Többet kene írnodetele írta: Csak két cím a korrekt ns mai cím lapjáról:
"Foci vb 2022: Benzema visszaszólt Deschamps-nak"
"Spanyolország: Aday Benítez vallomása az ötvenezer eurós csalásról..."
barca????![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 11., szombat 13:58
Többet kene írnodetele írta: Csak két cím a korrekt ns mai cím lapjáról:
"Foci vb 2022: Benzema visszaszólt Deschamps-nak"
"Spanyolország: Aday Benítez vallomása az ötvenezer eurós csalásról..."
barca????![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. március 11., szombat 13:55
Egy spanyol biro fizetese akkoriban evi 160 ezer euro volt + meccsenkent 3500. Ezt par eve 50%-al megemeltek, jelenleg 250 ezer a fix + meccsenkent 6000-6500 (a partjelzoknel ez 70 ezer fix + 3000/meccs, a VAR szobaban uloknek 85 ezer fix + 3500/meccs) Azt nem tudom, hogy ez netto vagy brutto, amiket olvastam, onnan nem derult ki egyertelmuen. Viszont a spanyol birok a legjobban keresok az osszes top bajnoksag kozul. (hisz a minoseget meg kell fizetniBlancoMark írta:Ezt nyilvan nem ugy kell elkepzelni, hogy minden birot sikerult megvenni ezert az osszes itelet a Barcanak kedvezett, hanem aki megkornyekezheto es befolyasolhato volt azt bizonyos eszkozokkel ($$$) meggyoztek vagy mostak az agyat, hogy a Barcanak kell kedveznie..Vagy a Betis elleni meg nem adott gól,ami majd egy méterrel áthaladt a vonalon,és a bíró meg a "partjelző nem látta.
HozzászólásSzerző: etele » 2023. március 11., szombat 13:54
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. március 11., szombat 13:27
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. március 11., szombat 13:21
Arról nem tehetünk hogy derül kifele mindenféle csalás.Faust írta: Fasza csavok lennenk, ha ezt az elso helyrol mondanank, igy csak sumak geciseg mintha barcasok lennenk.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 11., szombat 13:15
Igen nagyon dúrva, hogy most 4 év után vezetik a bajnokságotFaust írta: Fasza csavok lennenk, ha ezt az elso helyrol mondanank, igy csak sumak geciseg mintha barcasok lennenk.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. március 11., szombat 13:14
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 11., szombat 13:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 11., szombat 13:08
Mínuszok, ne törődj velewhitemadrid írta:Amikor en kb. 3-4 hete ezt leírtam csak még lehet szarazabban jól le lettem mínuszolva.Realista24 írta: Most már ide nekünk meg a többi karosultnak mindent, kupakat, díjakat, mindent. Nekik meg irány a negyedosztaly.
Ez már túlmegy minden határon.![]()
Remélem a következő az lesz, hogy Messirol is kiderul hogy jó pár aranylabdaja bunda volt.
Messi vs Sneijder
Messi vs Lewa
Ez a kettő ami már akkor is sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy kb mire...
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2023. március 11., szombat 13:07
Amikor en kb. 3-4 hete ezt leírtam csak még lehet szarazabban jól le lettem mínuszolva.Realista24 írta: Most már ide nekünk meg a többi karosultnak mindent, kupakat, díjakat, mindent. Nekik meg irány a negyedosztaly.
Ez már túlmegy minden határon.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 11., szombat 13:02
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 11., szombat 12:44
Olyanok mint amikor a cigány leszúr valakit az aluljáróban aztán jön a duma,hogy rasszista volt az áldozat meg önvédelem volt. Nincs olyan verzió, hogy ők ne sírnának ha ment a szekér azért köpködtek ha nem ment azért. Mostmár húzzuk le őket a wc-n aztán francozzanak meg perez tábornokozzanak nem bánom.etele írta: Évek óta csak olvasgatok a fórumon,de ez a történet már nagyon kiveri a biztosítékot nálam.
Évek óta megy a hazugsággyár "Nemzeti" sport meg TV támogatással, hogy micsoda faxa klub a barca, na most meg megy a nagy közös kussolás meg a félrebeszélés.
A szurkolók meg, akik nagyon helyeselték a Juventus büntetését most próbálják elkenni az egészet lásd csala szövegeit.
Az a baj ha ez miatt kizárják őket ,vagy pont levonással bukják a bajnokságot média segítséggel fogják teleköpködni a nyilvánosságot ,hogy őket mekkora méltánytalanság érte.![]()
HozzászólásSzerző: etele » 2023. március 11., szombat 12:39
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 11., szombat 12:20
Majd lehet nyomatni, hogy perez miatt kerültek a negyedosztálybaRealista24 írta: Real Madrid OFFICIAL statement says that Florentino Pérez has urgently summoned the board of directors tomorrow to decide the actions appropriate after Barça’s accusations of corruption & their relationship with Negreira.
Végre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 11., szombat 12:17
HozzászólásSzerző: Professore » 2023. március 11., szombat 12:16
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 11., szombat 12:13
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. március 11., szombat 12:05
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. március 11., szombat 11:49
Ember, szerinted ez mekkora arcvesztes az egesz orszagnak es a Liganak es megis ENNEK ELLENERE az ugyeszseg elinditotta az ugyet megvesztegetes gyanuja miatt. Nem gondolhatod realisan hogy nincsenek MINDEN KETSEGET KIZARO bizonyitekaik a csalasrol. Ok is pontosan tudjak, hogy az egesz Liga mehet a levesbe ha a Barcat kizarjak, de NINCS MAS VALASZTASUK. Nem szamit, hogy hogyan probalta vagy probalhatta Negreira befolyasolni a jatekvezetoket, maga a szandek is buncselekmeny es ellene megy mindennek amirol ez a sport szol. Tanacsadasra 7.4 millio, ja. Meg tanacsadasasi premium.csala írta: Én úgy tudom hogy Negreira alelnök(szóvalvolt főnöke) és nem ő jelölte ki a meccsekre a játékvezetőket,hanem a spanyol szövetség.Még mindig nem értem hogy kivitelezték a bíróküldést a barsza javára ha eleve Negreirának erre nem volt ráhatása.Vagy akkor Negreira meg lefizette a spanyol szövetséget a barszától kapott pénzből?Köszönöm Realista,bíztam benned.Nyílván ha nem egy oldalról nézi az ember a dolgokat akkor az itt nem álja meg a helyét,és úgy érzi magát mint a szerencsétlen túrázók az Appaleche hegységben mikor találkoztak azzal a belterjes családdal a halálos kitérőben.Nyílván kifog derülni mi történt,és ha bűnösök akkor mehetnek a sülyesztőbe,de ha valaki elfogulatlanul véleményt mond az ügyről,nem kéne betámadni.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 11., szombat 11:43
Volt egy idő amikor a barsza nagyon szép storyt húzott hazugságok köré. unicef szponzornélküli mez, kineveljük az aranylabdásokat, olcsó neymar drága bale. Az nem lefizetés volt szimplán hazugság amik aztán az évek során lemorzsolódtak a klubról. Persze azóta ti már 80szor letöröltétek a nyálat a homlokotokról de mi azért emlékszünk.Sebestyen írta: Úgy néz ki az egész világsajtót is lefizették Messiék és Laportáék.
Még az is lehet, hogy Messi egy gyík ember és ő írányítja az egész háttérhatalmat.![]()
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem