aki tud eredeti joseantonioreyes madrid mezt ne habozzon szolni

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 9., csütörtök 10:54
HozzászólásSzerző: realfan » 2023. március 9., csütörtök 10:05
karácsonyra rendeltem Maradonás karácsonyi pulcsit, meg 2 haveromnak R9-et, teljesen rendben volt, gyors szálíltást kértem, pár nap alatt meg is érkezettDupla D írta:Korábban nézegettem. Megbízható?Realista24 írta:
Classic football shirts oldalt nézted már?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 9., csütörtök 9:36
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. március 9., csütörtök 9:34
Köszi, utánajárok.Realista24 írta:Nekem egy baratom rendelt onnan tobbszor is, nagy mezgyujto. De olvasgass rola reviewkat, nekem nincs szemelyes tapasztalatom veluk.Dupla D írta:
Korábban nézegettem. Megbízható?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 9., csütörtök 9:32
Nekem egy baratom rendelt onnan tobbszor is, nagy mezgyujto. De olvasgass rola reviewkat, nekem nincs szemelyes tapasztalatom veluk.Dupla D írta:Korábban nézegettem. Megbízható?Realista24 írta:
Classic football shirts oldalt nézted már?
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. március 9., csütörtök 9:30
Korábban nézegettem. Megbízható?Realista24 írta:Classic football shirts oldalt nézted már?Dupla D írta: Köszi az infókat. Én rá vagyok gyógyulva a 90-es évek végi Teka mezünkre, olyat majd szeretnék szerezni Gutisban magamnak, de ezek után nem biztos, hogy olyan bátor leszek bármilyen hasonló vintage mezeket áruló oldalon.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 9., csütörtök 8:55
Classic football shirts oldalt nézted már?Dupla D írta: Köszi az infókat. Én rá vagyok gyógyulva a 90-es évek végi Teka mezünkre, olyat majd szeretnék szerezni Gutisban magamnak, de ezek után nem biztos, hogy olyan bátor leszek bármilyen hasonló vintage mezeket áruló oldalon.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. március 9., csütörtök 8:47
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. március 9., csütörtök 8:35
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. március 9., csütörtök 7:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 9., csütörtök 7:38
HozzászólásSzerző: s4wy3r » 2023. március 9., csütörtök 7:36
Halihó! Általában read-only módban vagyok itt közel 18 éve, de ehhez muszáj hozzászólnom, mivel friss élményem van velük. Nemrégiben eladtam nekik két mez-szám nélküli MU mezt:Caraway írta:https://mezek.hu/termekkategoria/labdar ... al-madrid/Dupla D írta:
Következő kérdés: akar valaki rendelni valamit Budapestre ezen a héten a Real shopból?
Vagy ha van tipp, hogy hol láttatok eredeti mezt (nem kell idei) mostanában jobb áron az is jöhet. Elég égető lenne mihamarabb szerezni egyet, mert ajándék lenne.
Itt ahogy latom most van 3 db uj Real mez, mert amugy altalaban nagyon jo minosegu de masodkezbol valo mezeket arulnak. Egyszer rendeltem toluk egy haveromnak Ipswich mezt, arra az volt irva hogy hasznalt de jo allapotu, konkretan olyan kaptam kezhez mint ami zsir uj es sose volt hasznalva.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. március 8., szerda 23:27
https://mezek.hu/termekkategoria/labdar ... al-madrid/Dupla D írta:Következő kérdés: akar valaki rendelni valamit Budapestre ezen a héten a Real shopból?zsuninnyo írta:
Tobben rendeltek es elosztjatok a szallitasi koltseget?![]()
Vagy ha van tipp, hogy hol láttatok eredeti mezt (nem kell idei) mostanában jobb áron az is jöhet. Elég égető lenne mihamarabb szerezni egyet, mert ajándék lenne.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. március 8., szerda 20:22
Ezt megnézem még, köszi.nmate írta:Boráros outlet?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 8., szerda 20:22
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 8., szerda 20:17
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. március 8., szerda 20:01
Hétvégén voltam. Semmi Realos. Csak Mu, Arsenal meg Juve. Mondjuk érthető, hogy miért a Realos fogyott el.hehetheoriginal írta:Premier outlet center Biatorbágy, adidasban szoktak lenni, elbujtatva a riszz rossz mu mezek kozottDupla D írta:
Következő kérdés: akar valaki rendelni valamit Budapestre ezen a héten a Real shopból?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 8., szerda 19:29
Premier outlet center Biatorbágy, adidasban szoktak lenni, elbujtatva a riszz rossz mu mezek kozottDupla D írta:Következő kérdés: akar valaki rendelni valamit Budapestre ezen a héten a Real shopból?zsuninnyo írta:
Tobben rendeltek es elosztjatok a szallitasi koltseget?![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. március 8., szerda 18:50
Következő kérdés: akar valaki rendelni valamit Budapestre ezen a héten a Real shopból?zsuninnyo írta:Tobben rendeltek es elosztjatok a szallitasi koltseget?Dupla D írta: Van bárkinek ötlete vagy trükkje, amivel le lehet faragni ezt a combos 30 euros szállítási költséget a Real webshopból rendelés esetén?![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem