Kedvelem az idoszaka miatt amit itt eltoltott es az idiota huzasai (12ben alljunk vissza a bm ellen 2-0nal es a minden bajnoki vegen kp helyett behozzuk albiolt bekkelni.. stb) szoval kedvelem kellett o az utana kovetkezo sikerkorszakhoz, ahhoz az alapokat o rakta itt le es igy vagy ugy de megtorte a barca egyeduralmat spanyolorszagban is. De a 2023mas jose mar koszono viszonyba sincs a 10 evvel ezelottihez. Nala valami eltort, elment, az o focija a portugal valogatottban sikeres lehetne, ott tudna fanatizalni, tuzelni, ha kell bekkeltetni oket barmi. De egy feltorekvo, telis tele fiatal tehetseges jatekosokhoz szerintem nem olyan edzo kell mint jose.realmadrid95 írta:Miert, Spursbe is leigazolta anno? Carlo sem hozta magaval Jamest, pedig kovette ot a Bayernbe, Evertonba…Galacticos írta: es a fiatal gyors, feltorekvo jatekosok melle egy 2023mas jose illik? Mert szerintem nagyon nem.
Odavinne maticot ugy kezdené a 120millios enzo helyett mert az a bizalmi embere.
Nincs sok jo edzo a piacon, Zzt szerintem eselytelen, hogy bezsebeljek, Pochettino marad meg esetleg, aki Psgnel azert elegge leszerepelt. Szerintem nagyon jo kontracsapatot tudna kialakitani ebbol a keretbol. Persze, ertem en, hogy nagycsapatnal nem hizelgo a kontrafoci, de ha hasonlo(!) jatekot hozna, mint anno a Realban(persze mas kvalitasu jatekosok alkottak a ket keretet) szerintem sikeres lehetne.
Ide meg ezerszer le lett irva hogy caelo tipusuak vallnak be, csak par evem belul a keretben nem lesznek mar osztonos zsenik, hanem gepies jatekosaink lesznek nekunk is, ahhoz meg lehet nem artana majd egy szisztema. Plusz szerintem ha a vedelmet rendbe vagjuk, de foleg a kp kozepevel egy klopp tudna ugy letamadni hogy bedaralhatnank mindenkit is.