Tehat akkor megint az van, hogy mixeljem dzsi es hehe kommentjeit, hogy a sajat önös erdeket szem elott tartva, hogy mar csak azertis azt fogja csinalni a csapat, amit o akar, tönkretette az ötkupas Bayernt, majd tavozott es nehany evvel kesobb a Bayern veghezvitte a hatkupas szezont mellozve a tikitaka idiotasagot.ferni írta:Beszopták, meg faszság volt az egész amit csinált, de az a Bayern nagyon jó volt szerintem a 3. évére.Realista24 írta:
Milyen munkaja erett be? A bajnoksagban korabban sem voltak gondjaik, BL-t meg nyertek Pep elott Jupp-pal, meg utana is par evvel. Pont a zseni nem nyert.![]()
Beérett a munkáját arra értettem, hogy elérte a csapattal a harmadik évére, amit ő kitűzött, hogy is kéne játszaniuk, mert tényleg jók lettek, attól még totál agyatlanság volt az egész amit csinált.
Mikor kiestek is az Atletico ellen az első meccsen 19 kapuralövésük volt, a visszavágón meg 34.....68% meg 69% labdabirtoklás mellett.
Én is kb ezt írtam csak hosszabbanÁtültette a saját fotballját az akkor csúcson lévő bayernbe ehhez kellett 3 év és addigra ki is öregedett mindenki aki számít ott.![]()
Kozben azert sikerult nemet kupat buknia, es ha jol emlekszem minden alkalommal elbukta a nemet szuperkupat. Utobbit kozvetlenul elotte es utana is megnyerte az aktualis edzo.