Tudod, hogy ez nem igaz. Eleve idén rettenetesen ellenünk fújnak a nagyobb meccseken, tizit már akkor sem kapunk, ha valaki elkezd kézilabdázni a 11-esen belül, vagy eltörik a sípcsontunk, a BL egy vicckategória volt.ferni írta:Garantálom, hogy ezt a kezezést a másik térfél közepén, utána még 2-3 passzal egyetlen másik csapat meccsén se vették volna észre. Katalánok meccsén meg a fűszàlak állását is figyelik, hátha a csúnya gonosz ellenfél csúnyán taposta le.tomi_b írta: Szerintem sima kéz, tök mindegy hanyadik embernél, helyes, hogy visszafújták.
A probléma nem ez, hanem az, hogy következetlen bíráskodás miatt ez hol gól, hol nem gól.
Minden gólnál visszanézik a támadásépítés során a kezezést, és mindenhol vissza is fújják. Ha valahol valaha nem veszik észre, akkor az a hiba. Ha itt nem vették volna őszre, hiba lett volna, és kész.
Egy véleményt olvastam itt, ami legalább jogalap lett volna arra, hogy ne vegyék el a gólt, a "videó alapján nem eldönthető", de ebben az esetben annyira tiszta az a kéz találat, hogy egyáltalán nem releváns szerintem.
Mázli? Igen. Jogosan elvett gól? Igen.