vicces, de ahogy egyre kopaszodott, ugy lett egyre gyengebb, miota volt hajbeultetese, egyre jobb.sebydani írta: Ter Stegen jól nyomja amióta van haja
lehet csak veletlen egybeeses, de lehet, hogy ez a kis plusz onbizalom ennyit jelent.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. március 13., hétfő 9:12
vicces, de ahogy egyre kopaszodott, ugy lett egyre gyengebb, miota volt hajbeultetese, egyre jobb.sebydani írta: Ter Stegen jól nyomja amióta van haja
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. március 13., hétfő 9:03
ez mindig így van. általában ha a barsza játszik, akkor hol gól, ha mi, akkor hol nem gól.tomi_b írta: Szerintem sima kéz, tök mindegy hanyadik embernél, helyes, hogy visszafújták.
A probléma nem ez, hanem az, hogy következetlen bíráskodás miatt ez hol gól, hol nem gól.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 13., hétfő 8:58
Garantálom, hogy ezt a kezezést a másik térfél közepén, utána még 2-3 passzal egyetlen másik csapat meccsén se vették volna észre. Katalánok meccsén meg a fűszàlak állását is figyelik, hátha a csúnya gonosz ellenfél csúnyán taposta le.tomi_b írta: Szerintem sima kéz, tök mindegy hanyadik embernél, helyes, hogy visszafújták.
A probléma nem ez, hanem az, hogy következetlen bíráskodás miatt ez hol gól, hol nem gól.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 13., hétfő 8:10
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. március 13., hétfő 7:24
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. március 13., hétfő 3:54
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. március 13., hétfő 3:45
Nekem az az indokom, hogy ebből a videoból nem lehet pontosan megállapítani, hogy mi történt, ezért ilyenkor nem kell belenyúlni a meccsbe. Ráadásul a kezezős szabály arra vonatkozik, ha a gólszerző maga kezezik a gól előtt, vagy a gólpassz adására kerül sor kézzel. Itt meg a labda még egy másik bilbaoi játékoshoz került, aki aligha vitahatóan lábbal adta a tényleges gólpasszt. Akárhányszor nézed meg ezt a videot, pontosan senki nem tudja megmondani, hogy kinek a melyik testrészéről kinek a melyik testrészére pattant a labda, csak találgatunk, az meg kevés ahhoz, hogy kétséget kizáróan megállapítható legyen a szabálytalanság, ami a feltétele a VAR alkalmazásának.lettherightonein92 írta: Engem érdekelne egy elvakultságmentes indoklás arról, miért nem volt szabálytalan a Bilbao gólja.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 13., hétfő 2:25
HozzászólásSzerző: lettherightonein92 » 2023. március 13., hétfő 1:39
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 13., hétfő 1:18
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 13., hétfő 0:55
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. március 13., hétfő 0:28
HozzászólásSzerző: flori » 2023. március 12., vasárnap 23:49
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. március 12., vasárnap 23:44
A legszomorúbb az egészben, hogy kulcsjátékosaik hiányában és ennek a ténynek a fényében is elvertek minket másfél hete. Meg januárban a döntőben is.flori írta: Szerencsére mérföldekre van ez a csapat a régi barcától, szóval nagyon nem aggódok.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. március 12., vasárnap 23:29
HozzászólásSzerző: flori » 2023. március 12., vasárnap 23:18
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. március 12., vasárnap 23:09
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 12., vasárnap 23:08
Tökmindegy mivolt nemvolt egyértelmű azsem, hogy dejong ért e utoljára bele.illgner írta:Szerintem ez inkább váll volt, mint kéz, de lehet hogy rossz a látásom.dzsi91 írta: Ez a visszafújt gól azért már a kínos kategória volt.
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. március 12., vasárnap 23:06
Szerintem ez inkább váll volt, mint kéz, de lehet hogy rossz a látásom.dzsi91 írta: Ez a visszafújt gól azért már a kínos kategória volt.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 12., vasárnap 23:04
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem