Cristiano Ronaldo
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo - 7
szerintem azért mert az egész papír alapon megy még mindig, és 1 hónap ameddig beérnek a papírok a világ minden tájáról.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Most nézem, hogy január 13-án (???) lesz a gála. Akkor pedig ezerszer inkább érvényes a kérdésem: mi a pék ...-ának kellett megtartani a szavazást másfél hónappal az értékelési időszak vége előtt? Nevetségesek. Ne mondja nekem senki, hogy 2013-ban (2014-ben pláne) ne lehetne technikailag megoldani két hét alatt a szavazást.Milyen értelmezhető mentségük van erre?
Pont ezért háborgok, hogy magyarázat nélkül lecsalnak 1,5 hónapot abból az időszakból, amikor látványosan megeszi reggelire a vetélytársait és végképp a maga javára billenthetné a mérleg nyelvét.
Hol mondtam én ennek ellent, nem értelek.PEEtör írta:Na nem mintha a 2013-as évben nem ő lett volna a legjobb, magasan.Ahogyan játszott a meccseken, és nem is csak kiscsapatok ellen vitézkedve.

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Harcolok. a borosüveg elleb

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A "nem tévedszet" nem így irják.....csak szólok,hogy tisztább legyen a kép.
volt ott hangerő apám.
mutasd meg ki vagy....ne hagyd magad.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- istimester
- rex madridistae
Nlem tévedz

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Stefán,szerintem Te vagy tele anyaggal....mégpedig nem kölyökpezsgőről beszélek.

- istimester
- rex madridistae
Ne igyá Rajmi

A tipszmix legyen veletek drága feleim!!!!

A tipszmix legyen veletek drága feleim!!!!
-
Soha nem voltam Ronaldo fan,mindig messit tartottam a jobbnak(meg a barcát is jobbnak a madridnál az elmúlt években- bár sokak szerint sz>r elvakult vagyok,igaz a bizonyitékok ellentmondanak ennek a blődségnek),szóval....időn ronaldo a jobb,ez tény. Ezt nem lehet vitatni sem.
Riberyvel semmi bajom,és a BM is sikeres volt,és ribery a jók közé sorolandó,de ronaldo közelébe se ért mint tudás, konzekvens hatékonyság és eredmény-hozás.
Riberyvel semmi bajom,és a BM is sikeres volt,és ribery a jók közé sorolandó,de ronaldo közelébe se ért mint tudás, konzekvens hatékonyság és eredmény-hozás.
Na nem mintha a 2013-as évben nem ő lett volna a legjobb, magasan.Gascoigne írta:Az aranylabdát a 2013-as naptári évben mutatott teljesítményre ítélik oda. Akkor meg miért tartják a szavazást november közepén? Ugyanaz az ökörség, mint a vébé legjobbjának megválasztása a döntő előtt. Föl nem foghatom.Csabi írta:beállította a legjobb kalendáriumi évét. 63 gólnál tart. még 9 meccsen játszhat maximum.
aranylabdát a sebhelyesarcú franciának.
A gálára viszont szerintem el kellene mennie. Emelt fővel, méltósággal, úriemberként a sok kisstílű utálójával nyugodtan szembenézve, aztán lesz, ami lesz. Ilyen ellenszélben csak annyit ér el a távolmaradásával, hogy a média hisztis picsának állítja be.

Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
100%-ban megértem,hogy miért nem akar elmenni a gálára, de akkor is butaságnak tartom...Ne hagyjon magán támadási felülelet, menjen el nevessen ki mindenkit, aztán távozzon emelt fővel.De egyébként az a véleményem ,ha már most véget ért a szavazás, a FIFA vagy valaki úgyis szól majd neki, hogy hé ember gyere mert tiéd a bogyó, szóval ha mégis úgydönt hogy elmegy én valószínűnek fogom tartani ,hogy kapott egy fülest fentről,hogy azért mégis csak megérné elmenni.(mert FIFÁék olyat nemfognak csinálni,hogy odaadják valakinek aki nem jelenik meg a díjátadón, az azért elég cink lenne nekik...akkor inkább oda adják az aranylábú franciának)
Persze ez már összeesküvés elmélet, a FIFA nem bontja fel Januárig a szavazatokat, és amúgy is a világ legbecsületesebb szervezete.
ui.: az lenne a zseniális, ha CR nem menne el, de megkapná a bogyót, és a mostanában úgyis nagyon ráérő Khedira menne el és helyette venné át...lenne egy pár avatar ahogy khedira az aranylasztival pózol...
Persze ez már összeesküvés elmélet, a FIFA nem bontja fel Januárig a szavazatokat, és amúgy is a világ legbecsületesebb szervezete.

ui.: az lenne a zseniális, ha CR nem menne el, de megkapná a bogyót, és a mostanában úgyis nagyon ráérő Khedira menne el és helyette venné át...lenne egy pár avatar ahogy khedira az aranylasztival pózol...

- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
paff! de azért a díjátadóra nem megy CR... a profizmus modellje“Ha nem Cristiano nyeri az Aranylabdát, akkor ülősztrájkba kezdek Reggiolóban (Ancelotti szülővárosa). Senki más nem érdemli meg jobban a díjat, mint ő. Ő a profizmus modellje.

Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
remélem hogy igaz hogy nem megy el. remélem azt nyilatkozza hogy azért kell távolmaradni a gáláról mert edzésen van jelenés. na az lenne a legnagyobb.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nem fog elmenni az átadóra, és majd mindenki azt fogja mondani, hogy mennyire tiszteletlen ez és így nem kaphatja meg...csak azt sokan elfelejtik ki volt kivel tiszteletlen
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
nem baj, akkor ezt majd a következő aranylabdánál számítják be...

Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mert látták CR formáját és ha így folytatja januárra nemtudnak már mit kitalálni ,hogy miért ne kapja.Gascoigne írta:Az aranylabdát a 2013-as naptári évben mutatott teljesítményre ítélik oda. Akkor meg miért tartják a szavazást november közepén? Ugyanaz az ökörség, mint a vébé legjobbjának megválasztása a döntő előtt. Föl nem foghatom.Csabi írta:beállította a legjobb kalendáriumi évét. 63 gólnál tart. még 9 meccsen játszhat maximum.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Vállalom... Ember vagyok. Amùgy félve írta mert ùgy rémlik Mendieta spanyol, de nem ugrott be Pauleta neve... Köszi

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Az aranylabdát a 2013-as naptári évben mutatott teljesítményre ítélik oda. Akkor meg miért tartják a szavazást november közepén? Ugyanaz az ökörség, mint a vébé legjobbjának megválasztása a döntő előtt. Föl nem foghatom.Csabi írta:beállította a legjobb kalendáriumi évét. 63 gólnál tart. még 9 meccsen játszhat maximum.
A gálára viszont szerintem el kellene mennie. Emelt fővel, méltósággal, úriemberként a sok kisstílű utálójával nyugodtan szembenézve, aztán lesz, ami lesz. Ilyen ellenszélben csak annyit ér el a távolmaradásával, hogy a média hisztis picsának állítja be.
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
Gyorsan javítsd ki Pauletara, mert szétszednek.