Amúgy meg ott a messi. Megkell kérdezni, hogy volt-e ilyen továbbképzésen az elmúlt 20 évben. Hamisan csaknem tanúzna egy ilyen szent ember.

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 15., szerda 1:19
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 15., szerda 1:12
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 15., szerda 1:05
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 15., szerda 0:17
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. március 15., szerda 0:17
Egyre inkább úgy látom, hogy elmaszatolják az egész ügyet, nem lesz ebből semmi konkrét büntetés. Senkinek sem érdeke a múlt bolygatása.ateeemadrid írta: De biztos ezekért az infókért fizettek euromilliókat, amit nagyjából egy google kereséssel össze lehet szedni.![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. március 15., szerda 0:15
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 15., szerda 0:10
ugye ezt senki nem harapja?soadroli írta: BREAKING: Leaked Negreira documents have been found by
@libertaddigital, confirming what Barça has been saying - that they only hired such a service to get technical reports on referees, which is a normal practice. Supporting evidence, in other words
tweet
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. március 15., szerda 0:09
Nyilván ki lett állítva dokumentum valamilyen ellenszolgáltatásról, nem nagyon értem, hogy ez mit számít az ügyben.soadroli írta: BREAKING: Leaked Negreira documents have been found by
@libertaddigital, confirming what Barça has been saying - that they only hired such a service to get technical reports on referees, which is a normal practice. Supporting evidence, in other words
tweet
HozzászólásSzerző: Joseph » 2023. március 14., kedd 23:55
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. március 14., kedd 23:24
HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. március 14., kedd 23:09
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. március 14., kedd 22:30
Gondolom nincs minden a nyilvanossag ele kiteritve. Lehet vannak meg mas konkretumok is, csak nem tudunk roluk.Ennyi vádpont lenne bizonyítékok nélkül?
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2023. március 14., kedd 22:08
Csúnya pofonba fogunk beleszaladni.Remy írta:Hernandez Hernandez and Mateu Lahoz are both candidates to referee El Clasico on Sunday.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. március 14., kedd 22:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. március 14., kedd 21:58
Hernandez Hernandez and Mateu Lahoz are both candidates to referee El Clasico on Sunday.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. március 14., kedd 20:01
Ott van a City. Amikor az uefa kerte toluk a kulonbozo dokumentumokat, nem mukodtek egyutt, nem adtak at oket. Majd jott a Football Leaks-es hacker tamadas, kikerultek a netre az emailek. Ez alapjan az uefanak egyertelmu bizonyiteka volt, hogy csaltak, megbuntettek oket 40 vagy 45 milliora es 2 evre kizartak oket a BL-bol. A City elment a CAS-hoz fellebbezni, hogy az uefa nem legalisan jutott a dokumentumokhoz (hat persze bazdmeg, mert ti nem adtatok oda) es ezert a CAS eltorolte a buntetest es kaptak egy 10 millios birsagot azert, mert korabban nem mukodtek egyutt az uefaval. A birosag szerint a City artatlan, kozben meg MINDENKI tudja, hogy csaltak, ott volt a bizonyitek kinyomtatva a kamu szponzori szerzodesekrol 200+ millio ertekben. Kb ennyit jelent "megvarni az eredmenyt"Newman írta:Elnézést, rosszul fogalmaztam, és feltételezéssel éltem, aminek nincs alapja. Ha valóban nyomoznak, akkor nincs más dolgunk, mint megvárni az eredményét.Realista24 írta:
De mi az hogy elvileg nyomozas van? Nem elvileg van nyomozas, hanem gyakorlatilag, es egyre tobb hatosag nyomoz. Nem gyanu van, hanem vad, vadirat.
Nem ertelek.
A vád mellé megvárom a közvetlen bizonyítékokat és az ítéletet is, de ez csak az én hozzáállásom, természetesen ettől még lehet bankjegyeket lobogtatni, mint a bilbaói szurkolók tették. (És marca-t olvasok angol nyelvű hírek mellett, nem nso-t.)
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. március 14., kedd 20:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 14., kedd 19:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 14., kedd 19:11
HozzászólásSzerző: Newman » 2023. március 14., kedd 18:55
Elnézést, rosszul fogalmaztam, és feltételezéssel éltem, aminek nincs alapja. Ha valóban nyomoznak, akkor nincs más dolgunk, mint megvárni az eredményét.Realista24 írta:
De mi az hogy elvileg nyomozas van? Nem elvileg van nyomozas, hanem gyakorlatilag, es egyre tobb hatosag nyomoz. Nem gyanu van, hanem vad, vadirat.
Nem ertelek.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem