Olyan seggel mar megelsz az instan 6-8 evig gond nelkul.Realista24 írta: Jó de Adriano hatalmas nagy cula volt, ha akkorára nőne, patent lenne. Inkább egy Hulkot nézek ki belőle egyelőre![]()

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. március 9., csütörtök 22:18
Olyan seggel mar megelsz az instan 6-8 evig gond nelkul.Realista24 írta: Jó de Adriano hatalmas nagy cula volt, ha akkorára nőne, patent lenne. Inkább egy Hulkot nézek ki belőle egyelőre![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. március 9., csütörtök 22:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 9., csütörtök 22:15
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. március 9., csütörtök 22:04
Balbunkó voltam.Realista24 írta:Te sem fociztal mi?raul 4 ever írta: Jajj, ne legyünk már ilyen szoci nyugdíjasok![]()
Hogy gyógyítsa a gólinséget? Gyakoroljon üres kapura, vagy mi? Nem értek a küzdősportokhoz (se), de nem pont ilyeneket fejleszt, mint koncentráció, összpontosítás, alázat? Nem 120 kilóra gyúrja épp magát, hogy úgy forduljon, mint egy markológép, vagy parkourozik. Csak valami mást csinál.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. március 9., csütörtök 21:59
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. március 9., csütörtök 21:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 9., csütörtök 21:56
Te sem fociztal mi?raul 4 ever írta: Jajj, ne legyünk már ilyen szoci nyugdíjasok![]()
Hogy gyógyítsa a gólinséget? Gyakoroljon üres kapura, vagy mi? Nem értek a küzdősportokhoz (se), de nem pont ilyeneket fejleszt, mint koncentráció, összpontosítás, alázat? Nem 120 kilóra gyúrja épp magát, hogy úgy forduljon, mint egy markológép, vagy parkourozik. Csak valami mást csinál.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 9., csütörtök 21:55
Láttad a fizikukat gondolom.Kercsó írta:van benne potenciál, de engem se fogott meg eddig. az a 35+millió zavar a legjobban. ne legyen egy újabb Reinierhehetheoriginal írta: jo nyilvan viccelek félig.
a pályán kell megmutatni, de én abbol amit lattam tole, nem esek hasra, hogy mekkora korszakos csatárzsenit fogtunk má megin...
nem váltott sportágat, ez csupán kiegészítő edzés. nem gond, ha pakolnak rá izmot is.Realista24 írta: 16 eves, golt nem bir rugni tizeniksz meccsen. Foglalkozna azzal, ha ennyi ideje van.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. március 9., csütörtök 21:47
van benne potenciál, de engem se fogott meg eddig. az a 35+millió zavar a legjobban. ne legyen egy újabb Reinierhehetheoriginal írta: jo nyilvan viccelek félig.
a pályán kell megmutatni, de én abbol amit lattam tole, nem esek hasra, hogy mekkora korszakos csatárzsenit fogtunk má megin...
nem váltott sportágat, ez csupán kiegészítő edzés. nem gond, ha pakolnak rá izmot is.Realista24 írta: 16 eves, golt nem bir rugni tizeniksz meccsen. Foglalkozna azzal, ha ennyi ideje van.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. március 9., csütörtök 21:44
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. március 9., csütörtök 21:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 9., csütörtök 21:39
Én nem arról beszéltem amit írsz. Hanem van bőven mit fejlesztenie 16 évesen.lestat írta:Realista24 írta: 16 eves, golt nem bir rugni tizeniksz meccsen. Foglalkozna azzal, ha ennyi ideje van.
16 èves.
Mutass már egy olyan játèkost akinek konstans jó teljesitmenye van minden meccsen ennyi idösen.
Nekem egy edzöm egyszer azt mondta egèszen 22-23 èves korig nem meglepö a hullámzó teljesítmèny.
Viszont ha utána sem tud hètröl hètre egy bizonyos szintet hozni onnantòl…
Szerintem adjunk neki egykis idöt.![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. március 9., csütörtök 21:38
Realista24 írta: 16 eves, golt nem bir rugni tizeniksz meccsen. Foglalkozna azzal, ha ennyi ideje van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 9., csütörtök 21:33
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. március 9., csütörtök 21:31
+1Kercsó írta: ezt most túltoljátok. egyik legjobb kondi edzés. amíg nem őt pülik, addig ez csak előnyére van
az más kérdés, hogy mostanában nem igazán hallani, hogy a pályán is bizonyítana. sokszor cserélik le, gólokat se lő... ezekre is edzhetne többet
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 9., csütörtök 21:29
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. március 9., csütörtök 21:26
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 9., csütörtök 21:20
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 9., csütörtök 21:06
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. március 9., csütörtök 20:45
valamit csinálnia kell 25 éves korában is, amikorra már tönkrement a futballkarrierjeRealista24 írta: https://twitter.com/madridsports_/statu ... sxT-_X3liw
Endrick…nem vagyok biztos benne hogy ezt kellene neki csinálnia.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem