Esetleg egy használt Khedirát fel tudunk ajánlani.GT37 írta:torjack írta:Majd elhozzuk Dembelét a Spurs-ből. Úgyis remekül tudunk velük bizniszelni. Deal, GT?
![]()
Ha cserébe odaadjátok Modricot, akkor mehet.![]()

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. november 16., szombat 12:57
Esetleg egy használt Khedirát fel tudunk ajánlani.GT37 írta:torjack írta:Majd elhozzuk Dembelét a Spurs-ből. Úgyis remekül tudunk velük bizniszelni. Deal, GT?
![]()
Ha cserébe odaadjátok Modricot, akkor mehet.![]()
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. november 16., szombat 12:55
Ő kéne ide igazán vagy Gago kölcsönbe egy fél évre ... Esetleg Gravesent visszahívni egy fél évet még játszaniLass
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. november 16., szombat 12:38
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. november 16., szombat 12:38
hát most agyatlan helyett agyatlan.. ugyanott vagyunkCobra11 írta:Én csak abban bízom hogy Ancelotti nem DM-et akarja Khedira helyére belső középpályásnak. Nagyon rossz ötlet lenne mert szegénynek nincs agya. Amit az idén nyújt az nagyon szép és jó, sokszor visszazár adja befelé a labdákat meg sok sok ilyesmi viszont középre már agy is kell és nem lehet azt csinálni mint a szélen.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 16., szombat 12:35
torjack írta:Majd elhozzuk Dembelét a Spurs-ből. Úgyis remekül tudunk velük bizniszelni. Deal, GT?
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. november 16., szombat 12:33
Majd elhozzuk Dembelét a Spurs-ből. Úgyis remekül tudunk velük bizniszelni. Deal, GT?De Valaki biztos jön.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 16., szombat 12:32
Egy CR-Modric serulesnel eleg durvan visszaesne a csapat teljesitmenye.attareal írta:Hát, remélem Cr-el nem csinálnak semmit, meg Modriccal, a többiért nem lenne AKKORA kár, mert pótólhatók.
Lassoroszisti írta:Aztán télen valaki biztos jön , és biztos nem Vidal,Pogba,Gündogan lesz.(Bl miatt) Olyan jön aki Bl-ben nem játszott. És szerintem fél év kölcsön lesz egy ilyen Essien kaliberű játékos vagy meg ilyen Kondogbia vonulatra gondolok(aminek semmi értelme) ... De Valaki biztos jön.
Isco tul sok labdat szor el es vedekezesben se olyan eros mint mondjuk jelenleg Modric (mert az o helyen jatszana, Modric meg atmenni a jobbosra Khedira helyere). Ennek ellenere en is kiprobalnam oke egyutt.attareal írta:Miért temetitek Iscot?
Mert Khediranak olyan sok agya vanCobra11 írta:Én csak abban bízom hogy Ancelotti nem DM-et akarja Khedira helyére belső középpályásnak. Nagyon rossz ötlet lenne mert szegénynek nincs agya. Amit az idén nyújt az nagyon szép és jó, sokszor visszazár adja befelé a labdákat meg sok sok ilyesmi viszont középre már agy is kell és nem lehet azt csinálni mint a szélen.
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. november 16., szombat 12:12
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. november 16., szombat 12:10
Miért temetitek Iscot?h3x0r írta: Khedira serulese: orulok hogy kikerul a kezdobol, mert egyszeruen nem valo oda. A seruleset viszont sajnalom, mert a jelenlegi keretben helye van, arrol nem is beszelve, hogy nyaron joval olcsobban tudnank csak eladni.
ki potolhatja? Szerintem DM fog jatszani a helyen, Iscoval a helyen szerintem nem eleg stabil a kozeppalya (habar ezt is kiprobalhatnank parszor), mig Casemiro nincs jatekban.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. november 16., szombat 12:07
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. november 16., szombat 12:02
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 16., szombat 12:00
En inkabb azt mondanam, hogy te mindenben csak a negativumot latod meg. (vagy legalabbis csak azt irod le) Talan a Bilbao elleni meccs volt az, amin az elozo hetekhez kepest jobban jatszottunk, mindannyian orultunk, hogy vegre egy jobb meccset tudhattunk magunk mogott, de te azonnal jottel, hogy a vedekezes gyenge, a kozeppalya gyenge. (de nem kell konkretan erre a meccsre gondolni, mert szamtalan ilyen alkalom volt).Matt009 írta:Érdekes dolog az, hogy sok dologban nem értek egyet az itteni közösséggel de rendszeresen felbukkan 1-1 értelmesnek tartott tag, aki adott témában hasonlóan gondolkodik ahogy én, és még sincs leoltva, sőt el is van fogadva a véleménye. Talán az utóbbi időben túl nyersen fogalmaztam meg a véleményem, és nem figyeltem arra hogy a nagy többség lelkivilàgát ezzel ne sértsem meg.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 16., szombat 11:54
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 16., szombat 11:48
Köszönöm a kioktatást,magaslóról mint mindig,(lassan kezdem únni),de természetesen nem vagyok teljesen annyira elvetemütl hülye,(bármennyire is mi vagyunk az vicsorgó vérpistik,akik birkamód szajkózzuk amit a többség,amit olyan szépen le tetszett írni a minap),hogy ne tudnám,a foci nem csak csak gólokból áll...A futball nem gólokból áll. Arra játsszák, de a gól és ezen keresztül a csapat érdeme, aminek a vkp ugyanúgy fontos eleme, mint a csatár. Schweini btb-ben ugyanolyan kiváló teljesítményt nyújtott, mint CR vagy Messi csatárposzton. Az, hogy mi látványos azt egy ilyen díjnál nem szabad nézni.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 16., szombat 11:44
Na így nem kell érte 40 millát várni... Nagyon nagyon kiváncsi leszek mit talál ki az öregGabo írta:Vége Sami Khedira szezonjának. A Real Madrid és a német válogatott középpályása keresztszalag-szakadást szenvedett jobb térdében az Olaszország elleni mérkőzésen.
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. november 16., szombat 11:41
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. november 16., szombat 11:31
No offense, tényleg nem azért mondom, nem egyszer még egyet is értek az írásaiddal, de a különbség annyi, hogy te ha kell, ha nem, minden témában ontod magadból a negatívnál negatívabb, demoralizálóbbnál demoralizálóbb hozzászólásokat. És ezt agyba-főbe, 0-24ben nagyjából. Ezek után ne csodáld, hogy sokaknak elege van abból. És ahogy megfigyeltem legtöbbször (persze ilyenre is van példa) nem azért oltanak, amit mondasz, hanem hogy hogyan, és hányszor. Én így gondolom. És sokszor nekem is sok már olvasnom ezeket, akkor is, ha többször egyet is értek vele.Matt009 írta:Előre is bocsi a következő bunkóságomért, de meg kell kérdeznem: Hol vannak a sonicot oltó emberek? Mert kb én ugyanezeket a dolgokat fogalmazom meg mikor Khedirat védem, de engem kismillióan leoltanak és lehülyéznek.
Jó látni, hogy azért nem vagyok egyedül a véleményemmel....
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 16., szombat 11:30
Nem vesztettem el a fonalat el unico. Csak kritikusabb vagyok, mint korábban és már nem vakít el a felszíni csillogás. Pontosan ezen dolgok miatt nem értek egyet sok fórumozóval és nem harsogom az itt betanult szlogeneket (majd jövőre; tanuló év; Khedira fos takarodjon; CR jobb, mint Messi; Benzema istencsaszar; stb) Érdekes dolog az, hogy sok dologban nem értek egyet az itteni közösséggel de rendszeresen felbukkan 1-1 értelmesnek tartott tag, aki adott témában hasonlóan gondolkodik ahogy én, és még sincs leoltva, sőt el is van fogadva a véleménye. Talán az utóbbi időben túl nyersen fogalmaztam meg a véleményem, és nem figyeltem arra hogy a nagy többség lelkivilàgát ezzel ne sértsem meg. De lásd Khedira hasznossaga és sonic véleménye, vagy pl a nyáron Ancelotti érkezésénél RMFC is leìrta, hogy nem örül neki (és még sokan mások), most meg egyedüli ember vagyok aki Ancelottit kőkeményen kritizalja, megjegyzem jogosan. Én nem csinalok semmi rosszat csak kitartok a véleményem mellett. Ugyanis engem Ancelotti továbbra sem győzött meg arról9l, hogy ide megfelelő edző, de egyre inkább bizonyítja az ellenkezőjét.El Unico írta:2013 abszolút CR éve,nem értelek Matt. Talán Realista írta,hogy elvesztetted a fonalat,régebben jobb hsz-eket írtál,mostanában nem nagyon értelek.
Messi idén teljesen vakon volt,a Bayern ellen sehol nem volt,lealázták a katalánokat,BL-ben CR lett a gólkirály,a válogatottat a hátán cipeli,lásd ma is. Mourinho haldokló Madridjában is rúgta a gólokat,a Dortmund ellen majdnem fordítottunk,nem sok kellett volna. Tényleg 110%-ot belead,emberfeletti,amit csinál. Egyénileg ő a legjobb idén.
Persze,em ő fogja kapni,mert ott sem lesz,így odaadják Riberynek... meg szerintem Ribery tudja is,hogy ő fogja kapni,nem véletlenül nyilatkozta azt,hogy a felesége már készíti a helyet a bogyónak,még ha félig-meddig vicc is volt.
HozzászólásSzerző: czier » 2013. november 16., szombat 11:23
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. november 16., szombat 11:12
A videó alapján ha 6 hónap, akkor térdszalag szakadás. Az eléggé szopó dolog...6 hónap?? Ez most komoly?? Jézus, milyen sérülést szedett össze?
Gündogan speciel nem játszott még a BL-ben ebben a szezonban...Minek jöjjenek a télen,ha nem játszhatnak a BL-ben?
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem