Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Re: Kommentáld a híreket
Hát, remélem Cr-el nem csinálnak semmit, meg Modriccal, a többiért nem lenne AKKORA kár, mert pótólhatók.
De én, végigimádkozom mind a 4-5 napot, hogy ne legyen több sérülés.
Kíváncsi vok nagyon, hogy mit fognak játszani nélküle.
De én, végigimádkozom mind a 4-5 napot, hogy ne legyen több sérülés.
Kíváncsi vok nagyon, hogy mit fognak játszani nélküle.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
En inkabb azt mondanam, hogy te mindenben csak a negativumot latod meg. (vagy legalabbis csak azt irod le) Talan a Bilbao elleni meccs volt az, amin az elozo hetekhez kepest jobban jatszottunk, mindannyian orultunk, hogy vegre egy jobb meccset tudhattunk magunk mogott, de te azonnal jottel, hogy a vedekezes gyenge, a kozeppalya gyenge. (de nem kell konkretan erre a meccsre gondolni, mert szamtalan ilyen alkalom volt).Matt009 írta:Érdekes dolog az, hogy sok dologban nem értek egyet az itteni közösséggel de rendszeresen felbukkan 1-1 értelmesnek tartott tag, aki adott témában hasonlóan gondolkodik ahogy én, és még sincs leoltva, sőt el is van fogadva a véleménye. Talán az utóbbi időben túl nyersen fogalmaztam meg a véleményem, és nem figyeltem arra hogy a nagy többség lelkivilàgát ezzel ne sértsem meg.
A tobbiek miert nincsenek leoltva? Mert ok leirjak, hogy ez meg ez tetszett, kezd alakulni a dolog, viszont itt meg itt meg kene valtoztatni, mert valami nagyon nem mukodik.
Ezzel szemben te csak a negativumokat irod le, hogy ez se jo, az se mukodik, stb.
Egyszer ra is kerdeztem, hogy a pozitv dolgokrol miert nem irsz. Azt valaszoltad, hogy azert mert ha elotted 5-en mar leirtak, akkor nincs ertelme hogy te is megismeteld. Ertem benne a logikat, viszont nem vagyok benne biztos hogy ez a "stilus" hosszu tavon is mukodni fog. Mert jelenleg akar mikor irsz hosszabban, az elso gondolatom az, hogy vajon most mi nem tetszik Matt-nek. (es ezzel szerintem masok is igy vannak)
Khedira serulese: orulok hogy kikerul a kezdobol, mert egyszeruen nem valo oda. A seruleset viszont sajnalom, mert a jelenlegi keretben helye van, arrol nem is beszelve, hogy nyaron joval olcsobban tudnank csak eladni.
ki potolhatja? Szerintem DM fog jatszani a helyen, Iscoval a helyen szerintem nem eleg stabil a kozeppalya (habar ezt is kiprobalhatnank parszor), mig Casemiro nincs jatekban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2013. november 16., szombat 12:05-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ti most olyan valakiről beszéltek akit Pep elég sokat padoztatott a kezdetekbe, és utánna is. Amùgy bírom a tagot, de az aranylabda erős neki is és Riberynek is...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Köszönöm a kioktatást,magaslóról mint mindig,(lassan kezdem únni),de természetesen nem vagyok teljesen annyira elvetemütl hülye,(bármennyire is mi vagyunk az vicsorgó vérpistik,akik birkamód szajkózzuk amit a többség,amit olyan szépen le tetszett írni a minap),hogy ne tudnám,a foci nem csak csak gólokból áll...A futball nem gólokból áll. Arra játsszák, de a gól és ezen keresztül a csapat érdeme, aminek a vkp ugyanúgy fontos eleme, mint a csatár. Schweini btb-ben ugyanolyan kiváló teljesítményt nyújtott, mint CR vagy Messi csatárposzton. Az, hogy mi látványos azt egy ilyen díjnál nem szabad nézni.
Most ha valakibek az tetszik,hogy svajnstajger az 57. labdaszerzését mutatja be,úgy hogy meg csak nem is liheg,legyen.De én szórakozni akarok a meccsen,nem unatkozni.A német kpás valóban nélkülözhetetlen,tökélyre fejlesztwtte amit tud,de egy deka kreativitás sincs benne.Megtanulta a leckét szinjelesre azt annyi.Ronaldo,Messi,és még egy pár játékos valóban játszik.Míg svájni meg csak egyszerűen dolgozik.
Khedirat sajnálom,egy ilyen sérülés nem vicc,nem hiszem hogy épeszű sportszerető ember örülne neki hogy így szállt ki egy időre.Arra viszont mostmár tényleg kiváncsi vagyok,Casemiro megkapja e a kehetőséget...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
Na így nem kell érte 40 millát várni... Nagyon nagyon kiváncsi leszek mit talál ki az öregGabo írta:Vége Sami Khedira szezonjának. A Real Madrid és a német válogatott középpályása keresztszalag-szakadást szenvedett jobb térdében az Olaszország elleni mérkőzésen.

- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
Vége Sami Khedira szezonjának. A Real Madrid és a német válogatott középpályása keresztszalag-szakadást szenvedett jobb térdében az Olaszország elleni mérkőzésen.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
No offense, tényleg nem azért mondom, nem egyszer még egyet is értek az írásaiddal, de a különbség annyi, hogy te ha kell, ha nem, minden témában ontod magadból a negatívnál negatívabb, demoralizálóbbnál demoralizálóbb hozzászólásokat. És ezt agyba-főbe, 0-24ben nagyjából. Ezek után ne csodáld, hogy sokaknak elege van abból. És ahogy megfigyeltem legtöbbször (persze ilyenre is van példa) nem azért oltanak, amit mondasz, hanem hogy hogyan, és hányszor. Én így gondolom. És sokszor nekem is sok már olvasnom ezeket, akkor is, ha többször egyet is értek vele.Matt009 írta:Előre is bocsi a következő bunkóságomért, de meg kell kérdeznem: Hol vannak a sonicot oltó emberek? Mert kb én ugyanezeket a dolgokat fogalmazom meg mikor Khedirat védem, de engem kismillióan leoltanak és lehülyéznek.
Jó látni, hogy azért nem vagyok egyedül a véleményemmel....
Amúgy jobbulást Khedirának. Bár nem kedvelem, de sérülést senkinek sem kívánnék, ne ez legyen az ára.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nem vesztettem el a fonalat el unico. Csak kritikusabb vagyok, mint korábban és már nem vakít el a felszíni csillogás. Pontosan ezen dolgok miatt nem értek egyet sok fórumozóval és nem harsogom az itt betanult szlogeneket (majd jövőre; tanuló év; Khedira fos takarodjon; CR jobb, mint Messi; Benzema istencsaszar; stb) Érdekes dolog az, hogy sok dologban nem értek egyet az itteni közösséggel de rendszeresen felbukkan 1-1 értelmesnek tartott tag, aki adott témában hasonlóan gondolkodik ahogy én, és még sincs leoltva, sőt el is van fogadva a véleménye. Talán az utóbbi időben túl nyersen fogalmaztam meg a véleményem, és nem figyeltem arra hogy a nagy többség lelkivilàgát ezzel ne sértsem meg. De lásd Khedira hasznossaga és sonic véleménye, vagy pl a nyáron Ancelotti érkezésénél RMFC is leìrta, hogy nem örül neki (és még sokan mások), most meg egyedüli ember vagyok aki Ancelottit kőkeményen kritizalja, megjegyzem jogosan. Én nem csinalok semmi rosszat csak kitartok a véleményem mellett. Ugyanis engem Ancelotti továbbra sem győzött meg arról9l, hogy ide megfelelő edző, de egyre inkább bizonyítja az ellenkezőjét.El Unico írta:2013 abszolút CR éve,nem értelek Matt. Talán Realista írta,hogy elvesztetted a fonalat,régebben jobb hsz-eket írtál,mostanában nem nagyon értelek.
Messi idén teljesen vakon volt,a Bayern ellen sehol nem volt,lealázták a katalánokat,BL-ben CR lett a gólkirály,a válogatottat a hátán cipeli,lásd ma is. Mourinho haldokló Madridjában is rúgta a gólokat,a Dortmund ellen majdnem fordítottunk,nem sok kellett volna. Tényleg 110%-ot belead,emberfeletti,amit csinál. Egyénileg ő a legjobb idén.
Persze,em ő fogja kapni,mert ott sem lesz,így odaadják Riberynek... meg szerintem Ribery tudja is,hogy ő fogja kapni,nem véletlenül nyilatkozta azt,hogy a felesége már készíti a helyet a bogyónak,még ha félig-meddig vicc is volt.
Meg vannak az olyan dolgok, hogy ne ítéljünk 2-3 meccs alapján. Iscoról 2-3 meccs után mindenki kimondta: világsztár, zseni, jobb mint Özil, hatalmas fogás. Kevesen mondták azt hogy várjuk ki a végét. Én köztük voltam. Leoltottak...
A nemetek megerositettek, elülső keresztszalag-szakadás...a szezonjanak vege.

A videó alapján ha 6 hónap, akkor térdszalag szakadás. Az eléggé szopó dolog...6 hónap?? Ez most komoly?? Jézus, milyen sérülést szedett össze?
Gündogan speciel nem játszott még a BL-ben ebben a szezonban...Minek jöjjenek a télen,ha nem játszhatnak a BL-ben?
-
Az AS szerint elülső keresztszalag-szakadása van a jobb térdében és kb 6 hónap pihi, abban bíznak hogy a VB-re felépül.
Kíváncsi vagyok Casemiro kap e így lehetőséget, vagy télen igazolunk valakit.
Kíváncsi vagyok Casemiro kap e így lehetőséget, vagy télen igazolunk valakit.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
jelenleg a KP nem tud Khedira nélkül játszani.sajnos ez a helyzet. ekkora sérülést nem kívántam volna khedirának de 1 hónapos kieséssel már jól feltudtuk volna mérni hogy kell-e oda khedira. most 6 hónapunk van rá. casemirot nagyon gyorsan felpörgetni. igaz február végéig egetrengetően nagy meccsünk már nem lesz úgyhogy ezt casemiroval együtt le kell hozni!!! van tiszta 3 hónap amíg felkészülhetünk a nagyobb meccsekre casemiroval. vagy igazolunk valami rombolót.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Előre is bocsi a következő bunkóságomért, de meg kell kérdeznem: Hol vannak a sonicot oltó emberek? Mert kb én ugyanezeket a dolgokat fogalmazom meg mikor Khedirat védem, de engem kismillióan leoltanak és lehülyéznek.sonic írta:Erdekes kerdes amugy hogy kit tennenk be helyette a kezdobe Modric es Xabi melle. Iscoval szerintem sokat veszitene a kp a stabilitasbol es egyensulybol, Illara nagyon sulytalan, es amugy is inkabb Xabi alternativajakent lehet ra gondolni, Casemiro meg... na o egy nagy relytej. Nincs rutinja, es valoszinuleg nem veletlen hogy Ancelotti meg csak lehetoseget sem nagyon ad neki.
Volt mar egy ilyen nem is olyan regen, hogy Khedira leserult, mindenki oromtancot jart, aztan olyan fosh volt a kozeppalyank hogy csak pislogtam.
A masik nagy csapas meg az hogy ha komoly a serules, es kidol hosszu idore, akkor azok a csapatok akik eddig erdeklodtek, majd elkezdenek masfele nezelodni.
Jó látni, hogy azért nem vagyok egyedül a véleményemmel....
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A többség azért szidta, mert sokszor rossz teljesítménnyel is kezdett. Az a baj, hogy most még cserének sem állhat be. Most jön ki az, hogy Carlo elfelejtette Casemirot beépíteni egy kicsit...Ha Khedira hosszú időre kiesik, akkor Casemiro kell a keretbe, mert nem játszhatnak állandóan ugyan azok, tavaszra elfogynak.
Minek jöjjenek a télen,ha nem játszhatnak a BL-ben?Előny: Ha nem jön be, esetleg egy Ramirest, Gündogant (nem hiszem, hogy télen jönne) be lehetne szerezni már télen
Nagy szívás lesz ebből szerintem.
Divat volt itt szidni állandóan,de majd most kiderülnek a dolgok.

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
6 hónap
Előny: Nem kell Khedirát nézni, és, ha összejön az Alonso/illara-Modric(btb)-Isco 3-as, ami sztem be fog jönni, mert nagy erősítés lenne a középpályás támadásban, igaz a védekezés nem lenne annyira stabil, de ezt sok gyakorlás stabilizálni lehet.
Hátrány: Ha nem jön be az elöbb emliített hármas, és nagyon instabil lesz a kp.
Előny: Ha nem jön be, esetleg egy Ramirest, Gündogant (nem hiszem, hogy télen jönne) be lehetne szerezni már télen

Előny: Nem kell Khedirát nézni, és, ha összejön az Alonso/illara-Modric(btb)-Isco 3-as, ami sztem be fog jönni, mert nagy erősítés lenne a középpályás támadásban, igaz a védekezés nem lenne annyira stabil, de ezt sok gyakorlás stabilizálni lehet.
Hátrány: Ha nem jön be az elöbb emliített hármas, és nagyon instabil lesz a kp.
Előny: Ha nem jön be, esetleg egy Ramirest, Gündogant (nem hiszem, hogy télen jönne) be lehetne szerezni már télen

Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Össz. = -20M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
6 hónap?? Ez most komoly?? Jézus, milyen sérülést szedett össze?
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Nem tudom mennyire fedi a valóságot, de azt olvasom, hogy előreláthatólag 6 hónapra off Khedirának. De várjuk meg a hivatalos infókat inkább.
#happyshitting
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Erdekes kerdes amugy hogy kit tennenk be helyette a kezdobe Modric es Xabi melle. Iscoval szerintem sokat veszitene a kp a stabilitasbol es egyensulybol, Illara nagyon sulytalan, es amugy is inkabb Xabi alternativajakent lehet ra gondolni, Casemiro meg... na o egy nagy relytej. Nincs rutinja, es valoszinuleg nem veletlen hogy Ancelotti meg csak lehetoseget sem nagyon ad neki.
Volt mar egy ilyen nem is olyan regen, hogy Khedira leserult, mindenki oromtancot jart, aztan olyan fosh volt a kozeppalyank hogy csak pislogtam.
A masik nagy csapas meg az hogy ha komoly a serules, es kidol hosszu idore, akkor azok a csapatok akik eddig erdeklodtek, majd elkezdenek masfele nezelodni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
Szerintem mindenki tisztában van azzal mire fel írtam, hogy mindenki döntse el... Amennyiben lesérült lehet nézni a kezdő 11-et nélküle, amiért eleve sokan imátkozunk napi szinten, és levonni amit lelehet... Az érem másik része, hogy ezt nem sérülés miatt kéne megtudnunk...