Én ahogy írtam is nekem kajak hányingerem lett mikor 5 percnél előjött ez a kezezés, másnap meg kinevezték Kupa döntőre ezt a bírót, utána meg még rosszabb lett a sztori… Busquets két sárgával nem lett kiállítva a bíró által… Jutalmul ő vezette a kövi Spanyol Szuperkupa döntőt….
Aludtam rá egyet és nem lett jobb a dolog…. Gusztustalan az egész.
És ezeket mi láttuk végig az elmúlt 15-20 évben bassza meg, hogy konkrétan csalnak, de senki nem hitte el igazàn, még mi se, hiába írtuk folyamat és utólag full egyértelmű a dolog…
De bazmeg, kispöcs koromtól nézem rajongva a spanyol focit, és ha igazak a vádak, hogy ennyi éven keresztül keverték a szmötyit, akkor kb. az általam látottak 90%-a, egy manipulált szar volt. Ezt senki nem adja vissza, és nem is lehet.
Ugyanezt érzem…
És ez ebben a kibaszott szomorú.
Biztos véletlen, hogy ez alatt az időszak alatt nyertünk 6 bajnokságot és 5 BL-t… Had ne mondjam melyiket a nehezebb megnyerni….

Nekünk mint kiderült a bajnokságot kb

Máshol ha nyernek egy darab BLt már korszakos történelmi csapatról beszélnek a saját történelmükben, mi meg ebből nyertünk majdnem annyit mint bajnokságot
Eddig azt sem gondoltak sokan hogy ügy lesz belőle. Mert elévült
Biztos van erre valami szabály, hogy ettől az elévülési időtől eltekintsenek, főleg hogy egyértelműen emiatt lett megszavazva az egész. Persze csak ha komolyabban bele mennének az ügybe.
Mesében nincs ilyen hogy bűnös vagy, hozol egy elévülési időt emiatt és az érvényben maradjon