Na ez tenyleg korrekt voltekissm írta: Meglepő, de egy nagyon jó magyar nyelvű cikk a csapatunkról:
https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2 ... k-nyomaban

HozzászólásSzerző: lestat » 2023. március 18., szombat 22:54
Na ez tenyleg korrekt voltekissm írta: Meglepő, de egy nagyon jó magyar nyelvű cikk a csapatunkról:
https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2 ... k-nyomaban
HozzászólásSzerző: ekissm » 2023. március 18., szombat 21:46
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. március 18., szombat 16:51
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. március 18., szombat 16:49
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2023. március 18., szombat 16:43
According to RMC Sports, PSG are willing to pay around 200m euros for the Norwegian(Haaland), a move that could affect Lionel Messi, Sergio Ramos and Neymar.gutihaz14 írta:ha a psg nem tud megegyezni a tizigólokra mindent megkapó amúgy végigsétáló messivel akkor rá fognak menni salahraateeemadrid írta: Salahról jönnek a hírek, hogy lehet lépne és a spanyol ligát preferálja. Szimpátia ide vagy oda, rohadtul kézenfekvő lenne rövidtávon, hosszú évek után lenne egy patent jobbszélsőnk.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 18., szombat 16:16
ha a psg nem tud megegyezni a tizigólokra mindent megkapó amúgy végigsétáló messivel akkor rá fognak menni salahraateeemadrid írta: Salahról jönnek a hírek, hogy lehet lépne és a spanyol ligát preferálja. Szimpátia ide vagy oda, rohadtul kézenfekvő lenne rövidtávon, hosszú évek után lenne egy patent jobbszélsőnk.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. március 18., szombat 16:12
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. március 17., péntek 20:27
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. március 17., péntek 9:27
hehetheoriginal írta:Ugyanigy voltam nagyjabol, de egyszeruen szemmel lathato a jatekosok minosegenek romlasa evrol evre, a meccsek színvonala, lehet en is valtoztam, boomerkent szivesebben nezek egy ronaldo vagy ronaldinho mixet, az szamomra a fodball, nem ez a mai. Szoval ma csak a nagy rangadokat nezem meg, azt is kb fel szemmel max, csinalok sokszor parallel is mastrealmadrid95 írta:
Ket eve vagyok egyutt a baratnommel, azota par Real meccs is hatterbe kerult, persze kisebb csapatok ellen. Viszont elotte minden la liga meccset megneztem, amit adtak. Lehet mazochista vagyok, de nalunk kiskoromban ugy teltek a hetvegek, hogy edesanyam fozott mar kora reggel, hogy delre kesz legyen a szokasos husleves, rantotthus ebed, edesapammal addig kint fociztunk. Majd jottek a spanyol, olasz, nemet, angol meccsek es egesz estere odatapasztott minket a tv ele. Akarmilyen rossz meccsek voltak, fel sem tuntek, kozben szokasos txt nezesek nemet csatornakon, mert ott a golszerzoket is irta.
Egy szo, mint szaz, nekem lehet Almeria - Elche meccs is, en ugyan olyan szivesen beulok ele, mint egy Liverpool - Cityre.
Bocsi az offert, csak gondoltam elmeselem, hogy szerintem meg sokan vannak, akik szeretik a la ligat, akarmennyire legyengult.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. március 17., péntek 9:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 17., péntek 9:12
Ugyanigy voltam nagyjabol, de egyszeruen szemmel lathato a jatekosok minosegenek romlasa evrol evre, a meccsek színvonala, lehet en is valtoztam, boomerkent szivesebben nezek egy ronaldo vagy ronaldinho mixet, az szamomra a fodball, nem ez a mai. Szoval ma csak a nagy rangadokat nezem meg, azt is kb fel szemmel max, csinalok sokszor parallel is mastrealmadrid95 írta:Dupla D írta:
Te milyen meccset nem szoktál nézni? Múltkor valami spanyol alsóházi meccsről írtál. Azt hittem azokat senki nem nézi.![]()
Ez nem támadás, sőt, csak meglep, hogy valakit mindenféle meccs le tud kötni.
Ket eve vagyok egyutt a baratnommel, azota par Real meccs is hatterbe kerult, persze kisebb csapatok ellen. Viszont elotte minden la liga meccset megneztem, amit adtak. Lehet mazochista vagyok, de nalunk kiskoromban ugy teltek a hetvegek, hogy edesanyam fozott mar kora reggel, hogy delre kesz legyen a szokasos husleves, rantotthus ebed, edesapammal addig kint fociztunk. Majd jottek a spanyol, olasz, nemet, angol meccsek es egesz estere odatapasztott minket a tv ele. Akarmilyen rossz meccsek voltak, fel sem tuntek, kozben szokasos txt nezesek nemet csatornakon, mert ott a golszerzoket is irta.
Egy szo, mint szaz, nekem lehet Almeria - Elche meccs is, en ugyan olyan szivesen beulok ele, mint egy Liverpool - Cityre.
Bocsi az offert, csak gondoltam elmeselem, hogy szerintem meg sokan vannak, akik szeretik a la ligat, akarmennyire legyengult.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. március 17., péntek 8:36
Dupla D írta:Te milyen meccset nem szoktál nézni? Múltkor valami spanyol alsóházi meccsről írtál. Azt hittem azokat senki nem nézi.raul 4 ever írta: Szoktam milan mecceket is nézni, legalább nem lefele lóg ki onnan. Az biztos, hogy nagyon kicsi, de legalább harapós, Asehoz képest meg értékelhető a mezőnymunkája. Ha nem jön értelmes jobbszêlső, kezdőnek kevés, egyértelmű, de nem is visszalépés. Egy James szintű fizikálisabb jh-del egyébként jó páros lehetne (mint Rodry).
Amikor játszogatott ZZ alatt, én next Modricot gondoltam bele (nyilván az már nem lesz), tetszett, meg tényleg nem gyengítene a csapaton, bár nem ő lesz jobbra a megoldás.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 17., péntek 7:42
Azt is irta, hogy a Liverpool, Real Madrid, City harmas melle megerkezhet a ManU mint Bellingham kero, es a Chelsea sincs kizarva, hogy meg ajanlatot tesz.hehetheoriginal írta: Románó megint fossa a szart latom: CONCRETE possibility![]()
Nem oszt nem szoroz
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 17., péntek 7:33
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 17., péntek 6:53
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. március 16., csütörtök 21:29
Még spanyol, hezitál rajta, hogy a marokkói válogatottat válassza, és kicsit hasonlít Marics Petire is...BlancoMark írta:Olcso, spanyol, ismeri a kozeget es kiegeszitoembernek tokeletes. Kicsit melyiteni kell a tamadosort, mert az idei variacios lehetosegek botranyosak. Kesz csoda, hogy meg versenyben vagyunk mindenhol ilyen lehetosegekkel.Berti írta:| Brahim Díaz returning to Real Madrid next season is a CONCRETE possibility. Talks w/ his representatives are underway to renew his contract. @FabrizioRomano
Szélen lassú, közepén nem tud védekezni.
10es poszt nélkül nem látom mi értelme lenne.
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. március 16., csütörtök 19:34
kivételesen egyetértekBerti írta:| Brahim Díaz returning to Real Madrid next season is a CONCRETE possibility. Talks w/ his representatives are underway to renew his contract. @FabrizioRomano
Szélen lassú, közepén nem tud védekezni.
10es poszt nélkül nem látom mi értelme lenne.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. március 16., csütörtök 19:14
Az nem hiszem, h én voltam. Spanyolból bilbaot szoktam néha nézni a Realon kívül, meg kedvelem Oyarzabalt (ezt már írtam), de a soci az eléggé periféria már. Osa játszott 1-2 éve viszonylag szórakoztató meccseket, de nem szoktam mást.Dupla D írta: Te milyen meccset nem szoktál nézni? Múltkor valami spanyol alsóházi meccsről írtál. Azt hittem azokat senki nem nézi.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 16., csütörtök 19:04
Padra okés, kezdőben már abszolút nemTjacks írta:Carvajal is mehet, sőt. Lehet hamarabb küldeném el mint lv-t.wZoLee7 írta:
Ezzel el is zavarnám Asensiot és LV-t, így legalább hely is lesz a keretben értelmesebb arcoknak, rosszabb meg nem lesz egyiknél sem
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. március 16., csütörtök 18:45
Te milyen meccset nem szoktál nézni? Múltkor valami spanyol alsóházi meccsről írtál. Azt hittem azokat senki nem nézi.raul 4 ever írta: Szoktam milan mecceket is nézni, legalább nem lefele lóg ki onnan. Az biztos, hogy nagyon kicsi, de legalább harapós, Asehoz képest meg értékelhető a mezőnymunkája. Ha nem jön értelmes jobbszêlső, kezdőnek kevés, egyértelmű, de nem is visszalépés. Egy James szintű fizikálisabb jh-del egyébként jó páros lehetne (mint Rodry).
Amikor játszogatott ZZ alatt, én next Modricot gondoltam bele (nyilván az már nem lesz), tetszett, meg tényleg nem gyengítene a csapaton, bár nem ő lesz jobbra a megoldás.
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem