KAG írta:
Amúgy a BL-be is tuti bele tudtak nyúlni valahogy.
Nem 1-2 olyan eset volt, ahol konkrétan tovább lettek tolva.
A BL-ben ti sem panaszkodhattok kétes ítélet tekintetében.
Meg lehet kérdezni akármelyik más csapat szurkolóit. Külső szemmel mi is azt éreztük ezeken a meccseken mint ti a Liga meccseken. A YouTube-on ezekből a kétes ítéletéből legalább annyi videó van mint a Barcáról. Aztán hogy ez szimplán csak tévedés volt vagy akármi azt nem tudjuk. Nem akarok itt belemenni, mert ti biztos másképp látjátok csak szimplán azt mondom amiket akkor éreztem mikor a meccseket néztem élőben.
Ha a nyomozás során kiderül, hogy érdemben befolyásolták a meccsek végeredményét akkor ki kell zárni őket a legutolsó ligáig. Hátha lesz egy teljes megtisztulás mint pl. a Rangers-nél. Én már vagy 20 éve velük szimpatizálok de ezektől az ügyektől kezd hányigemerem lenni.
Elszomorító, hogy milyen vezetők kerültek az elmúlt 15-20 évben a csapat élére. De erről a mezei szurkoló mit tehet? Itt egyesek még a Barca szurkolókat is mindjárt börtönbe zárnák. A kedvencem az amikor valaki azt írta, hogy az egész fiatalsága tönkre ment, mert kiderült ez az egész ügy.
Nem értem, hogy egyesekből hogy tud ilyen indulatokat kiváltani egy tőlünk több ezer km-re történő ügy.
Sajnos ilyen ügyek voltak és lesznek az élet minden területén. Ma a Barca, holnap akár a Real. Hány ilyen mutyira nem derült eddig fény akármelyik csapat történelmében és hányra nem fog. Ne legyünk naivak, minden nagy csapatnál biztos lehetne kapni valamit a 100 éves történelmük során. Legyen az Bayern, MU, Milan vagy ne adj Isten a Real.
A rosszakat el kell ítélni hogy egy nagy klasszikust idézzek. S ha ez a Barca kell legyen akkor őket. De félek, hogy megússzuk valahogy s akkor megy minden tovább. Ezt nem szeretném. A becsület mindennél fontosabb.