Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!van egy csavar benne, ami nagyon tetszett, ha az nincs pontozni se lehetne, olyan rossz volt
így olyan jószívű 3 pont kijár neki a 10ből
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 18., szombat 14:37
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. március 18., szombat 14:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. március 17., péntek 23:19
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. március 17., péntek 23:01
Biztos ilyen szemmel nezzuk majd 30 ev mulva a feketeparducot meg a hangyaembert meg az aquamant.nzooli93 írta: Hát igen. Brutal,hogy repül az idő. Lassan Dicaprio és Brad Pitt is öregemberek lesznek![]()
Én nekem gyerekként Stallone meg Swarczi filmek volt a mindenem, mikor kicsit beértem érettségi idején,akkor Al Pacino meg De Niro filmekért voltam odáig. Mostanában különböző streameken pótlom a 80-as,90-es évek filmjeit. Brutal azért mennyire sok jó hangulatú filmet tudtak csinálni.
Pont ma néztem a Pscyhot is. Régebben láttam már, de brutál, hogy mennyire hangulatos a mai napig.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. március 17., péntek 22:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. március 17., péntek 22:33
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. március 17., péntek 22:28
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. március 17., péntek 22:04
+ ez...hehetheoriginal írta: Lance reddick rip
(john wick, the wire es meg sok mas)
Sam Neill says he has been undergoing treatment for Stage 3 blood cancer. The cancer is now in remission.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 17., péntek 22:02
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. március 16., csütörtök 17:26
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2023. március 16., csütörtök 17:24
HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. március 16., csütörtök 17:09

HozzászólásSzerző: nmate » 2023. március 16., csütörtök 16:32
HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. március 14., kedd 22:58

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. március 14., kedd 12:43
HozzászólásSzerző: Fieldvik » 2023. március 14., kedd 12:38
Nekem van egy kislányom, szóval az Under pressure résznél eltört a mécses. De egyébként nagyon tetszett, a színészek is nagyon jók. Nem hiszem, hogy mindenkinek tetszene, de azért lányos apukáknak erősen ajánlom.Faust írta: Az Aftersunt latta mar valaki?
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. március 14., kedd 12:03
Jól van, de Wakanda Foreverért az egy oszkár is pont eggyel több, mint amennyit adni kelleneP. Krisz írta:Angela Bassett volt a legnagyobb esélyesnek kikiáltva, Ő meg el is hitte, a reakciója ahhoz volt hasonló mint amikor Keaton helyett megkapta Eddie Redmayne.Leginkább ez sokkolt a 7 oszkárból, tényleg nem volt jobb egy filmben sem, mint Jamie Lee Curtis 25 perce a vásznon, amiből 10 perc kaszkadőr volt igazából?
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. március 14., kedd 11:36
Az mondjuk egy budos nagy rablas volt.P. Krisz írta:Angela Bassett volt a legnagyobb esélyesnek kikiáltva, Ő meg el is hitte, a reakciója ahhoz volt hasonló mint amikor Keaton helyett megkapta Eddie Redmayne.Leginkább ez sokkolt a 7 oszkárból, tényleg nem volt jobb egy filmben sem, mint Jamie Lee Curtis 25 perce a vásznon, amiből 10 perc kaszkadőr volt igazából?
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2023. március 14., kedd 11:30
Angela Bassett volt a legnagyobb esélyesnek kikiáltva, Ő meg el is hitte, a reakciója ahhoz volt hasonló mint amikor Keaton helyett megkapta Eddie Redmayne.Leginkább ez sokkolt a 7 oszkárból, tényleg nem volt jobb egy filmben sem, mint Jamie Lee Curtis 25 perce a vásznon, amiből 10 perc kaszkadőr volt igazából?
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. március 14., kedd 9:31
Másnapos gondolatok: az egész egy Ip Man & Rick and Morty egyveleg igazából.nmate írta: Amúgy nem volt rossz, nagyon kreatív szülemény lett.
De.
7 Oscar hatalmas túlzás, Banshees of Inisherin pl. semmit nem kapott, ahhoz főleg!)
Baromi hosszú, feleslegesen elnyújtott film, csak hogy belekerüljön minden ami kipattant az agyukbôl.
Leginkább ez sokkolt a 7 oszkárból, tényleg nem volt jobb egy filmben sem, mint Jamie Lee Curtis 25 perce a vásznon, amiből 10 perc kaszkadőr volt igazából?lordgabi írta: Legjobb női mellékszereplő: Jamie Lee Curtis – Minden, mindenhol, mindenkor
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem