?Realista24 írta: Credit Suisse csőd![]()
1 órája jöttek hivatalos közleménnyel, abban semmi ilyen nem volt, nem is látok sehol.
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. március 15., szerda 18:25
?Realista24 írta: Credit Suisse csőd![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 15., szerda 17:48
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 14., kedd 13:02
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. március 14., kedd 12:18
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. március 14., kedd 12:10
Inkább fogalmazzunk úgy, hogy a Normaflore egy olyan PR duma, mint a többmintegyklub lamázia, aztán nagyobb a füstje mint a lángja. Infektológiai vizsgálatok kimutatták a hatékonyságát, sőt, 1-2 nappal elnyújtva a hasmenést.nmate írta:Nekem - mint laikusnak - a gasztroenterlógusom úgy magyarázta, hogy mire odaérne, ahol hatnia kellene, addigra nem marad belőle semmi.Morta írta:
Életemben nem vettem még normafloret ezekszerint helyesen.
De szabad tudni miért?
HozzászólásSzerző: Morta » 2023. március 14., kedd 12:01
Ah értem, köszi.nmate írta:Nekem - mint laikusnak - a gasztroenterlógusom úgy magyarázta, hogy mire odaérne, ahol hatnia kellene, addigra nem marad belőle semmi.Morta írta:
Életemben nem vettem még normafloret ezekszerint helyesen.
De szabad tudni miért?
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. március 14., kedd 11:56
Nekem - mint laikusnak - a gasztroenterlógusom úgy magyarázta, hogy mire odaérne, ahol hatnia kellene, addigra nem marad belőle semmi.Morta írta:Életemben nem vettem még normafloret ezekszerint helyesen.Nika91127 írta:
Normaflore-t sose vegyél!
De szabad tudni miért?
HozzászólásSzerző: Morta » 2023. március 14., kedd 11:51
Életemben nem vettem még normafloret ezekszerint helyesen.Nika91127 írta:
Normaflore-t sose vegyél!
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. március 14., kedd 11:35
Normaflore-t sose vegyél!Yazid írta: Elég kínos témával jövok de nyugtassatok meg. Jart mas így már?
Tegnap delutan ettem vmit itthon, csülökre gondolok, vmi baja lehetett nem tudom mi, utanna egyre szarabbul lettem aztán egesz este hasmenés, hanyas 2x de mint a ordogüzőbe olyan szinten, nekem még ilyen nem volt. Persze egész ejszaka aludni se tudtam, reggel elaludtam kicsi mar jobb, de remelem ez mar csak jobb lesz?!
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. március 14., kedd 11:12
HozzászólásSzerző: füst » 2023. március 14., kedd 11:01
Vagy a csülök megmihálylott mielőtt megetted, vagy fosol a holnapi meccs miatt. De sztem továbbjutunk. Komoly választ meg majd a doki ad.Yazid írta: Elég kínos témával jövok de nyugtassatok meg. Jart mas így már?
Tegnap delutan ettem vmit itthon, csülökre gondolok, vmi baja lehetett nem tudom mi, utanna egyre szarabbul lettem aztán egesz este hasmenés, hanyas 2x de mint a ordogüzőbe olyan szinten, nekem még ilyen nem volt. Persze egész ejszaka aludni se tudtam, reggel elaludtam kicsi mar jobb, de remelem ez mar csak jobb lesz?!
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 14., kedd 10:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 14., kedd 10:11
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 14., kedd 10:06
Ezt is csak onnan tudod, hogy mindig te tartod a hajam, hogy ne logjon bele a budibaRealista24 írta:Mi kinos ebben? hehenek meg zironak mindennapos a sarki gyros utan egy ilyen etelmergezes/gyomorrontas gyanu. De majd a doki megmondja.Yazid írta: Elég kínos témával jövok de nyugtassatok meg. Jart mas így már?
Tegnap delutan ettem vmit itthon, csülökre gondolok, vmi baja lehetett nem tudom mi, utanna egyre szarabbul lettem aztán egesz este hasmenés, hanyas 2x de mint a ordogüzőbe olyan szinten, nekem még ilyen nem volt. Persze egész ejszaka aludni se tudtam, reggel elaludtam kicsi mar jobb, de remelem ez mar csak jobb lesz?!![]()
HozzászólásSzerző: jack95hun » 2023. március 14., kedd 9:55
HozzászólásSzerző: Marky » 2023. március 14., kedd 8:04
Igyal sok folyadekot, keruld a nehezen emesztheto es fuszeres eteleket es jobban leszel.Yazid írta: Elég kínos témával jövok de nyugtassatok meg. Jart mas így már?
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. március 14., kedd 8:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 14., kedd 7:46
Mi kinos ebben? hehenek meg zironak mindennapos a sarki gyros utan egy ilyen etelmergezes/gyomorrontas gyanu. De majd a doki megmondja.Yazid írta: Elég kínos témával jövok de nyugtassatok meg. Jart mas így már?
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. március 14., kedd 7:16
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem