Egyébként izgi, hogy hova növi ki magát. De információban a madridom off topikot nem tudja helyettesíteni, az fix.

HozzászólásSzerző: nmate » 2023. március 17., péntek 15:03
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 17., péntek 14:56
en azzal szoktam irni, ha vmi study-t kell csinalni vmi projekten belül, vagy egy dokumentaciohoz bevezetest kell szerkeszteninmate írta: ChatGPT téma volt már? 4-es már elég ijesztő. Nem azt mondom, hogy holnap nem lesz munkám, de Self Development trello boardomon előre priorizáltam a Machine Learning Specialization kurzus folytatását.![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. március 17., péntek 14:52
Az egyik (illetve egyetlen) tanacsado a cegnel ezzel foglalkozik a sajat vallalkozasaban (par eve csinaljak es nagyon szepen nonek), o mondta, hogy arra a reszre is erdemes ramenni, hogy hogyan kell "jol" kerdezni az AI-tol, nagy igeny lesz ra, illetve annyira gyerekcipoben van meg ez a resz, hogy nincs konkurencia.nmate írta: ChatGPT téma volt már? 4-es már elég ijesztő. Nem azt mondom, hogy holnap nem lesz munkám, de Self Development trello boardomon előre priorizáltam a Machine Learning Specialization kurzus folytatását.![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. március 17., péntek 14:47
3.5-os verziot en mar rengeteget hasznaltam, nagyon jo tippeket meg otleteket adott tobb temaban is. Viszont a 4-est meg nem sikerutl kiprobalnom, ahogy latom ez egyelore csak azoknak elerheto, akik elofizettek.nmate írta: ChatGPT téma volt már? 4-es már elég ijesztő. Nem azt mondom, hogy holnap nem lesz munkám, de Self Development trello boardomon előre priorizáltam a Machine Learning Specialization kurzus folytatását.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. március 17., péntek 14:44
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. március 17., péntek 9:51
Viagogo-rol meg 5 eve vettem jegyet F1-re.Gonzi írta: Sziasztok,
Lett egy random utam Milánóba, és pont lesz Inter-Juve meccs vasárnap, elgondolkoztam hogy elnéznék rá. Na de persze már csak resellereken keresztül vehetnék jegyet, ezek mennyire biztonságosak? Viagogo-t nézegettem, de bármi tanácsotok, tapasztalatotok van, szívesen várom
köszi
HozzászólásSzerző: Gonzi » 2023. március 17., péntek 9:47
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 17., péntek 6:51
Egyértelmű egy csomag ovszer, aztan majd kitalaljak a szulok, hogy nekik szól e vajon, hogy tobbszor ne, vagy a gyereknek mint felelos felnott segítesz mar most_Bushido_ írta: Bizonyára többetek is volt már keresztelőn, akár csak vendégként, akár keresztszülőként. Ti mit vettetek? Mit ajánlanátok, mint jó, hasznos ajándék egy ilyen eseményre?
Az ékszeren (nyaklánc) kívül van ilyenkor jó megoldás?
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. március 17., péntek 6:20
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. március 16., csütörtök 23:36
Csatlakozok, az egyik legnagyobb hulyeseg, amit egy gyereknek venni lehet. Gatolja a fejlodesben, nem kicsit.raul 4 ever írta: Babykompot? azt nagyon ne..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. március 16., csütörtök 22:06
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. március 16., csütörtök 22:01
Egyik ismerős ma mondta, hogy gyerekülést tervez nekik - igaz van már egy, de két kocsi van, így nem kéne ide-oda pakolni, meg úgyis akarnak majd még 1 gyereket.raul 4 ever írta: Kérdezd meg mi kell.
Mi húgoméknak pénzt adtunk, de pl. a fiam könyvet kapott és szétolvastuk. Változó mi jön be. De kérdezd meg, mi kell.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. március 16., csütörtök 20:57
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. március 16., csütörtök 20:26
HozzászólásSzerző: cart » 2023. március 15., szerda 20:06
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. március 15., szerda 18:28
Pasztmek mi ez a hangulatkeltés.Realista24 írta:Kérdőjel lemaradtSüti írta:
?
1 órája jöttek hivatalos közleménnyel, abban semmi ilyen nem volt, nem is látok sehol.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 15., szerda 18:25
Kérdőjel lemaradtSüti írta:?Realista24 írta: Credit Suisse csőd![]()
1 órája jöttek hivatalos közleménnyel, abban semmi ilyen nem volt, nem is látok sehol.
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. március 15., szerda 18:25
?Realista24 írta: Credit Suisse csőd![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 15., szerda 17:48
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem