Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Real Madrid are considering a sensational switch for Chelsea striker Romelu Lukaku, currently on loan at Inter Milan. (Fichajes)
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

mostani parharc alatt pont azt ereztem hogy nem utal. sot.el magico írta:Amilyen gyér a felhozatal a megszerezhető jobbszélsőkből én megpróbálnám Salaht, ahogy Te is mondod egy nem túl rizkós szerződéssel.Anthony írta: Vagy 3 éve szuper lett volna. Lehet most is jó lenne még de erősen óvatos lennék a szerződéssel, nem kéne egy újabb Hazard eset. Sosem lehet tudni
Erős, gyors, technikailag is rendben van, és ami legfontosabb, hogy gólérzékeny és lenne a másik szélen is egy ember, aki leköti a védők figyelmét.
Plusz nagy marketingértéke van, biztos jópár mezt el lehetne adni az afrikaiaknak a nevével![]()
Más kérdés, hogy valszeg utál minket![]()
valamelyik univerzumban:

-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amilyen gyér a felhozatal a megszerezhető jobbszélsőkből én megpróbálnám Salaht, ahogy Te is mondod egy nem túl rizkós szerződéssel.Anthony írta: Vagy 3 éve szuper lett volna. Lehet most is jó lenne még de erősen óvatos lennék a szerződéssel, nem kéne egy újabb Hazard eset. Sosem lehet tudni
Erős, gyors, technikailag is rendben van, és ami legfontosabb, hogy gólérzékeny és lenne a másik szélen is egy ember, aki leköti a védők figyelmét.
Plusz nagy marketingértéke van, biztos jópár mezt el lehetne adni az afrikaiaknak a nevével

Más kérdés, hogy valszeg utál minket

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Na ez tenyleg korrekt voltekissm írta: Meglepő, de egy nagyon jó magyar nyelvű cikk a csapatunkról:
https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2 ... k-nyomaban

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Meglepő, de egy nagyon jó magyar nyelvű cikk a csapatunkról:
- nzooli93
Beépített ügynökként állna végre bosszút

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Vagy 3 éve szuper lett volna. Lehet most is jó lenne még de erősen óvatos lennék a szerződéssel, nem kéne egy újabb Hazard eset. Sosem lehet tudni
- Sorrentino
According to RMC Sports, PSG are willing to pay around 200m euros for the Norwegian(Haaland), a move that could affect Lionel Messi, Sergio Ramos and Neymar.gutihaz14 írta:ha a psg nem tud megegyezni a tizigólokra mindent megkapó amúgy végigsétáló messivel akkor rá fognak menni salahraateeemadrid írta: Salahról jönnek a hírek, hogy lehet lépne és a spanyol ligát preferálja. Szimpátia ide vagy oda, rohadtul kézenfekvő lenne rövidtávon, hosszú évek után lenne egy patent jobbszélsőnk.
Bappé-Haaland-Salah a kecskés új terve a BL serleg megszerzésére.

ha a psg nem tud megegyezni a tizigólokra mindent megkapó amúgy végigsétáló messivel akkor rá fognak menni salahraateeemadrid írta: Salahról jönnek a hírek, hogy lehet lépne és a spanyol ligát preferálja. Szimpátia ide vagy oda, rohadtul kézenfekvő lenne rövidtávon, hosszú évek után lenne egy patent jobbszélsőnk.
valamelyik univerzumban:

- ateeemadrid
Salahról jönnek a hírek, hogy lehet lépne és a spanyol ligát preferálja. Szimpátia ide vagy oda, rohadtul kézenfekvő lenne rövidtávon, hosszú évek után lenne egy patent jobbszélsőnk.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Rüdiger will NOT be called up by Germany after speaking to Flick. He doesn’t any chances of getting injured in the international duty and wants to make sure he is at his best for the remainder of the season to focus on the League, Copa & UCL.
@altobelli13
Érthető és helyes döntés.
Igy, hogy Alaba sérült, kelleni fog a frissesség hátul.
@altobelli13
Érthető és helyes döntés.
Igy, hogy Alaba sérült, kelleni fog a frissesség hátul.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
hehetheoriginal írta:Ugyanigy voltam nagyjabol, de egyszeruen szemmel lathato a jatekosok minosegenek romlasa evrol evre, a meccsek színvonala, lehet en is valtoztam, boomerkent szivesebben nezek egy ronaldo vagy ronaldinho mixet, az szamomra a fodball, nem ez a mai. Szoval ma csak a nagy rangadokat nezem meg, azt is kb fel szemmel max, csinalok sokszor parallel is mastrealmadrid95 írta:
Ket eve vagyok egyutt a baratnommel, azota par Real meccs is hatterbe kerult, persze kisebb csapatok ellen. Viszont elotte minden la liga meccset megneztem, amit adtak. Lehet mazochista vagyok, de nalunk kiskoromban ugy teltek a hetvegek, hogy edesanyam fozott mar kora reggel, hogy delre kesz legyen a szokasos husleves, rantotthus ebed, edesapammal addig kint fociztunk. Majd jottek a spanyol, olasz, nemet, angol meccsek es egesz estere odatapasztott minket a tv ele. Akarmilyen rossz meccsek voltak, fel sem tuntek, kozben szokasos txt nezesek nemet csatornakon, mert ott a golszerzoket is irta.
Egy szo, mint szaz, nekem lehet Almeria - Elche meccs is, en ugyan olyan szivesen beulok ele, mint egy Liverpool - Cityre.
Bocsi az offert, csak gondoltam elmeselem, hogy szerintem meg sokan vannak, akik szeretik a la ligat, akarmennyire legyengult.
Igen, ez is igaz. Anno azert Riquelme, Forlan, Nihat, Senna, Cazorla fele Villareal, vagy a David Villa, Mata, David Silva fele Valencia, Dani Alves, Adriano, Renato, Luis Fabiano Kounate fele Sevilla, Zaragoza a ket Militoval, vagy a Deporrol nem is beszelve mennyire szep focit jatszottak. Ilyenkor erzem igazan oregnek magam…

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Szegény anyád
/akkor még rend volt

Ő szétklofflta az asztalt a konyhában, a fírfiak meg amikor nem a tv előtt döglöttek, kint szórakoztak.
Egyébként amikor feleségem főz, sokszor csak háttérzaj a tv hétvégén, de nem is baj. Kivéve a Real meccs, az fix, akkor apát lehet elfelejteni/odajönni nézni velem. De a Real meccs az kiemelt jelentőségű esemény, meg az F1. Akkor neki is jut 2 óra me-time, mi meg a gyerekkel csendben halálra unjuk magunkat.
De pl. amikor egyetemisták voltunk, dolgozni kezdtünk, még nem volt gyerek, stb.. a Real meccs az akkor is sérthetetlen volt. Persze ha játszottunk vasárnap, akkor nem volt mit tenni. De ne hagyd magad haver.. Még a fejedre nő (a nő
).. There is a concrete possibilty.

Ő szétklofflta az asztalt a konyhában, a fírfiak meg amikor nem a tv előtt döglöttek, kint szórakoztak.
Egyébként amikor feleségem főz, sokszor csak háttérzaj a tv hétvégén, de nem is baj. Kivéve a Real meccs, az fix, akkor apát lehet elfelejteni/odajönni nézni velem. De a Real meccs az kiemelt jelentőségű esemény, meg az F1. Akkor neki is jut 2 óra me-time, mi meg a gyerekkel csendben halálra unjuk magunkat.
De pl. amikor egyetemisták voltunk, dolgozni kezdtünk, még nem volt gyerek, stb.. a Real meccs az akkor is sérthetetlen volt. Persze ha játszottunk vasárnap, akkor nem volt mit tenni. De ne hagyd magad haver.. Még a fejedre nő (a nő

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ugyanigy voltam nagyjabol, de egyszeruen szemmel lathato a jatekosok minosegenek romlasa evrol evre, a meccsek színvonala, lehet en is valtoztam, boomerkent szivesebben nezek egy ronaldo vagy ronaldinho mixet, az szamomra a fodball, nem ez a mai. Szoval ma csak a nagy rangadokat nezem meg, azt is kb fel szemmel max, csinalok sokszor parallel is mastrealmadrid95 írta:Dupla D írta:
Te milyen meccset nem szoktál nézni? Múltkor valami spanyol alsóházi meccsről írtál. Azt hittem azokat senki nem nézi.![]()
Ez nem támadás, sőt, csak meglep, hogy valakit mindenféle meccs le tud kötni.
Ket eve vagyok egyutt a baratnommel, azota par Real meccs is hatterbe kerult, persze kisebb csapatok ellen. Viszont elotte minden la liga meccset megneztem, amit adtak. Lehet mazochista vagyok, de nalunk kiskoromban ugy teltek a hetvegek, hogy edesanyam fozott mar kora reggel, hogy delre kesz legyen a szokasos husleves, rantotthus ebed, edesapammal addig kint fociztunk. Majd jottek a spanyol, olasz, nemet, angol meccsek es egesz estere odatapasztott minket a tv ele. Akarmilyen rossz meccsek voltak, fel sem tuntek, kozben szokasos txt nezesek nemet csatornakon, mert ott a golszerzoket is irta.
Egy szo, mint szaz, nekem lehet Almeria - Elche meccs is, en ugyan olyan szivesen beulok ele, mint egy Liverpool - Cityre.
Bocsi az offert, csak gondoltam elmeselem, hogy szerintem meg sokan vannak, akik szeretik a la ligat, akarmennyire legyengult.
thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Dupla D írta:Te milyen meccset nem szoktál nézni? Múltkor valami spanyol alsóházi meccsről írtál. Azt hittem azokat senki nem nézi.raul 4 ever írta: Szoktam milan mecceket is nézni, legalább nem lefele lóg ki onnan. Az biztos, hogy nagyon kicsi, de legalább harapós, Asehoz képest meg értékelhető a mezőnymunkája. Ha nem jön értelmes jobbszêlső, kezdőnek kevés, egyértelmű, de nem is visszalépés. Egy James szintű fizikálisabb jh-del egyébként jó páros lehetne (mint Rodry).
Amikor játszogatott ZZ alatt, én next Modricot gondoltam bele (nyilván az már nem lesz), tetszett, meg tényleg nem gyengítene a csapaton, bár nem ő lesz jobbra a megoldás.![]()
Ez nem támadás, sőt, csak meglep, hogy valakit mindenféle meccs le tud kötni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt is irta, hogy a Liverpool, Real Madrid, City harmas melle megerkezhet a ManU mint Bellingham kero, es a Chelsea sincs kizarva, hogy meg ajanlatot tesz.hehetheoriginal írta: Románó megint fossa a szart latom: CONCRETE possibility![]()
Nem oszt nem szoroz

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kezdo sosem lesz, cserenek draga es nem eleg, szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Románó megint fossa a szart latom: CONCRETE possibility
Nem oszt nem szoroz

Nem oszt nem szoroz
thereisonly1ronaldo
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Még spanyol, hezitál rajta, hogy a marokkói válogatottat válassza, és kicsit hasonlít Marics Petire is...BlancoMark írta:Olcso, spanyol, ismeri a kozeget es kiegeszitoembernek tokeletes. Kicsit melyiteni kell a tamadosort, mert az idei variacios lehetosegek botranyosak. Kesz csoda, hogy meg versenyben vagyunk mindenhol ilyen lehetosegekkel.Berti írta:| Brahim Díaz returning to Real Madrid next season is a CONCRETE possibility. Talks w/ his representatives are underway to renew his contract. @FabrizioRomano
Szélen lassú, közepén nem tud védekezni.
10es poszt nélkül nem látom mi értelme lenne.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
kivételesen egyetértekBerti írta:| Brahim Díaz returning to Real Madrid next season is a CONCRETE possibility. Talks w/ his representatives are underway to renew his contract. @FabrizioRomano
Szélen lassú, közepén nem tud védekezni.
10es poszt nélkül nem látom mi értelme lenne.

Alvaro mellett amúgy Arribast fel kéne hozni fixen az első keretbe
jó csere lehetne a szélen