Amúgy is, Alvarez az elmúlt másfél év 7. Legjobb labdarúgója a Fifa szerint, miközben csak fél éve van Európában, azt is a padon, szóval aki ennyire jó, arra persze hogy vigyáznak

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 11., szombat 11:36
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2023. március 11., szombat 11:32
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 8., szerda 16:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 8., szerda 16:08
Tehat akkor megint az van, hogy mixeljem dzsi es hehe kommentjeit, hogy a sajat önös erdeket szem elott tartva, hogy mar csak azertis azt fogja csinalni a csapat, amit o akar, tönkretette az ötkupas Bayernt, majd tavozott es nehany evvel kesobb a Bayern veghezvitte a hatkupas szezont mellozve a tikitaka idiotasagot.ferni írta:Beszopták, meg faszság volt az egész amit csinált, de az a Bayern nagyon jó volt szerintem a 3. évére.Realista24 írta:
Milyen munkaja erett be? A bajnoksagban korabban sem voltak gondjaik, BL-t meg nyertek Pep elott Jupp-pal, meg utana is par evvel. Pont a zseni nem nyert.![]()
Beérett a munkáját arra értettem, hogy elérte a csapattal a harmadik évére, amit ő kitűzött, hogy is kéne játszaniuk, mert tényleg jók lettek, attól még totál agyatlanság volt az egész amit csinált.
Mikor kiestek is az Atletico ellen az első meccsen 19 kapuralövésük volt, a visszavágón meg 34.....68% meg 69% labdabirtoklás mellett.
Én is kb ezt írtam csak hosszabbanÁtültette a saját fotballját az akkor csúcson lévő bayernbe ehhez kellett 3 év és addigra ki is öregedett mindenki aki számít ott.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 8., szerda 15:53
Beszopták, meg faszság volt az egész amit csinált, de az a Bayern nagyon jó volt szerintem a 3. évére.Realista24 írta:
Milyen munkaja erett be? A bajnoksagban korabban sem voltak gondjaik, BL-t meg nyertek Pep elott Jupp-pal, meg utana is par evvel. Pont a zseni nem nyert.![]()
Én is kb ezt írtam csak hosszabbanÁtültette a saját fotballját az akkor csúcson lévő bayernbe ehhez kellett 3 év és addigra ki is öregedett mindenki aki számít ott.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 8., szerda 15:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 8., szerda 15:45
Milyen munkaja erett be? A bajnoksagban korabban sem voltak gondjaik, BL-t meg nyertek Pep elott Jupp-pal, meg utana is par evvel. Pont a zseni nem nyert.ferni írta: Guardiola azért azt a Bayernt nagyon összerakta a 3. évre, erre Simeone olyan szinten taknyosra szopatta, hogy arra szavak nincsenek...![]()
![]()
![]()
2. évben a Barca verte szét őket, de akkor sok sérültjük volt, elsőre meg emlékszik mindenki...![]()
![]()
Végül beérett ott is a munkája amúgy, viszont a BL nem jött össze és ami a legdurvább az egészben, hogy képes volt egy magasan top csapat alapból idősödő keretéből elpazarolni bazdmeg 2 évet és kidobni a kukába... Mert hogy meg kell tanulni a titkitakát, hiába nyertek előtte BLt....Érthetetlen volt a egész, ott volt a tökéletes lehetőség előtte, hogy átlépjen a saját beszürkült faszságán, és nem.
Az a harmadik egy hatalmas all-in szezon volt Pepnek és csodásan elhasaltak![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 8., szerda 15:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 8., szerda 13:52
A Bayern BL gyoztes brutal csapatat destroyalta, a mi hathatos segitsegunkkel egyuttdzsi91 írta: Gvardiola full bolond ezt eddig is tudtuk. És mindenkuvel megygült a baja aki nem számít szürke kisegérnek hanem egyéniség. Yaya touré ibra etoo…
A fotballt meg nem destroyolta soha semelyik csapatával. Semmit nem tud felmutatni amit más csapatok vagy edzők ne tettek volna már meg. Annyira újította meg a fotballt mint neuer a kapusposztot pedig azóta sem látom a világ legjobb kapusait félpályánál passzolgatni meg cselezgetni.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 8., szerda 13:36
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 8., szerda 13:22
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. március 8., szerda 13:20
Ahogy minden edző, szerepükből adódóan meg azok is.Minden hibája ellenére Guardiola az öltöző ura akar lenni, és ezért nem tudom elítélni.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. március 8., szerda 13:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 8., szerda 12:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. március 8., szerda 12:36
Laporte-ot a Barcaval hoztak szoba.Realista24 írta: Laporte távozna a Citybol, akik Gvardiolt akarjak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 8., szerda 12:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 8., szerda 7:34
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. március 8., szerda 7:14
A Liverpool játszott haza pályán. De igaz, ez idegenben is fájó.raul 4 ever írta:Egy 0-7 otthon azért nem egy nagyobb vereség. Az már kell, hogy fájjon.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. március 8., szerda 7:09
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. március 7., kedd 23:59
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem