Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Felix Zwayer lesz a spori a Pool ellen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Ezt a hogyan legyél a világ legnagyobb és legsikeresebb csapata kurzuson. Na pázseta írta:Ezt a Zomborisanyi vagy a Bánkidodó kurzuson tanították?Faust írta: Bennuk azt latom, ami egyebkent rank is jellemzo, legalabbis a BL-ben: barkit elvernek 20 perc alatt, ha felszivjak magukat. Csak nincsenek akkora rovidzarlataik, mint nekunk.

halálomig madridista leszek
zseta
Úgy látszik neked feltűnési viszketegséged van, hogy muszáj írnod erre a fórumra, már nem is tudni hányadik accounttal, hiába basznak ki újra és újra. sajnállak.

Ezt a Zomborisanyi vagy a Bánkidodó kurzuson tanították?Faust írta: Bennuk azt latom, ami egyebkent rank is jellemzo, legalabbis a BL-ben: barkit elvernek 20 perc alatt, ha felszivjak magukat. Csak nincsenek akkora rovidzarlataik, mint nekunk.
-
- Kedvenc játékosaid: Mindenki, aki megdöglik a pályán a címerért
hidegrázós

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez most nem volt jó példa, mert tegnap ő és Davies is nagyot játszott, de Upamecano is beton volt, ahogy Stanisic is.kecsu10 írta: Tegnapi meccsen megkockáztatom, hogy Messi volt a leggyengébb. Embertelen lassúság, forgolódás, iszonyatosan nagy fék volt. Persze Verratti is, ugye az első gólt róla kapták. De voltak olyan PSG játékosok, akik harapták a labdát, egy részüket nem ismerem, nem szoktam őket nézni, engem ezek a "sztárocskák" nem hoznak lázba. Amúgy a Bayern se jó annyira, egy jó Benzi pont az ilyen helyzetekben szokott villogni. Nem szabad magunkat leírni, ezek a játékosok nem fognak már bajnokságra pörögni, de a BL az más. Ramos viszont még 40 évesen is kétszer nyeli le keresztbe az ilyen Deligt féléket, tegnap is figyeltem, még most is egy másik szint a többiekhez képest. Sajnálom, hogy ő is és CR is elmentek inkább bohóckodni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Valid. Ket gol szerzoje is PSG-s volt.illgner írta:Gnabry mikor játszott a PSG-ben?Realista24 írta: https://twitter.com/Scream__10/status/1 ... 73538?s=20
A kecskes
Lehet azért (is) ideges mert mind a két golt korábbi PSG játékos lőtte.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Gnabry mikor játszott a PSG-ben?Realista24 írta: https://twitter.com/Scream__10/status/1 ... 73538?s=20
A kecskes
Lehet azért (is) ideges mert mind a két golt korábbi PSG játékos lőtte.

Valamit csöpögtethetnél ide nekünk....Csabi írta: a tegnapi müntyen - katarfc meccs után most jutottam fel twitterre. hát baszki aranybánya az egész.![]()
![]()

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a tegnapi müntyen - katarfc meccs után most jutottam fel twitterre. hát baszki aranybánya az egész.

- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Bayernék meg azzal, hogy csak Gvárdiólá miatt kaptak ki, mert ő kókler volt, (ami igaz). Erre mondom én, hogy de azután is volt egy pár bukta meg CR gála, de az már mindegy nekik.dzsi91 írta:Én emlékszek barszáék akkor is telefosták az internetet,hogy inkább kapjanak ki minthogy catenaccioval rúgjanak 4-et münchenben.kecsu10 írta: Most így visszagondolva, szerintem a legnagyobb győzelmünk az elmúlt években az volt amikor négyet rúgtunk az Allianzban. Nem csodálom, hogy féltek Ronaldotol, ezek felfoghatatlan teljesítmények voltak. Persze az nem volt hájpolva, nem volt korszakos csapat, ellenben a Liverpool-City-Psg már mind az. Én meg csak nevetek és élvezem azt, amit a csapatunk adott már nekünk, mindegy mi lesz idén.![]()
Védelmükre tartották magukat ehhez és inkább kiszoptak 8-2re meg 3-0ákra minthogy olyan focival nyerjenek![]()

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem kellRealista24 írta:Ha ez igy lesz, moderator lehetsz helyettemhehetheoriginal írta:
majd szegyelld el magad, mikor hazi duplaval a dontoben felemeljuk a 15.-et![]()

Mar igy is kibaszott kurvanagy kiraly vagyok

thereisonly1ronaldo
- nzooli93
Ennél a párharcnal nyilatkozta Pep,hogy legalabb a labda naluk volt többet?dzsi91 írta:Én emlékszek barszáék akkor is telefosták az internetet,hogy inkább kapjanak ki minthogy catenaccioval rúgjanak 4-et münchenben.kecsu10 írta: Most így visszagondolva, szerintem a legnagyobb győzelmünk az elmúlt években az volt amikor négyet rúgtunk az Allianzban. Nem csodálom, hogy féltek Ronaldotol, ezek felfoghatatlan teljesítmények voltak. Persze az nem volt hájpolva, nem volt korszakos csapat, ellenben a Liverpool-City-Psg már mind az. Én meg csak nevetek és élvezem azt, amit a csapatunk adott már nekünk, mindegy mi lesz idén.![]()
Védelmükre tartották magukat ehhez és inkább kiszoptak 8-2re meg 3-0ákra minthogy olyan focival nyerjenek![]()

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én emlékszek barszáék akkor is telefosták az internetet,hogy inkább kapjanak ki minthogy catenaccioval rúgjanak 4-et münchenben.kecsu10 írta: Most így visszagondolva, szerintem a legnagyobb győzelmünk az elmúlt években az volt amikor négyet rúgtunk az Allianzban. Nem csodálom, hogy féltek Ronaldotol, ezek felfoghatatlan teljesítmények voltak. Persze az nem volt hájpolva, nem volt korszakos csapat, ellenben a Liverpool-City-Psg már mind az. Én meg csak nevetek és élvezem azt, amit a csapatunk adott már nekünk, mindegy mi lesz idén.![]()
Védelmükre tartották magukat ehhez és inkább kiszoptak 8-2re meg 3-0ákra minthogy olyan focival nyerjenek

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Most így visszagondolva, szerintem a legnagyobb győzelmünk az elmúlt években az volt amikor négyet rúgtunk az Allianzban. Nem csodálom, hogy féltek Ronaldotol, ezek felfoghatatlan teljesítmények voltak. Persze az nem volt hájpolva, nem volt korszakos csapat, ellenben a Liverpool-City-Psg már mind az. Én meg csak nevetek és élvezem azt, amit a csapatunk adott már nekünk, mindegy mi lesz idén.

Es mennyivel tobb meccsen sikerult kevesebb golt osszehoznia a magusunknak?

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Akkor nincs is több kérdés.Asensionak mehet a nagy szerződés bappé meg kukaRealista24 írta: Champions League play-off goals since Mbappe moved to PSG:
• Marco Asensio - 7
• Kylian Mbappe - 9

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Champions League play-off goals since Mbappe moved to PSG:
• Marco Asensio - 7
• Kylian Mbappe - 9
• Marco Asensio - 7
• Kylian Mbappe - 9
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mindkét gólt Verattiról kapták. De Ligt pedig kurva jó játékos lett a Bayernben, az olasz kaland kapufa volt, nagyon gyenge teljesítménye volt ott, de idén bőven TOP3 középső védő.kecsu10 írta: Tegnapi meccsen megkockáztatom, hogy Messi volt a leggyengébb. Embertelen lassúság, forgolódás, iszonyatosan nagy fék volt. Persze Verratti is, ugye az első gólt róla kapták. De voltak olyan PSG játékosok, akik harapták a labdát, egy részüket nem ismerem, nem szoktam őket nézni, engem ezek a "sztárocskák" nem hoznak lázba. Amúgy a Bayern se jó annyira, egy jó Benzi pont az ilyen helyzetekben szokott villogni. Nem szabad magunkat leírni, ezek a játékosok nem fognak már bajnokságra pörögni, de a BL az más. Ramos viszont még 40 évesen is kétszer nyeli le keresztbe az ilyen Deligt féléket, tegnap is figyeltem, még most is egy másik szint a többiekhez képest. Sajnálom, hogy ő is és CR is elmentek inkább bohóckodni.