OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
A helyszín és a képek alapján a tömegbaleset előtt nem sokkal haladtunk el a helyszínen. Egy ukrán rendszámú Q7-es Audi állt törött hátsó résszel a leállósávban, mögötte a kamionnal, ami belement. Rendőr még nem érkezett meg. Olyan mennyiségű port kavart a szél, h a látótávolság nem volt több 5-10 méternél (a közvetlenül előttünk araszoló autót csak akkor láttuk, amikor felgyulladt a féklámpája). Sokszázezer km-t vezettem már, ilyen élményem még nem volt. 200 méterrel később teljesen tiszta volt már a levegő.
Viszont ha tényleg ez a baleset volt az előzmény, akkor ez egy óriási hiba a rendőrség/autópálya-felügyelet részéről, mert azonnal le kellett volna zárni azt a szakaszt. Nem túlzok, max 10 méterre lehetett látni, és így is szinte csak foltokat.
Viszont ha tényleg ez a baleset volt az előzmény, akkor ez egy óriási hiba a rendőrség/autópálya-felügyelet részéről, mert azonnal le kellett volna zárni azt a szakaszt. Nem túlzok, max 10 méterre lehetett látni, és így is szinte csak foltokat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bécsben imadok közlekedni. Meg egész Ausztriában is. Nagyon elégedett vagyok az ottani közlekedési kultúrával.
Nyilván amíg hehe meg Remy meg nem jelenik.
Nyilván amíg hehe meg Remy meg nem jelenik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
most mar eleg sok video es kep jon ki a roncsokrol, szinte hihetetlen, hogy "csak" ennyi a sulyos es eletveszelyes serult ahhoz kepest, hogy mi tortent ott es mennyi lehetne, ha autonkent kb 2 utast feltetelezunk atlagosan.
egyik csaladi ismeros viszonylag kozel ragadt be a masik oldalt, azt irta, mintha valami katasztrofa filmet forgattak volna.
felnott korom nagy reszet nem otthon eltem, igy nem vagyok kepben, hogyan alakulnak ezek a "trendek", igy, hogy egyre tobb auto van az utakon es volan moge kerult egy ujabb felgeneracio azota.
itt angliaban ami pl londonban megy, az valami felelmetes.
tuzon-vizen at, mintha nem lenne holnap.
de nekem becs is fura volt, ott gyalogos turistakent nekem is meg asszonynak is az volt a benyomasa, hogy gyorsulasi versenyeket rendeznek meg a kis utcakban is, asszem' dhl-es furgon ugy rongyolt fel a jardara elottunk 20 meterrel, hogy vitt mindent, senkinek arca nem rezzent.
egyik csaladi ismeros viszonylag kozel ragadt be a masik oldalt, azt irta, mintha valami katasztrofa filmet forgattak volna.
errol amugy lehetne beszelni, engem speciel erdekelne.Ja ezt leszámítva amúgy faszkivan a magyarországi közlekedés"kultúrával". Órákon át tudnám fikázni mennyi baj van itthon mentalitással.
felnott korom nagy reszet nem otthon eltem, igy nem vagyok kepben, hogyan alakulnak ezek a "trendek", igy, hogy egyre tobb auto van az utakon es volan moge kerult egy ujabb felgeneracio azota.
itt angliaban ami pl londonban megy, az valami felelmetes.
tuzon-vizen at, mintha nem lenne holnap.
de nekem becs is fura volt, ott gyalogos turistakent nekem is meg asszonynak is az volt a benyomasa, hogy gyorsulasi versenyeket rendeznek meg a kis utcakban is, asszem' dhl-es furgon ugy rongyolt fel a jardara elottunk 20 meterrel, hogy vitt mindent, senkinek arca nem rezzent.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ott kisebb szélnèl is rossz, nagyon átfúj azon a szakaszon. Most meg nagy porvihar volt.
Ja ezt leszámítva amúgy faszkivan a magyarországi közlekedés"kultúrával". Órákon át tudnám fikázni mennyi baj van itthon mentalitással.
Ja ezt leszámítva amúgy faszkivan a magyarországi közlekedés"kultúrával". Órákon át tudnám fikázni mennyi baj van itthon mentalitással.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
A legrosszabb helyen történt meg. A kivezető szakasz az M1-esen a legforgalmasabb szerintem az országban, gyakorlatilag mindegyik napon - a nappali órákban - hatalmas forgalmi teher alatt áll. Ha ott történik valami, sajnos nem két kocsi lesz benne az érintett. Ez viszont nagyon eldurvult most.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- 'shutterisland
legfrisebb adat, hogy 40+ jarmu karambolozott es abbol 6 kamion.
36 serult de egyelore mindenki eletben van.
azert a kepek sokkoloak, ekkora tomegbaleset nem surun van otthon.
36 serult de egyelore mindenki eletben van.
azert a kepek sokkoloak, ekkora tomegbaleset nem surun van otthon.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Kivancsi vagyok, a 70nel araszolo ukranok, a 170nel csapato parndorfvasarlo magyar, vagy a direkt legszarabb pillanatban belso savba behuzodo elozni akaro roman treleres okozta-e.
Esetleg egy bealvo buszsofőr.
Esetleg egy bealvo buszsofőr.
thereisonly1ronaldo
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Mennyire jó, hogy ma nem dolgozom...tuti kapunk belőle.'shutterisland írta: jonnek szembe a videok facebookon, valami irtozatos tomegbaleset volt az m1-esen, atyaeg.![]()
gondolom lehozzak kozben majd a hirportalok is.
Utalj egy ezrest ès legyen túlfizetésed. Nekem biztos nem érné meg baszakodni hogy 73 vagy 96 forintot kellM1Ö írta: Segítsetek már légyszi, mert hülyét kapok!Iparűzési adónál a pótléknál kemény 43 forint elmaradásom van. De nem fizettem még be, így minden nappal nő. Hol a fenébe tudom kiszámolni, hogy mennyivel nőtt eddig és akkor végülis mennyit kell utaljak?

- 'shutterisland
jonnek szembe a videok facebookon, valami irtozatos tomegbaleset volt az m1-esen, atyaeg.

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Segítsetek már légyszi, mert hülyét kapok!
Iparűzési adónál a pótléknál kemény 43 forint elmaradásom van. De nem fizettem még be, így minden nappal nő. Hol a fenébe tudom kiszámolni, hogy mennyivel nőtt eddig és akkor végülis mennyit kell utaljak?

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én is rendeltem melegítőt innen, ami szopás volt hogy rájött egész nagy összegű vám (nem emlékszem pontosan mennyi), mivel UK-ből küldik.Dupla D írta:Korábban nézegettem. Megbízható?Realista24 írta:
Classic football shirts oldalt nézted már?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
vegre rendes tema
aki tud eredeti joseantonioreyes madrid mezt ne habozzon szolni

aki tud eredeti joseantonioreyes madrid mezt ne habozzon szolni

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
karácsonyra rendeltem Maradonás karácsonyi pulcsit, meg 2 haveromnak R9-et, teljesen rendben volt, gyors szálíltást kértem, pár nap alatt meg is érkezettDupla D írta:Korábban nézegettem. Megbízható?Realista24 írta:

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En mindig Lyonos Karim mezt akartam onnan rendelni, de altalaban nem volt, amikor igen, akkor horror aron.
Igy vegul ebayrol rantottam be egy gyonyoruseget.
Igy vegul ebayrol rantottam be egy gyonyoruseget.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Köszi, utánajárok.Realista24 írta:Nekem egy baratom rendelt onnan tobbszor is, nagy mezgyujto. De olvasgass rola reviewkat, nekem nincs szemelyes tapasztalatom veluk.Dupla D írta:
Korábban nézegettem. Megbízható?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem egy baratom rendelt onnan tobbszor is, nagy mezgyujto. De olvasgass rola reviewkat, nekem nincs szemelyes tapasztalatom veluk.Dupla D írta:Korábban nézegettem. Megbízható?Realista24 írta:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Korábban nézegettem. Megbízható?Realista24 írta:Classic football shirts oldalt nézted már?Dupla D írta: Köszi az infókat. Én rá vagyok gyógyulva a 90-es évek végi Teka mezünkre, olyat majd szeretnék szerezni Gutisban magamnak, de ezek után nem biztos, hogy olyan bátor leszek bármilyen hasonló vintage mezeket áruló oldalon.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.