Ez engem nem vigasztal, leszarom Romaniath3x0r írta: nmate, ha a magyar vezetesi kultura utan megismerned a romant, rajonnel, hogy meg viszonylag jol alltok.

HozzászólásSzerző: nmate » 2023. március 11., szombat 22:32
Ez engem nem vigasztal, leszarom Romaniath3x0r írta: nmate, ha a magyar vezetesi kultura utan megismerned a romant, rajonnel, hogy meg viszonylag jol alltok.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. március 11., szombat 22:15
Tesom most volt egy honapot munka ugyben Del-Koreaban, Seongnamban (ez Szoul mellett egy 950 ezres varos). Pont azt meselte, hogy par motoros futaron kivul mennyire nyugodtan vezetnek az emberek, nem masznak be eled, nem gondoljak, hogy sargan meg epp hogy atferek. Buszmegalloban sorba allnak, de meg a lift elott is ket oldalt allnak meg es megvarjak, hogy eloszor kozepen kilepj. Egy dolog nem tetszett neki, hogy sok kollegaja reggel 8-tol este 9-10ig is dolgozott.nmate írta: Ott kisebb szélnèl is rossz, nagyon átfúj azon a szakaszon. Most meg nagy porvihar volt.
Ja ezt leszámítva amúgy faszkivan a magyarországi közlekedés"kultúrával". Órákon át tudnám fikázni mennyi baj van itthon mentalitással.
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. március 11., szombat 21:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 11., szombat 20:44
Jogos, de ez csak neked túl sok az óvatosságból, mert agresszív magyar vagyhehetheoriginal írta:Nem tudom en falra maszok mennyire tul - marmar balesetveszelyesen tulovatosak, es olyan geci lassan es/vagy ostoban vezetnek , hogy sirhatnekom van. Nyilvan altalanositas.Realista24 írta: Bécsben imadok közlekedni. Meg egész Ausztriában is. Nagyon elégedett vagyok az ottani közlekedési kultúrával.
Nyilván amíg hehe meg Remy meg nem jelenik.
Mo-n meg mindenki fernandoalonso masodik eljovetelenek hiszi magat, csak sokszor tudas nincs mogotte.
A ketto kozt kene megtalalni egy jo kozeputat.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 11., szombat 20:39
Nem tudom en falra maszok mennyire tul - marmar balesetveszelyesen tulovatosak, es olyan geci lassan es/vagy ostoban vezetnek , hogy sirhatnekom van. Nyilvan altalanositas.Realista24 írta: Bécsben imadok közlekedni. Meg egész Ausztriában is. Nagyon elégedett vagyok az ottani közlekedési kultúrával.
Nyilván amíg hehe meg Remy meg nem jelenik.
HozzászólásSzerző: node » 2023. március 11., szombat 20:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 11., szombat 20:02
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. március 11., szombat 20:00
errol amugy lehetne beszelni, engem speciel erdekelne.Ja ezt leszámítva amúgy faszkivan a magyarországi közlekedés"kultúrával". Órákon át tudnám fikázni mennyi baj van itthon mentalitással.
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. március 11., szombat 19:18
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. március 11., szombat 18:31
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. március 11., szombat 18:20
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. március 11., szombat 18:19
HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. március 11., szombat 17:38
ottani tűzoltó kollégákat se irígylemNika91127 írta: Mennyire jó, hogy ma nem dolgozom...tuti kapunk belőle.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 11., szombat 17:29
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. március 11., szombat 17:26
Mennyire jó, hogy ma nem dolgozom...tuti kapunk belőle.'shutterisland írta: jonnek szembe a videok facebookon, valami irtozatos tomegbaleset volt az m1-esen, atyaeg.![]()
gondolom lehozzak kozben majd a hirportalok is.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. március 11., szombat 17:16
Utalj egy ezrest ès legyen túlfizetésed. Nekem biztos nem érné meg baszakodni hogy 73 vagy 96 forintot kellM1Ö írta: Segítsetek már légyszi, mert hülyét kapok!Iparűzési adónál a pótléknál kemény 43 forint elmaradásom van. De nem fizettem még be, így minden nappal nő. Hol a fenébe tudom kiszámolni, hogy mennyivel nőtt eddig és akkor végülis mennyit kell utaljak?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. március 11., szombat 16:46
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. március 11., szombat 8:25
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. március 9., csütörtök 11:08
Én is rendeltem melegítőt innen, ami szopás volt hogy rájött egész nagy összegű vám (nem emlékszem pontosan mennyi), mivel UK-ből küldik.Dupla D írta:Korábban nézegettem. Megbízható?Realista24 írta:
Classic football shirts oldalt nézted már?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 9., csütörtök 10:54
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem