El Unico írta:2013 abszolút CR éve,nem értelek Matt. Talán Realista írta,hogy elvesztetted a fonalat,régebben jobb hsz-eket írtál,mostanában nem nagyon értelek.
Messi idén teljesen vakon volt,a Bayern ellen sehol nem volt,lealázták a katalánokat,BL-ben CR lett a gólkirály,a válogatottat a hátán cipeli,lásd ma is. Mourinho haldokló Madridjában is rúgta a gólokat,a Dortmund ellen majdnem fordítottunk,nem sok kellett volna. Tényleg 110%-ot belead,emberfeletti,amit csinál. Egyénileg ő a legjobb idén.
Persze,em ő fogja kapni,mert ott sem lesz,így odaadják Riberynek... meg szerintem Ribery tudja is,hogy ő fogja kapni,nem véletlenül nyilatkozta azt,hogy a felesége már készíti a helyet a bogyónak,még ha félig-meddig vicc is volt.
Nem vesztettem el a fonalat el unico. Csak kritikusabb vagyok, mint korábban és már nem vakít el a felszíni csillogás. Pontosan ezen dolgok miatt nem értek egyet sok fórumozóval és nem harsogom az itt betanult szlogeneket (majd jövőre; tanuló év; Khedira fos takarodjon; CR jobb, mint Messi; Benzema istencsaszar; stb) Érdekes dolog az, hogy sok dologban nem értek egyet az itteni közösséggel de rendszeresen felbukkan 1-1 értelmesnek tartott tag, aki adott témában hasonlóan gondolkodik ahogy én, és még sincs leoltva, sőt el is van fogadva a véleménye. Talán az utóbbi időben túl nyersen fogalmaztam meg a véleményem, és nem figyeltem arra hogy a nagy többség lelkivilàgát ezzel ne sértsem meg. De lásd Khedira hasznossaga és sonic véleménye, vagy pl a nyáron Ancelotti érkezésénél RMFC is leìrta, hogy nem örül neki (és még sokan mások), most meg egyedüli ember vagyok aki Ancelottit kőkeményen kritizalja, megjegyzem jogosan. Én nem csinalok semmi rosszat csak kitartok a véleményem mellett. Ugyanis engem Ancelotti továbbra sem győzött meg arról9l, hogy ide megfelelő edző, de egyre inkább bizonyítja az ellenkezőjét.
Meg vannak az olyan dolgok, hogy ne ítéljünk 2-3 meccs alapján. Iscoról 2-3 meccs után mindenki kimondta: világsztár, zseni, jobb mint Özil, hatalmas fogás. Kevesen mondták azt hogy várjuk ki a végét. Én köztük voltam. Leoltottak...