Matt009 írta:Érdekes dolog az, hogy sok dologban nem értek egyet az itteni közösséggel de rendszeresen felbukkan 1-1 értelmesnek tartott tag, aki adott témában hasonlóan gondolkodik ahogy én, és még sincs leoltva, sőt el is van fogadva a véleménye. Talán az utóbbi időben túl nyersen fogalmaztam meg a véleményem, és nem figyeltem arra hogy a nagy többség lelkivilàgát ezzel ne sértsem meg.
En inkabb azt mondanam, hogy te mindenben csak a negativumot latod meg. (vagy legalabbis csak azt irod le) Talan a Bilbao elleni meccs volt az, amin az elozo hetekhez kepest jobban jatszottunk, mindannyian orultunk, hogy vegre egy jobb meccset tudhattunk magunk mogott, de te azonnal jottel, hogy a vedekezes gyenge, a kozeppalya gyenge. (de nem kell konkretan erre a meccsre gondolni, mert szamtalan ilyen alkalom volt).
A tobbiek miert nincsenek leoltva? Mert ok leirjak, hogy ez meg ez tetszett, kezd alakulni a dolog, viszont itt meg itt meg kene valtoztatni, mert valami nagyon nem mukodik.
Ezzel szemben te csak a negativumokat irod le, hogy ez se jo, az se mukodik, stb.
Egyszer ra is kerdeztem, hogy a pozitv dolgokrol miert nem irsz. Azt valaszoltad, hogy azert mert ha elotted 5-en mar leirtak, akkor nincs ertelme hogy te is megismeteld. Ertem benne a logikat, viszont nem vagyok benne biztos hogy ez a "stilus" hosszu tavon is mukodni fog. Mert jelenleg akar mikor irsz hosszabban, az elso gondolatom az, hogy vajon most mi nem tetszik Matt-nek. (es ezzel szerintem masok is igy vannak)
Khedira serulese: orulok hogy kikerul a kezdobol, mert egyszeruen nem valo oda. A seruleset viszont sajnalom, mert a jelenlegi keretben helye van, arrol nem is beszelve, hogy nyaron joval olcsobban tudnank csak eladni.
ki potolhatja? Szerintem DM fog jatszani a helyen, Iscoval a helyen szerintem nem eleg stabil a kozeppalya (habar ezt is kiprobalhatnank parszor), mig Casemiro nincs jatekban.