PONT erre gondoltam. Persze lehet rá azt is mondani, h villanykörtés bohóckodás, meg h zseniális motivációs próbálkozás, kinek hogy esik jól.h3x0r írta: Azert ne keverjuk mar ossze, hogy masnap visszanezzuk es kielemezzuk a meccset vagy csak egyes momentumait, azzal, hogy az ellenfel oltozoi unnepleset hallgatjuk. Elobbi egy teljesen megszokott dolog, utobbi meg csak a Guardiola iskola fele bohockodas. Mint mikor Arteta egy mukodo villanykortevel jelent meg az oltozoben es azt szerette volna, hogy a jatekosok is igy ragyogjanak. Biztos van olyan, akit ez motival, de hogy a tarsasag egy resze azt gondolta, hogy 'ez hulye, nehogy elrohogjem magam, mert azonnal kitesz a csapatbol', abban is meg vagyok gyozodve.
Shula célja az volt, hogy megutáljanak vereséget szenvedni/kikapni/hibázni, eth is akart valamit. Ha 2-3 embernél felment a pumpa, már elért vele valamit.
Nem, ők a vérbeli győztesek, akik kurván utálnak kikapni (szerintem). Egy 0-7 otthon azért nem egy nagyobb vereség. Az már kell, hogy fájjon.Realista24 írta: Ki ott a verbeli Unitedes? Case meg Varane? Megeltek ok mar par nagyobb vereseget a Barca ellen is, tudja, hogy shit happens, aztan tovabblepnek.