rashidm írta:
Csak érted ez a dühítő, csaltatok, hazudtarok, és kb ejnye bejnye és mehet minden tovább… 15 éve megy az egész, és semmi. Ha en ellopnek egy kiflit a boltból, felfüggesztett 1 évet kapnék, kis túlzással… remelem érted a lényeget és hogy mennyire nem egy szint a ketto.
Én nem csaltam és hazudtam, csak leültem megnézni a meccseket.
Azt nem tudjuk mióta és mi megy pontosan.
Én erről akkor nyilatkoznék a magam nevében, és értékelném a dolgokat, ha születik ítélet.
Most annyit tudok mondani, hogy nagyon nagy szégyen, hogy egyáltalán ez mint vád megfogalmazódott, ez is elég nagy blama.
Meg azt amit már mondtam, hogy annyi minden szenny van a klub körül évek óta, hogy meg sem lepődök már ezen igazából.
Szóval várnék az ítélettel.
De itt meg ellentmondás, hogy simán születhet olyan ítélet, amit valami háttéralku befolyásolt.
Mondom, szerintem ez benne van a pakliban.
Most Ti itt nyilván azt üdvözölnétek, hogy a klubot feloszlatják, a vezetőket tarkón lövik, a stadiont lebontják és sóval behintik. Sarkítva persze.
És minden más az vicc, röhej, nem büntetés kategóriába lenne sorolva.
Pedig a Barcának jelenleg pl egy második ligába száműzés gazdasági szempontból az utolsó lenne a koporsóba.
És akkor még csak a Barcáról beszélünk, de itt mellettünk a játékvezetők is bűnösök lehetnek, ha megáll a vád.