyan szivesen beulok ele, mint egy Liverpool - Cityre.
Bocsi az offert, csak gondoltam elmeselem, hogy szerintem meg sokan vannak, akik szeretik a la ligat, akarmennyire legyengult.